Автор |
Съобщение |
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2003 19:49
Дядо Господ изпратил Смъртта да му доведе Един човек смъртта със своята сабя отишла и любезно почукала иказала че търси еди кой си отвътре излезнал един мъжага и пречукал (Бой) смъртта че едва не умряла( )Отисла при дядо Господ и му показала как я е набил той я попитал ааааа нали не му каза кой те изпрашта....
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2003 21:17
Dvama nemci ot Getsapo si varviat po ulicata>Edinia kazva
-Skivai evreika,are da ia svalim!
-Ostavi ia da si visi na darvoto.
Za6to na negarska svatba tortata e ot laina?
-Za da ne kacat muhite po mladojencite
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2003 15:43
защо китайците са жълти?
защото пикаят срещу вятъра!
този е по4ти като предишния:
защо негрите са 4ерни?
защото серат срещу вятъра!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 15:39
Млада девойка се прибира в къщи към 3-4 през нощта.
Майката я чака притеснена и с разтреперен глас казва:
- Дъще къде ходиш, защо закъсня толкова?
Девойката казва:
- Мамо, остави ме на мира, защото съм пияна като тиква!
- Защо като тиква, дъще? - пита майката учудено.
- Ами защото освен това съм пълна със семе....
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 15:47
Майка и дете се разхождат в парка. Видели едно момиче и момче да се натискат. Детето попитало:
- Мамо, какво правят тая кака и тоя батко?
- Ми, кекс.
После видели в зоологическата градина една маймуна и един маймуняк да се натискат.Детето пак попитало какво правят и майката пак отговорила:
- Ми, кекс.
На другата сутрин детето попитало майка си:
- Мамо, снощи с татко правихте кекс, нали?
- Как разбра бе?
- Ами аз облизах глазурата от дивана.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 15:48
Едно време жените на село ходели без гащи.
Едно момче зърнало между краката на леля си и извикало:
- Дядо попе, леля също ще роди поп! Аз му видях брадата!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 15:49
- Госпожице, имате прекрасни очи!
- Възможно е, само че очите ми не са там, където гледате, а по-нагоре...
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 17:52
Xtreem написа: Дядо Господ изпратил Смъртта да му доведе Един човек смъртта със своята сабя отишла и любезно почукала иказала че търси еди кой си отвътре излезнал един мъжага и пречукал (Бой) смъртта че едва не умряла( )Отисла при дядо Господ и му показала как я е набил той я попитал ааааа нали не му каза кой те изпрашта....
Пич,първо че смърт е мъж,и второ е със коса,а не сабя.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 20:15
dobri sa.
|
|
|
|
|
LightninG SpiriT
|
|
|
|
Заглавие: nikolai Публикувано на: 03 Дек 2003 13:31
на един пункт изкопували сперма там било предназна4ено да xодят само маже кои с буркан4е кои с 6i6e koи с туба и таи имало много xора и накрая до6ла една готина мадама и със какво мислите 4е е била пълна устата и със СПЕРМАААААААААААААААААААААААААААА
___________________________________ ''DEAD BUT EVIL !!!''
|
|
|
|
|
TheNamelessOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2003 19:04
Баща завел сина си на риболов. Хвърлил въдицата и двамата зачакали. Седяли така много време, обаче нищо не кълвяло.
Бащата:
- Сине донеси от колата тесто - ще ловим на него.
Синът:
- Ама тате, аз не знаех, че е за риболова и го изядох.
- Е нищо, донеси хляба!
- Е да де, ама аз не знаех, че и той е за риболова и по пътя го изядох целия.
- Значи да знаеш - никога вече няма да те взимам с мене за риба. Айде дояждай червеите и да си ходим!
----------------------------------------
Супермен бил много отегчен - омръзнало му да се бори непрекъснато с престъпниците. За това решил да се обади на Батман и да му предложи да отидат в някой клуб. Но Батман казал, че ще трябва да си остане в къщи, защото Робин бил болен.
Разочарован, Супермен се обадил на Човека-Паяк, но Човека-Паяк казал, че си е уредил среща с Жената-Котка.
Най-накрая, Супермен решил да отскочи до апартамента на Жената-Чудо. Като кацнал на балкона и погледнал през прозореца, Супермен видял, че Жената-Чудо лежи гола с разтворени крака. Помислил си:
"Аз съм по-бърз от куршум! Мога да вляза там, да правя секс с нея и да си тръгна, преди тя да разбере какво става!"
И наистина! Влязъл и след секунда излязъл.
Междувременно, Жената-Чудо казала:
- Чу ли нещо?
- Не, - казал Невидимия - но изведнъж ужасно ме заболя задника...
----------------------------------------
В един хотел се настанили да почиват едновременно арабски шейх и английски лорд. С течение на времето се сприятелили. Един ден, докато били в апартамента на лорда решили да направят състезание между слугите си - кой е по-бърз при изпълнение на личните им поръчки. Първият бил лорда. Той звъннал на звънчето, в отговор на което на врата дискретно се почукало.
- Желаете ли нещо, милорд?
- Да, Джеймс! С моя приятел сме решили да изпушим по една лула, но ни свърши тютюна. Би ли слязъл до бакалията да купиш един пакет?
- Разбира се, милорд!
След излизането на слугата, лорда започнал да обяснява на шейха действията му:
- Сега Джеймс се намира на площадката пред асансьора, натиска копчето и след минутка ще бъде на първия етаж. Поздравява учтиво администраторката и излиза от сградата. Оглежда се внимателно и пресича улицата. Влиза в бакалията, отново поздравява учтиво бакалина, купува един пакет тютюн, сбогува се, излиза отново на улицата, внимателно пресича и влиза в хотела. Отново поздравява учтиво администраторката и след минута ще е тук.
След минута на вратата се почуква и Джеймс влиза.
На свой ред шейха плясва два пъти с ръце. Вратата се отваря със замах и се появява босо младо момче.
- Търсил си ма ба, челеби?
- Асане, тука сас мойту авер сме решили да спушим по една лула, ама ни свърши тютюна. Ша слезиш ли до бакалията да купиш един пакет?
- Да ба челеби, как!
Шейхът започнал да обяснява действията на слугата си:
- Сега, мойто Асан си търси чехлити, мойто Асан продължава да си търси чехлити. Сига вечи си намерил чехлити и са набира надолу по стъпалата, защот ни знай как са работи с асънсьора. Мойто Асан вечи е долу и вижда "Ау, чок гюзел хадминистраторка!" Започва да зарибява, обаче парашута му ни съ отваря, тегли една майна на мумичито и излиза от хотела. Дере кат' магари приз кълчища приз улицата и нахълтва в бакалията. Започва да съ пазари с бакалина за тютюна.
"Дай по-ефтино тютюна, ба!"
"Няма да го дам"!
"Дай по-ефтино тютюна, ба!"
Кату вижда, чи няма да смъкни от цината, тегли и на него идна майна, купува тютюна и пак пресича улицата кат' турпеду. Влиза в хотела, тегли един кръвожаден поглед на хадминистаторката и съ набира нагори по стълбите. След пет минути шъй тука.
Минават пет, десет, двайсет и пет минути, но от слугата няма и следа. След около час гореспоменатото момче отново нахълтва в стаята:
- Ха бе, челеби, да си ми виждал някъде чехлити?
|
|
|
|
|
TheNamelessOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2003 19:07
Ето още няколко
Умрял Любо Пенев един ден и тръгнал към рая. Стигнал той до райската врата и почукал. Свети Петър отворил и попитал:
- Кой си ти бе?
- Как кой? Любо Пенев, номер 9.... на който не му изнася да духа супата!
- Не може да си Любо Пенев, щом още от първия път улучи вратата!!!
|
|
|
|
|
TheNamelessOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2003 19:09
Слиза Исус на земята и гледа някакъв дядка седи и реве на някаква скала. Отишъл Исус при него и го попитал:
- Защо плачеш, дядо?
- Загубих сина си и сега той много ми липсва...
Исус се развълнувал от мъката на стареца...
- Как изглеждаше сина ти?
- Ами един такъв с пирони в ръцете и краката...
- Татко! - креснал Исус.
- Буратино! - зарадвал се стареца...
|
|
|
|
|
TheNamelessOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2003 19:11
Танцуват Наташа Ростова и поручик Ржевски. Поручикът започва трескаво да мачка гърба на Наташа.
- Поручик, какво търсите там?
- Гърдите Ви, Наташа.
- Гърдите ми са отпред, поручик.
- А-а, там вече търсих
|
|
|
|
|
TheNamelessOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2003 19:19
Лежи Буратино в полето, а над него като лешояди кръжат куп кълвачи...
Имало едно време един цар. Той имал трима сина. Тримата синове порастнали, и след време на царя му се родили деветима внуци. И те порастнали, и след време царят вече имал и 27 пра-внуци.
Събрал ги той всички един ден и им казал:
- Да ви еба и геометричната прогресия...
Един рибар хванал златната рибка и тя му казала:
- Пусни ме, моля те, и ще ти изпълня четири желания!
- Ха! Ама ти нали си златната рибка? Кажи защо четири, а не три желания?
- Добре, ще ти кажа. А какви са останалите ти три желания?
- Аман вече от буратиновци! - каза татко Карло и надяна презерватив на брадвата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 24 Дек 2016 18:33
Jaden написа: В тази тема предлагам всеки да напише по някой друг готин виц. Да започнем с този: В съдебната зала влиза свидетел на прелюбодействие. Съдия:Кажете си име,презиме,фамилия. Свидетел:Крум Зарков другарю съдия. Съдия:Така а фамилия. Свидетел:А фамилия не помним,беше нещо... Крум Зарков Д^д^нков. Съдия:Е аз туи Д^д^нков как да го запиша? Свидетел:Ебал съм та в гъза и съдия,па ти не знайш да пишеш ве. Съдия:Как може да казваш тъй,туи съдебна зала!?Ти паспорт нямаш ли ве? Свидетел:Ааа имахме другарю съдия,ама го помислихме за некакво тефтерче па си избърсахме гъзовете с него. Съдия:Ма как ши си избършеш...Кажи сега таз другарка виждал ли си я,чувал ли си я,ко знайш за нея. Свидетел:Ооо как да не съм я виждал другарю съдия.Аз като я видех после два часа се дървих. Съдия:Кажи сега къде я видя? Свидетел:Седим си значи ний в гората...цепим си дърва...цепим си дърва...цепим си дърва.По ено време виждам ей тая другарка с ей тоя господин.Па са целиват,па са прегръщат...Па са целиват,па са прегръщат...Па са целиват,па са прегръщат.Па тръгнаха към една поляна и аз тръгнах след тях щото викам мож да вземат да са найбът. Съдия:Хиии как можи таквиз думи да кажиш ве.Ше кажиш културно-да извършат полов акт. Свидетел:Че като отидоха на поляната,че оная като събу гащите,па ония като извади един такъв голем кур... Съдия:Как можи да говориш таквиз цинизми ве ше кажеш член! Свидетел:Ъъъ...член...па като извади един кур па кат му фърли едно ебане... Съдия:Махайте го тоя от тука,не ща да го виждам!!! Свидетел:Тръгвам си другарю съдия ето... ...само имам един въпрос:тая думичка член какво означава? Съдия:Аве член е кур ве я се махай от тука! Свидетел:Кур...Че мене в ТКЗС-то за кур ли ма имат ве!?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 23 Яну 2018 18:20
Адвокат: - Докторе, преди да извършите аутопсията, проверихте ли за пулс? Свидетел: - Не. Адвокат: - Кръвно налягане? Свидетел: - Не. Адвокат: - За дишане? Свидетел: - Не. Адвокат: - Възможно ли е тогава пациентът да е бил още жив, когато сте започнали аутопсията? Свидетел: - Не. Адвокат: - Откъде сте сигурен, докторе? Свидетел: - Защото мозъкът му беше в буркан на бюрото ми. Адвокат: - Разбирам, но възможно ли е все пак да е бил още жив, въпреки всичко? Свидетел: - Да, може да е бил жив и да е практикувал право...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 30 Яну 2018 00:17
Дочуто в градския транспорт: - Боже... мамо!!! Не може да ти е толкова трудно да работиш с компютър! - Сериозно?! Аз трябваше да те уча как да ядеш с лъжичка...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 11 Авг 2020 14:05
Две баби коментират на глас плакат, залепен на стена: - Какво ще рече това "Демафиотизация?" - А, сигурно ще пръскат за нещо... витамин д,биотин,болка в зъба,работно облекло
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Окт 2020 13:22
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|