Eto i edna istoriq ot men.Moje da ne e iszpipana do krai ama tolkova moje v 4:30 sutrinta
Ta da se varnem kam temata!!!
zonata e death_match .Zona mojebi ne mnooo prochuta no na men mi dopada.Kakto bihte se dosetili vsi4ko stava prekaleno barzo i edinstveniqt nachin da se ujivee e da se bie6 dokato ne iztochish i poslednata kapka chervena
"kvadratna"pixelna plazma ot bezjiznenite trupove na smradlivite teroristichni/kontrateroristichni kopeleta
(malko se po uvlqkoh):))))....Bqh kontra ...kakto pove4eto pati se sluchva da bada.....chuvam kak
moite maniaci prikachat kam sebe si kakvi li ne "gunguriiki"-M4a1,frag granate,flashki,broni........ i t.n. no tova nema znachenie .Smartta bavno i postepenno gi pribavq v svoq smarten spisak.Runda zapochva kakto obiknoveno-vsi4ki zaemat vazmojno nai -dobroto mqsto ot kadeto biha prasnali nechia teroristka glava ili neshto drugo (ne e zadaljitelno da e glava)
No razbira se tva e nevazmojno .Death_match e zona koqto ne pozvulqva takiva udobstva.UUUUPPSS.Pak se unesoh .ZZZzzzzZZZzzzz Dva 4asa po kasno Dobro utro na vsi4ki
Ta do kade bqh stignal. A da.Vednaga si kopuvam tva chudo na tehnikata nare4eno 3--->1 ,8-4 i estestvno taka vajnata 8-2:)))
Da otidem da poluvuvame malko patishki glavi.Zael smartonostnata pozicia ochakvam parvoto pishleme da pokaji kirlivite si zabi.OOOOOOO da !!!I tova se slu4va.Posledva moshten zalp ot kurshumi(okolo 5-6).Kurshmite se pridvijiha ot gardite mu kam krivata mu tikva.Tova zabvi dosta terorista koeto mi predustavi vazmojnost da go neutraliziram.
Tova be6e parviqt frag.Searching for second victom(demk tarsim nova jertva):)))Sluchaino okoto mi sazrq edna malka grupa ot dvama oligobanani da se spotaiva kashonirani do edin ot zalojnicite misleiki 4e tam sa v bezopastnost.HOHOHOHO baaad moooove!!!Hvarlenata granata ot men popadna tochno pod krakata na edin ot teroristite koeto go izprati dalech izvan "kvadratnata kutiq".
Panikiosan ostanaliq terorist (sigurno iztochen na 40health) zapochva da strelq vmaniechno po men.Tova prichini malko damage varhu bronqta i oshte po malko varhu health-a.Tova oznachavashe momentalnoto mu iztrebvane.
))SORRY momko ama nqkoi hora imat za cel fragova da pravqt!!!Sled tretiqt mi frag imashe dostatachno jelanie i health za oshte edin koeto bi oznachavalo ..."Couter-terorists win... No posledniqt se okaza kosteliv oreh.
))Izprazneniqt palnitel na 3-->1-cata po nego izglejda go stresna no ne go ubi. Nema problem.Tova men ne me zasqga imam si pistoletche.No izprazvaneto na palnitelqt po nego ne dovede do smarta mu.Togava vze da mi pari na gaza.
))Edinstveniqt nachin da go ubiq e da go "bozna" s nojcheto.Sas svetkavichno dvijenie se ozovah v negovata baza izvadil noj i gotov za svatkata.Okaza se 4e i toi e privarshil s palnitelite(ooooo daaaa).
))Opitvaiki se da me promushi biva izlagan ot lajlivo dvijenie,koeto go pravi potencialna jertva.Nastapi chasat na istinata."TO KILL OR NOT TO KILL"Za moe neshtastie izhvarchalata karvava plazma ne ne go davarshi (mamka mu):))No doseshtaiki se za ostanalata dimka mi dava ideqta da mu izpeka malko ochichkite i sled tova da nanesa reshavashtiq udar(za da bade malko po interesno):)))S;ed kato se spusna bqlata pelena pred ochite mu ,ne osaznavaiki che se dvije pravo sreshtu nojcheto... mu prerqzoh graklqncheto i tova sluji krai na igrata.Couter-terorists win!!! WELL DONE GUYS!!!ups zabravih che te sa veche martvi
)))
P.S. Dano istoriqta mi vi haresa i da ne vi haresa molq vi se napishete vashite mneniq PLS:))) i dali bihte jelali da chuete (prochetete)oshte edna!!!:)))