Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Samotata ! Публикувано на: 18 Ное 2003 20:08
Мрак , мрак в очите ми , мрак в ръцете ми , мрак в душата ми . Всичко е пропито с мрак . Стаята ми тъне в мрак . Поредния скапан ден ми предстои . Чудя се с каква помия ще ме зале живота днес . Тръгвам бавно излизам от вкъщи , мрак . На улицата радосна глъчка , но ушитеми покварени от умраза чуват само ужасяващи писъци . Очите ми виждат красиво русокосо момиче а разума ми вижда демон здраво стиснал окървавено сърце в ръката си . Продължавам напред и ускорявам крачката . Мечтая си денят да свърши бързо . Но не , всичко тече потресаващо бавно сърцето ми агонизира зловещо . Пред мен човек , момче , то казва че ми е приател а в раката му кама . Бягам , бягам , бягам а пред мен мрак . Някаква светлина блика от стената мрак . Тръгвам към този лъч надежда . Виждам нея , тя ми казва че само аз съм за нея . Приближавам я целувам я … болка , сърцето ми лежи окървавено на земята . Бягам , бягам ,бягам . Стигам познато място яросно се мъча да разбера къде , оглеждам мястото , мрачно , влажно , студено , самотно . Да сега разбирам прибрал съм се във моя свят на илюзии . Вече съм спокоен тук никой не може да ме нарани . Тук съм защитен от мойто привидно студено безчувствие ! Нещо изпепелява сърцето ми . Даммм аз открих Омразата !!
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 21:06
Slave of the Anger.
Бозаво ми се струва на мен... къде е идеята? Какво искаш да кажеш?
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 21:27
Харесва ми като цяло, защо да е неясно за мен си беше много ясно:)
(Много добре се чете на Evanscene - Goind under).И това дамм в края малко не върви според мен...
П.С. Точките и запетаите се пишат така: Мрак, мрак в очите ми
Прилепени в думата в ляво. Казвам ти го, защото след като го знаеш и е дразнещо да го гледаш както не трябва скоро ТТ2 ме просветна и мене де;)
|
|
|
|
|
paradox
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2003 02:41
Аз открих Омразата...
И се чувствам силен както никога преди. Светлина. Светлина пред очите ми, в душата ми. Светлина в мислите ми. Червен гняв. Гняв който изпепелява и спасява, руши и удовлетворява в Мое име. Не ме интересуват руси демони и лъжеприятели. Защото Аз съм светлината. Аз съм червената светлина на Моя гняв. На Моята омраза...
Видях две красиви очи. Те ми подариха красота и усмивка.
Червената светлина изчезна... и аз се върнах към спокойния, спасителен праведен мрак... Две красиви очи, простете моята омраза... бях сляп.
|
|
|
|
|
Beerzebub
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2003 18:47
Не ми хареса! Може би просто възприятията ми са коренно различни, знам ли...
По съм склонен да се съглася с мението на paradox... макар и не 100-процентово!
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2003 18:55
Две красиви очи, простете моята омраза... бях сляп .
Сляп , сляп за мъката , сляп за истината . Отново мрак , навсякъде мрак . Болка , страх . Аз прогледнах и видях света облят от мрак и мъка. Видях нея скрита зад неиното хладнокръвие , трепереща от страх пред неизвесното. Видях него с кама забита в сърцето . Светът бе прогледнал и видял мрака . Но само аз го бях разбрал . Неговата таинственост , очарование , самота . И осъзнах че мрака е бил първи и последен . Той е бил всичко и нищо .
Paradox радвам се да те видя ( ако може така да се каже ). Добро допълнение си направил .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
paradox
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2003 22:11
Howdy Evil, виждам че лиричността и задълбочеността ти не са изчезнали. Keep it up
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|