HolyPeaceofShit написа:
Фен клуб на Арсенал ли(че тя тяхната работа става все по зле и по зле както стана с ЛИвърпоол с всеки мач ставаха все по зле и по зле та арсенал не купи никой това лято и едвам устиска на милионите на Абрамович са Тиери Анри)
Знаиш кво, момче, почваш да ме дразниш, ей! Във темата за ИГРАТА на AcTivE млъкна, обаче нещо не ми харесва какво си се разпискал тук.
1. Както си личи от номера, в момента №1 във Висшата лига е АРСЕНАЛ. Така че shut the fuck up. Щом сме първи, мълчиш. Ако се смъкнем назад, тогава говориш. Ясен ли съм? Били сме злеее... хахаха. Този сезон сме адски сплотени, адски силни, и не правим адски мизерии (Уулвърхемптън затруднява шампиона май, а?).
2. Какво връзка има между осирацията на Ливърпул и първото място на Арсенал до момента?
3. Купиха Йенс Леман, суперталанта Филип Сендерос (искан от Реал М, Юнайтед и Милан) и персепктивния Гаел Клиши. Най-вече - запазиха състава и го обиграха през лятото. По-добре един СИЛЕН, СПЛОТЕН отбор, отколкото нови за 100 млн. паунда, колкото и да са добри. Анри, Пирес, Виейра, БЕРГКАМП, Кембъл, Ашли Коул... предполагам тези имена ти говорят НАИСТИНА МНОГО. Всъщност не са купени за 100 млн. паунда, но са СУПЕРЗВЕЗДИ, ОТКРИТИ И СЪЗДАДЕНИ в АРСЕНАЛ. Всъщност Роман Абрамович не е бил близо до трансфер нито с Виейра, нито с Анри по последна информация. Имало е интерес русначето, но не е станала работата. Просто за момента те не се продават.
П.С. Може да съм бил малко твърд, но става ли дума за АРСЕНАЛ, положението е такова. Още повече ако някой говори безсмислици и се заяжда именно с този отбор. Пък и онези глупотии за фентъзито, които наговори...
П.П.С. Peace, но имай впредвид, че те следя изкъсо. Не ми харесват волностите, които си позволяваш... Първо обиждаш фентъзито, после пишеш разни безсмислици за АРСЕНАЛ, хайде успокой се бе момче... Да обиждаш наред не е начина да спечелиш уважение тук. Особено от мен
Но нямам намерение да се карам пак с теб, най-вече защото в този случай смятам за абсолютно прав и ти трябва да се извиниш за глупостите, които наговори за АРСЕНАЛ.
П.П.П.С. Умолявам всички фенове на АРСЕНАЛ или други английски отбори да се въздържават от коментари.
The last Post Scriptum: Blade^, Darky, яко е, че тук има и други фенове на АРСЕНАЛ!
Good old Arsenal,
we're proud to say that name
and while we sing this song
we'll win the game!