Denik написа:kvo 6e kazete za heloinskata karta na blizzard za war3 a? mnogo e qka!
как ще е яка бре, снощи тръгнах да играя на нея и бях отчаян! Освен че по цялата карта има некви 5-6 крийпа всичко е направено много нереално - гледам на картата означен крип със зелено, викам си аре да го бия...отивам и гледам тоз зеуен крип(демек би трябвало да е много слаб) - 7 единици, една от която на 8ми левъл...нещо близард са пообъркали цветовете малко, щото некъв супер мизерен крийп пък е означен на картата оранжев.
High_voltage написа:Дори на Лост Темпъл (ледения) има грешка в обозначението на крийповете в центъра.Троловете са означени със оранжево , а би трябвало със зелено....Дрегънспоун-ите също са объркани...вместо оранжеви са зелени...
за кой LT говориш, за класическия или... е то вече се играе само на класическия де, ама... ако е на класическия им е простено на близард, все пак на тая карта сложиха цветови означения за криповете в последствие. Ако пък е на новия - пак няма значение, нали го няма в ladder maps'a
Denik написа:kvo 6e kazete za heloinskata karta na blizzard za war3 a? mnogo e qka!
как ще е яка бре, снощи тръгнах да играя на нея и бях отчаян! Освен че по цялата карта има некви 5-6 крийпа всичко е направено много нереално - гледам на картата означен крип със зелено, викам си аре да го бия...отивам и гледам тоз зеуен крип(демек би трябвало да е много слаб) - 7 единици, една от която на 8ми левъл...нещо близард са пообъркали цветовете малко, щото некъв супер мизерен крийп пък е означен на картата оранжев.
Дори на Лост Темпъл (ледения) има грешка в обозначението на крийповете в центъра.Троловете са означени със оранжево , а би трябвало със зелено....Дрегънспоун-ите също са объркани...вместо оранжеви са зелени...
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
offtopic:
Hehe,Ka3uHoTo se e obzavel s avatara na KidArctica ot warcraftreplays .Da uto4nq,4e pod nick-a KidArctica se krie momi4e ,zanimavashto se s War3,naposledyk praveshto dori shoutcast-ove za ma4ovete ot WC3L .Tq e ot Norvegiq,ako vi interesuva btw.
Хехе High_voltage да не си помислиш че съм момиче Иначе тормозко от теб разбирам че кид арктика е от женски пол Просто аватара ме кефи супер яко
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Shoutcast e neshto kato radiopredavane na jivo na futbolen ma4,samo deto predavat na jivo sreshti na War3.Predavaneto stava po nqkoe Internet radio,naj-4esto predavat sreshtite ot WC3L :http://www.wc3l.de.Tozi kojto komentira na jivo se vkliu4va kato observer v igrata.
ами като си говорим за точно такива случаи ще посоча един много скорошен мой мач - в крайна сметка противника ми смачка последното бийстинари, точно когато на неговата последна ферма й оставаше 25h(само дето немога да определя случая като смешен, на мен ми се ревеше). А иначе за смешните риплеи - за съжаление съм виждал подобна секция само в replayers.com, ама кво да се прави...