Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: WAR CRAFT3
Публикувано на: 01 Ное 2003 13:30

Kakvi tapi geroi be?Vsichki sa gotini.Naykoi imat tapi i xubavi strani. :D :shock: :x :evil: :!: :) :? :P :twisted: :?: :( :o :lol: 8) :oops: :cry: :wink: :roll: :idea: :arrow:

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2003 14:04

kvo 6e kazete za heloinskata karta na blizzard za war3 a?
mnogo e qka!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 00:55

Denik написа:
mnogo e qka!

как ще е яка бре, снощи тръгнах да играя на нея и бях отчаян! Освен че по цялата карта има некви 5-6 крийпа всичко е направено много нереално - гледам на картата означен крип със зелено, викам си аре да го бия...отивам и гледам тоз зеуен крип(демек би трябвало да е много слаб) - 7 единици, една от която на 8ми левъл...нещо близард са пообъркали цветовете малко, щото некъв супер мизерен крийп пък е означен на картата оранжев.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 08:15

Na mene puk ne mi otavria stranicata.Ina4e kartata izlejda iako.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 10:18

Men predi orkite me kefeha nai-mnogo no sega humanite zapchvam da me kefqt poveche.Suhto i elfite me kefqt. :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 19:39

High_voltage написа:
Дори на Лост Темпъл (ледения) има грешка в обозначението на крийповете в центъра.Троловете са означени със оранжево , а би трябвало със зелено....Дрегънспоун-ите също са объркани...вместо оранжеви са зелени...

за кой LT говориш, за класическия или... е то вече се играе само на класическия де, ама... ако е на класическия им е простено на близард, все пак на тая карта сложиха цветови означения за криповете в последствие. Ако пък е на новия - пак няма значение, нали го няма в ladder maps'a :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 19:43

High_voltage написа:
Gipo написа:
Denik написа:
mnogo e qka!

как ще е яка бре, снощи тръгнах да играя на нея и бях отчаян! Освен че по цялата карта има некви 5-6 крийпа всичко е направено много нереално - гледам на картата означен крип със зелено, викам си аре да го бия...отивам и гледам тоз зеуен крип(демек би трябвало да е много слаб) - 7 единици, една от която на 8ми левъл...нещо близард са пообъркали цветовете малко, щото некъв супер мизерен крийп пък е означен на картата оранжев.

Дори на Лост Темпъл (ледения) има грешка в обозначението на крийповете в центъра.Троловете са означени със оранжево , а би трябвало със зелено....Дрегънспоун-ите също са объркани...вместо оранжеви са зелени...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 19:47

опа, ето, че съм много разсеян, сори

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 19:54

offtopic:
Hehe,Ka3uHoTo se e obzavel s avatara na KidArctica ot warcraftreplays 8) .Da uto4nq,4e pod nick-a KidArctica se krie momi4e :!:,zanimavashto se s War3,naposledyk praveshto dori shoutcast-ove za ma4ovete ot WC3L :!: .Tq e ot Norvegiq,ako vi interesuva btw.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 23:34

Хехе High_voltage да не си помислиш че съм момиче :wink: Иначе тормозко от теб разбирам че кид арктика е от женски пол :roll: Просто аватара ме кефи супер яко 8)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2003 08:38

Shoutcast e neshto kato radiopredavane na jivo na futbolen ma4,samo deto predavat na jivo sreshti na War3.Predavaneto stava po nqkoe Internet radio,naj-4esto predavat sreshtite ot WC3L :http://www.wc3l.de.Tozi kojto komentira na jivo se vkliu4va kato observer v igrata.

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2003 19:03

Btw Ladder map change:
Цитат:
Solo: Added Plunder Isle, removed Tranquil Paths.
FFA: Added Stromguarde, removed Islands.
2v2: Added Frostsabre and Broken Shard, removed Paradise Islands and Bridge Too Near.
3v3: Added Dark Forest and Monsoon, removed Enakro's Way and Plains of Snow.
4v4: Added Blasted Lands, added Petrified Forest, removed Raging Stream, removed Friends

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2003 00:13

ами като си говорим за точно такива случаи ще посоча един много скорошен мой мач - в крайна сметка противника ми смачка последното бийстинари, точно когато на неговата последна ферма й оставаше 25h(само дето немога да определя случая като смешен, на мен ми се ревеше). А иначе за смешните риплеи - за съжаление съм виждал подобна секция само в replayers.com, ама кво да се прави...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2003 02:15

Ако някой може да ми даде линк да си изтегля финалния мач на insomina ще съм много благодарен!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2003 09:51

Jaden ako iskash moga da porazpitam malko,da vidq dali shte namerq neshto.Ako nacha neshto shti kaja. :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2003 09:55

Jaden написа:
Ако някой може да ми даде линк да си изтегля финалния мач на insomina ще съм много благодарен!

http://www.cyberfight.org/getfile.php?file_id=14355

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2003 10:32

Kazino ti rabotish po-burzo to men a. :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2003 10:52

10х ама как да ги подкарам ??? Разширение "W3G" ???

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2003 11:09

Repayite trqbva da se vkqchat ot Warcraft clssic RoC

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2003 15:50

taq tema e zapadnala qko...Be are da obsuzdame ne6to po-qko.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost