Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
geimar

WAR CRAFT3

Мнение от geimar »

Kakvi tapi geroi be?Vsichki sa gotini.Naykoi imat tapi i xubavi strani. :D :shock: :x :evil: :!: :) :? :P :twisted: :?: :( :o :lol: 8) :oops: :cry: :wink: :roll: :idea: :arrow:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

kvo 6e kazete za heloinskata karta na blizzard za war3 a?
mnogo e qka!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Denik написа:kvo 6e kazete za heloinskata karta na blizzard za war3 a?
mnogo e qka!

как ще е яка бре, снощи тръгнах да играя на нея и бях отчаян! Освен че по цялата карта има некви 5-6 крийпа всичко е направено много нереално - гледам на картата означен крип със зелено, викам си аре да го бия...отивам и гледам тоз зеуен крип(демек би трябвало да е много слаб) - 7 единици, една от която на 8ми левъл...нещо близард са пообъркали цветовете малко, щото некъв супер мизерен крийп пък е означен на картата оранжев.
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Na mene puk ne mi otavria stranicata.Ina4e kartata izlejda iako.
Probex

Мнение от Probex »

Men predi orkite me kefeha nai-mnogo no sega humanite zapchvam da me kefqt poveche.Suhto i elfite me kefqt. :twisted:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

High_voltage написа:Дори на Лост Темпъл (ледения) има грешка в обозначението на крийповете в центъра.Троловете са означени със оранжево , а би трябвало със зелено....Дрегънспоун-ите също са объркани...вместо оранжеви са зелени...

за кой LT говориш, за класическия или... е то вече се играе само на класическия де, ама... ако е на класическия им е простено на близард, все пак на тая карта сложиха цветови означения за криповете в последствие. Ако пък е на новия - пак няма значение, нали го няма в ladder maps'a :lol:
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

High_voltage написа:
Gipo написа:
Denik написа:kvo 6e kazete za heloinskata karta na blizzard za war3 a?
mnogo e qka!

как ще е яка бре, снощи тръгнах да играя на нея и бях отчаян! Освен че по цялата карта има некви 5-6 крийпа всичко е направено много нереално - гледам на картата означен крип със зелено, викам си аре да го бия...отивам и гледам тоз зеуен крип(демек би трябвало да е много слаб) - 7 единици, една от която на 8ми левъл...нещо близард са пообъркали цветовете малко, щото некъв супер мизерен крийп пък е означен на картата оранжев.

Дори на Лост Темпъл (ледения) има грешка в обозначението на крийповете в центъра.Троловете са означени със оранжево , а би трябвало със зелено....Дрегънспоун-ите също са объркани...вместо оранжеви са зелени...
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

опа, ето, че съм много разсеян, сори
Tormozko

Мнение от Tormozko »

offtopic:
Hehe,Ka3uHoTo se e obzavel s avatara na KidArctica ot warcraftreplays 8) .Da uto4nq,4e pod nick-a KidArctica se krie momi4e :!:,zanimavashto se s War3,naposledyk praveshto dori shoutcast-ove za ma4ovete ot WC3L :!: .Tq e ot Norvegiq,ako vi interesuva btw.
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Хехе High_voltage да не си помислиш че съм момиче :wink: Иначе тормозко от теб разбирам че кид арктика е от женски пол :roll: Просто аватара ме кефи супер яко 8)
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Shoutcast e neshto kato radiopredavane na jivo na futbolen ma4,samo deto predavat na jivo sreshti na War3.Predavaneto stava po nqkoe Internet radio,naj-4esto predavat sreshtite ot WC3L :http://www.wc3l.de.Tozi kojto komentira na jivo se vkliu4va kato observer v igrata.
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Btw Ladder map change:
Solo: Added Plunder Isle, removed Tranquil Paths.
FFA: Added Stromguarde, removed Islands.
2v2: Added Frostsabre and Broken Shard, removed Paradise Islands and Bridge Too Near.
3v3: Added Dark Forest and Monsoon, removed Enakro's Way and Plains of Snow.
4v4: Added Blasted Lands, added Petrified Forest, removed Raging Stream, removed Friends
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

ами като си говорим за точно такива случаи ще посоча един много скорошен мой мач - в крайна сметка противника ми смачка последното бийстинари, точно когато на неговата последна ферма й оставаше 25h(само дето немога да определя случая като смешен, на мен ми се ревеше). А иначе за смешните риплеи - за съжаление съм виждал подобна секция само в replayers.com, ама кво да се прави...
Аватар
Jaden
Обратна връзка:

Мнение от Jaden »

Ако някой може да ми даде линк да си изтегля финалния мач на insomina ще съм много благодарен!
Time to Die!!!
Probex

Мнение от Probex »

Jaden ako iskash moga da porazpitam malko,da vidq dali shte namerq neshto.Ako nacha neshto shti kaja. :twisted:
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Jaden написа:Ако някой може да ми даде линк да си изтегля финалния мач на insomina ще съм много благодарен!

http://www.cyberfight.org/getfile.php?file_id=14355
Probex

Мнение от Probex »

Kazino ti rabotish po-burzo to men a. :twisted:
Аватар
Jaden
Обратна връзка:

Мнение от Jaden »

10х ама как да ги подкарам ??? Разширение "W3G" ???
Time to Die!!!
Аватар
LB

Мнение от LB »

Repayite trqbva da se vkqchat ot Warcraft clssic RoC
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

taq tema e zapadnala qko...Be are da obsuzdame ne6to po-qko.
Публикувай отговор