Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2003 21:47

oxxx леле......
Тва ,че има такива пропаднали типоверкоито само бльскат е напьлно вярно ,но не сматаш ли ,че навсякьде ги има такива.....
Примерно аз взимам резовно по 1000 лв средно на месец он Кьнтара.Но това не ми пречи и да уча сериозно.
На някой неща които каза яко се смях.пари нема действайте-лелеел на тва де побьрках......още ме боли корема.НА тва пич му се вика еко.Вьпреси ,че е пьрва пак се е еко не мислиш ли?
И друго не разбрах.Играли сте 5в5 на Асалт?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock:
Тва ме разби.Мнг беше смешно.Аве се едно няма смисьл да се спори секи си има право на мнение! :P

Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2003 00:26

Резидънт....думи немам :shock: !Баш яко,копеле,хич не ти се и надявах,че ще го избачкаш таквоз :shock: ... :shock: абе и аз не знам какво ама кърти мивки бе,момче,направо 15 точки от сервис,мама му!!

Профил

Аватар
Заглавие: do G.Stoyanov
Публикувано на: 29 Юли 2003 08:02

Ako ti si tozi G.Stoyanov za koito si mislq ;)

to tova nikoi ot tuka ne moze da ti se opre na CS
ama trqbva d a se suglasi6 4e grafikat na CS-a
e DOOOSTAAAAAA ostarqla za vremeto si
i za igra sas takava grafika tqrbvat baq golemi Hardware resourses
+tova igrata ima i nqkoi DOSTAAAAA gadni Bugove
CS-a go igraq samo za6toto nqma sas kogo da si igraq HL :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: i az si izmislqm
Публикувано на: 04 Авг 2003 21:43

KAPTATA E A3TEK :)
MuHaBaM TEPOPuCT4e u TPbrBAM no MoCTa C moUUTHu9! kaJ!AUUHuK.OTgoJ!e 4ekHe egHo Tbno ct-4e c AUG.a3 My CBETBAM EgHO Xeg4e :mgun: o6a4e Me OCTABA HA 60 XEJ!T u 88 6poH9!. 3a }!{AJ!OCT u3J!u3aM oT nbT4eTo koETo Bogu kbM 6oM6aTa,aMa 3ag brbJ!a eguH KAUUOH (:D)negaJ! (Cu e) y6uBAM ro u Hero KATO Mu B3E CAMO 30 XEJ!T -oCTAHAX CAMO HA 30!!!Ka3BaM MY " : stooped : " u npogaJ!}!{ABAM.
nJ!ACuPAM 6oM6ATA u ce ckpuBaM go CTAJ!6uTE B g9!CHO u "kaUUoHuPaM" :D :mgun: 6yM rpAMBA 6oM6aTA 3a }!{AJ!OCT u YMuPaM ropg 4e caM nJ!acupaJ! u ycneUUHO B3puBuJ! 6oM6aTa :gredande: :gredande: :gredande: :gredande: :gredande: :gredande: :gredande: :gredande:

KPAu :roll:

Профил

Аватар
Заглавие: I 6A NAPRAQ TAKA
Публикувано на: 05 Авг 2003 07:41

ZDRAVEITE I AZ RE6IH DA PI6A KATO RESIDENT I MNOGO SAJELQVAM ZA ANGLIISKITE BUKVI,AMA BG PHONETICA MI SE E SKAPAL. :(
Kartata e de_prodigy,poznata vi e nali??A taka Q! :lol: !
minavam kontra i si kupuvam svetkavi4no barzo broni4ka s kaska, m4a1 (s prosti dumi 4/3)kato mu slojih zaglu6itel, granata (8/4), i obezvreditelen kit(8/6) i tragvam v ru6 otgore. na glavniq vhod kam "tero4kite" :lol: izliza edno 4erno-bqlo laino, koeto se prai na umno-xax ska4a s glock-ar4eto.ubih go s m4a1-to i se ka4ih na ka6ti4kata (ili bunkera) i ottam sko4ih na otsre6tnata lampa (koqto se namira nad vhoda na tero4kite :lol: ) i otivam v ugula koito se namira malko vlqvo. klekvam tap i "ka6oniram (:lol:) sqka6 mi izliza lainoto. :D. otdolo (otzad ka6tata) mi izliza poredniq zelenqk koito go ubih s usp-to.ostavi me na 60 health i 97 bronq.isvednaj se 4uva "bomb has been planted"!!!trqbva da se obezvredi kato bqh samo az ostanal jiv.tragnah kam bombata i oba4e se sprqh.izkarah m4a1-to i strelnah po izkrivenite trabi vdqsno za6toto bqh sigoren 4e ima6e nqkoi tam. PRAAAAAAAAAS se 4u i se vidqha "kvadratni" (:lol:) 4erveni pikseli kakto kazva resident-a :D ima6e headshot ama nqma6e vreme za bombata. az sko4ih s noj4e i zapo4nah da obezvrejdam z defuse kit-4eto mi.Navreme q obezvredih i kato nqkoi e 4ul "bomb has been defused" nqkvo eskimos4e mi izleze ot tavana nadolo po stalbite i nego go ubih.

tva be6e qka pobeda!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2003 10:06

Райдър тва е запазена марка на Резидент и плус тва той ги пише много яки.
Така че GET OUT OF HERE DUDE!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2003 23:35

Томб,жалък си.
:die:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2003 10:29

GO GO GO!!!!Kazvat chengetata!Teroristite biagat ot tehnite skriti podzemiq.Tehniq shef the lord of the drugs(golemiq terorist) e nacheloto ne begalcite.Chengetata sa po dirite im... no kakvo!!!Teror4etata iz4ezvat...nashite mnogo bavno izsledvat ot kashta na kashta ot blok na blok no... ne namirat..Izvedna6 edin ot tiah pada martav...s ognestrelna rana ot slonski!!!Poglezdat nagore i vizdat kraka na zestokia ubiec!Streliat nagore i mu raniavat kraka...no terorista hvarlq gazova granata i bqga...mezduvremenno oshte dvama counteri umirat ot edna leka tezka kartechnica...
k`vo...ostana edin counter...sam kak shte se spravi... dobre che navreme si e kupil granati!!Hva6ta binokala i vizda edin lo6...hva6ta lekata i go prostrelva...ostavat trima teroristi...The bomb has been planted...Sega pe6o kvo shte pravi...ot gnqv hvarlia granata i se chuvat silni vikove...oshte dvama teroristi umriaha...vizda i posledniq...streliat po nego no toi se krie...zad stenata...!!!Vadi kalashnika!!!razkriva se i mu prasva mozaka na shibaniq terorist!!!no ostana bombata...e...tia veche izbuhna...
Counter terorists win...Celiq klub se kefi..

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2003 18:29

aaaaаахххх пак ми се чете нещо по така.
РЕЗИДЕНТ АРЕ НАПИШИ ЕДНО ХУБАВО ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2003 16:00

XERO1N написа:
GO GO GO!!!!Kazvat chengetata!Teroristite biagat ot tehnite skriti podzemiq.Tehniq shef the lord of the drugs(golemiq terorist) e nacheloto ne begalcite.Chengetata sa po dirite im... no kakvo!!!Teror4etata iz4ezvat...nashite mnogo bavno izsledvat ot kashta na kashta ot blok na blok no... ne namirat..Izvedna6 edin ot tiah pada martav...s ognestrelna rana ot slonski!!!Poglezdat nagore i vizdat kraka na zestokia ubiec!Streliat nagore i mu raniavat kraka...no terorista hvarlq gazova granata i bqga...mezduvremenno oshte dvama counteri umirat ot edna leka tezka kartechnica...
k`vo...ostana edin counter...sam kak shte se spravi... dobre che navreme si e kupil granati!!Hva6ta binokala i vizda edin lo6...hva6ta lekata i go prostrelva...ostavat trima teroristi...The bomb has been planted...Sega pe6o kvo shte pravi...ot gnqv hvarlia granata i se chuvat silni vikove...oshte dvama teroristi umriaha...vizda i posledniq...streliat po nego no toi se krie...zad stenata...!!!Vadi kalashnika!!!razkriva se i mu prasva mozaka na shibaniq terorist!!!no ostana bombata...e...tia veche izbuhna...
Counter terorists win...Celiq klub se kefi..
не плагиатстваи :die: :x

То е предизвикателство.
Нежъзможно е осъщестиимо.
Невъзможно е ... нищо!

Профил

Заглавие: To kill or not to kill(to kill)
Публикувано на: 29 Сеп 2003 19:44

Eto i edna istoriq ot men.Moje da ne e iszpipana do krai ama tolkova moje v 4:30 sutrinta :shock:
Ta da se varnem kam temata!!!
zonata e death_match .Zona mojebi ne mnooo prochuta no na men mi dopada.Kakto bihte se dosetili vsi4ko stava prekaleno barzo i edinstveniqt nachin da se ujivee e da se bie6 dokato ne iztochish i poslednata kapka chervena
"kvadratna"pixelna plazma ot bezjiznenite trupove na smradlivite teroristichni/kontrateroristichni kopeleta :twisted: (malko se po uvlqkoh):))))....Bqh kontra ...kakto pove4eto pati se sluchva da bada.....chuvam kak
moite maniaci prikachat kam sebe si kakvi li ne "gunguriiki"-M4a1,frag granate,flashki,broni........ i t.n. no tova nema znachenie .Smartta bavno i postepenno gi pribavq v svoq smarten spisak.Runda zapochva kakto obiknoveno-vsi4ki zaemat vazmojno nai -dobroto mqsto ot kadeto biha prasnali nechia teroristka glava ili neshto drugo (ne e zadaljitelno da e glava) :) No razbira se tva e nevazmojno .Death_match e zona koqto ne pozvulqva takiva udobstva.UUUUPPSS.Pak se unesoh .ZZZzzzzZZZzzzz Dva 4asa po kasno Dobro utro na vsi4ki :wink: Ta do kade bqh stignal. A da.Vednaga si kopuvam tva chudo na tehnikata nare4eno 3--->1 ,8-4 i estestvno taka vajnata 8-2:)))
Da otidem da poluvuvame malko patishki glavi.Zael smartonostnata pozicia ochakvam parvoto pishleme da pokaji kirlivite si zabi.OOOOOOO da !!!I tova se slu4va.Posledva moshten zalp ot kurshumi(okolo 5-6).Kurshmite se pridvijiha ot gardite mu kam krivata mu tikva.Tova zabvi dosta terorista koeto mi predustavi vazmojnost da go neutraliziram. :twisted: Tova be6e parviqt frag.Searching for second victom(demk tarsim nova jertva):)))Sluchaino okoto mi sazrq edna malka grupa ot dvama oligobanani da se spotaiva kashonirani do edin ot zalojnicite misleiki 4e tam sa v bezopastnost.HOHOHOHO baaad moooove!!!Hvarlenata granata ot men popadna tochno pod krakata na edin ot teroristite koeto go izprati dalech izvan "kvadratnata kutiq". :twisted: Panikiosan ostanaliq terorist (sigurno iztochen na 40health) zapochva da strelq vmaniechno po men.Tova prichini malko damage varhu bronqta i oshte po malko varhu health-a.Tova oznachavashe momentalnoto mu iztrebvane.:)))SORRY momko ama nqkoi hora imat za cel fragova da pravqt!!!Sled tretiqt mi frag imashe dostatachno jelanie i health za oshte edin koeto bi oznachavalo ..."Couter-terorists win... No posledniqt se okaza kosteliv oreh.:)))Izprazneniqt palnitel na 3-->1-cata po nego izglejda go stresna no ne go ubi. Nema problem.Tova men ne me zasqga imam si pistoletche.No izprazvaneto na palnitelqt po nego ne dovede do smarta mu.Togava vze da mi pari na gaza.:)))Edinstveniqt nachin da go ubiq e da go "bozna" s nojcheto.Sas svetkavichno dvijenie se ozovah v negovata baza izvadil noj i gotov za svatkata.Okaza se 4e i toi e privarshil s palnitelite(ooooo daaaa).:)))Opitvaiki se da me promushi biva izlagan ot lajlivo dvijenie,koeto go pravi potencialna jertva.Nastapi chasat na istinata."TO KILL OR NOT TO KILL"Za moe neshtastie izhvarchalata karvava plazma ne ne go davarshi (mamka mu):))No doseshtaiki se za ostanalata dimka mi dava ideqta da mu izpeka malko ochichkite i sled tova da nanesa reshavashtiq udar(za da bade malko po interesno):)))S;ed kato se spusna bqlata pelena pred ochite mu ,ne osaznavaiki che se dvije pravo sreshtu nojcheto... mu prerqzoh graklqncheto i tova sluji krai na igrata.Couter-terorists win!!! WELL DONE GUYS!!!ups zabravih che te sa veche martvi :)))) :D

P.S. Dano istoriqta mi vi haresa i da ne vi haresa molq vi se napishete vashite mneniq PLS:))) i dali bihte jelali da chuete (prochetete)oshte edna!!!:)))

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2003 17:01

хероин...и ти COOLER,твърде жалко просто защото явно несте прочели изобщо нито един от четирите ми разказа във тази тема.Или несте го разбрали.
--------------
от това което прочетох и от двамата Ви мога да ви кажа само едно ...причината да го напиша изобщо са хора като Вас.Добре де някой може ли да ми каже какво искте да кажете въобще с написаното...препрочетох го два пъти(а това е много)и ненамерих НИЩО там.Отделно стои факта че вашите продължения са с обратен знак ...нещо като контра на моето писание.
--------------
Темата се сбозява безпричинно...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2003 18:09

Dobre togava rezident .Kaji mi kvo trqbva da namerim v tvoq razkaz.Az daje ne vijdam za kakvo izobshto si go pisal.S moq razkaz iskam samo da visualiziram edna obiknovena moq igra na CS.Bqh vaodusheven ot tova che ostanalite sashto pishat i reshih i az da napisha edna istoriika.Iskam da te pitam neshto.Zashto izobshto si napravil tazi tema(CS istoriiki)kato ne pozvolqvash an nikoi drug da pisshe svoqta!? Ei tva mi emnoo shudno!!!
To ne moje samo ti da pishesh istorii.I drugi hora imat idei.PEACE :wink:

P.S. Ako obichash v sledvashtoto si pismo mi kjai kvi sa neshtata,koito trqbva da namirame v tvoeto razkazche PLS :!: :!:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2003 22:35

Куулър , темата е за да изпъкнат ОТРИЦАТЕЛНИТЕ черти на цс-а (което за мене е най-великата игра правена някога :) ), а не за ; ' цс историики ' ; ПиЙс

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2003 09:57

Cobra, ko stava be man...Kude se zagubi naposleduk. 6to taka zareza CS-a :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2003 10:47

Resident i CObra-ta sa pravi, i Cooler, pone kato pi6e6 ne6to - pravi go na kirilica!

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com