Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 09:08
sorry hora, no bqh v troqn... bez kompiutyr...
saruman znam za vle4eniqta ti po Blood_Rayne, no nqma da stane taka...
po kysno 6te imate razkaza
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 10:11
High_voltage написа: Denik pls vklu4i i men!Iskam da sum lo6!kuvto i da e tam... oki
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 11:08
i takaaaa...
След дълъг и изморителен път Traun, Mike и PiTaGoRkAtA, пристигнаха в Гренленд..., но нямаше кой да ги посрещне... наетия цепелин си тръгна и те останаха сами в голямата гора...
Нашите герои чуха силни писъци и крясъци и побегнаха към мястото, откъдето идваха те. Стигнаха до замъка на BLOODRAYNE. Но той не изглеждаше като елфска сграда... беше черен, мухлясъл, миризлив. Mike и спътниците му влязоха вътре с приготвени оръжия. Усещаха че нещо лошо е сполетяло това хубаво местенце... Да, така беше.
На входа на замъка ги посрещна един Немъртъв воин. Това беше Death Knight-а Dex_Rex.
- Какво търсите тука?!!!! - ги попита със страшен глас Dex_Rex.
- Обратното, ти какво правиш тука мизернико!!! - му се изперчи Traun.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 11:37
High_voltage написа: Biva biva Ey i da ne zabravi6 da mi nameri6 mqsto ! ne se bezpokoj:)))))
skoro 6te se vidi6
|
|
|
|
|
MasTer*YoDa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 12:09
ne e lo6o,dobre e..Bravo!!!
___________________________________ If you wanna be пиян drink vodka,not айрян!!!
m3mb3r of th3 tolki3n club:)"
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 12:10
MasTer*YoDa написа: ne e lo6o,dobre e..Bravo!!! 10xxx
Sled malko puskam prodylzenieto
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 12:27
- Ооо, не знаете ли???Лорд Sruman дойде тук преди вас и държи като заложници BloodRayne и персонала на замъка... а селцето Гренленд вече е в коремите на няколко Абонимации. Муахахаха!!!! - и Dex_Rex побягна на някъде.
- Не!!! Няма да оставия последната ми роднина да бъде убита от глупака Saruman!!!!Да ги нападнем и убием! - разгневи се PiTaGoRkAtA.
- Спокойно елфска принцесо, имам план, слушайте внимателно, няма да повтарям - изказа се Traun. - Да не прибързваме... Saruman води цяла армия след себе си... ако нападнем това ще бъде самоубийство. Трябва по някакъв начин да се свържен с Denik и да дойде да ни помогне... но как???
- Знам едно магьосническо селце населено с орки, които не са наши врагове... това е селцето на Krew, нашия шпионин, и по радост то е на този остров, обаче добре скрито в дебрите на горите и затова враговете ни не могат да го намерят... - включи се Mike - имам идея... ако ти, PiTaGoRkE, призовеш един Дух на Отмъщението и той огледа месността докато е невидим, ще открием по-лесно това селце.
- Съгласна съм!!!!
|
|
|
|
|
MasTer*YoDa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 13:09
exe!kak 6e bqgam!!!
az si misleh e sa 6e im pusna edin death coil i 6e gi plenq a ti -bqgam!
KORUPCIQ!!!:)))
___________________________________ If you wanna be пиян drink vodka,not айрян!!!
m3mb3r of th3 tolki3n club:)"
|
|
|
|
|
Horde[G2H]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 17:22
denik mnogo e qko no mai me zabravi:(
|
|
|
|
|
WW_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2003 19:04
Denik, ama mai i mene zabravi
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2003 10:46
spokoino ve hora!!!!
to tolkova mnogo u4astnici se sybraha, 4e se 4udq koj naj-napred da vkliu4a...
no, VE4E NE PRIEMAM HORA KOITO DA SE VKLIU4AT.
poslednite vkliu4eni bqha Master Ioda i High Voltage.
Po-kysno i razkaza...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2003 14:45
i takaaa....
Духът на Отмъщението тръгна да дири това селце, а нашите герои се разприказваха:
- Тук ще стоим дълго... трябва да си направим малко укрепление с палатки и трябва да набавим храна. Аз ще се заема с построяването на оградата. Ти, Traun, набави храна, а PiTaGoRkAtA ще се заеме с палатките... съгласни ли сте??
- Да!
- Да!
- Тогава на работа! - и Mike се залови със своите задължения. И другите двама последваха примера му.
След известно време заръките на Mike бяха изпълнени, а Духът на Отмъщенито - завърнал се и намерил селцето...
Rado и High_Voltage замисляха план как да убият Saruman - двата орк-а бяха дошли с него в Гренленд за да му помагат в опустошаването на острова, но вътре в себе си те таиха злоба и омраза към този Демон...ю
- Да го причакаме и да му отсечем главата с моята секира! - предложи командира на Grunt-овете High_Voltage.
- Не, много е рисковано - му отговори Rado - трябва с някаква магия... знаеш че Saruman е податлив на магии... според мен така ще го убием много по-лесно и ще заемем мястото му като главнокомандващ силите на повечето злодеи... но трябва да помислим с каква магия да го ликвидираме... - и Rado се замисли.
Настъпи мълчание..., но не след дълго на High_Voltage му хрумна идея:
- Rado, сетих се! Но първо да те попитам - ти имаш ли шесто ниво??
- Да, разбира се!
- Тогава предлагам следното: ти да използваш магията за невидимост която си изучил перфектно и така невидим да се промъкнеш в стаята на Saruman, докато спи и да излееш гнева си върху него като направиш Bladestorm.
- Да, бива.
- Но за да бъде по-поразяваща тази магия ще ти дам моята свещенна секира... с нея ще му осигуриш сигурррна смърт.
- Страхотна идея, High_Voltage, въпреки че това което ще направим е не по-малко рисковано от предишното ти предложение, аз съм съгласен! Тази вечер ще направим удара!!1
|
|
|
|
|
Night Shade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2003 23:16
Denik, къде си бе човек? Историята ти е направо страхотна. Айде, защо не пишеш? Откога чакам да я продължиш тази история.
___________________________________ you don't get what is fair you get what you bargain
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 11:13
Night Shade написа: Denik, къде си бе човек? Историята ти е направо страхотна. Айде, защо не пишеш? Откога чакам да я продължиш тази история. emi da si sedmoklasnik ne e lesno - u4ene i samo u4ene, uroci, sip-ove i dr. pylna gadost!
i nqmah vreme da vlizam v net-a...
No dneska cql den sym svoboden i 6e se postaraq pone o6te 2 epizod4eta da vmykna...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 12:13
- Да тръгваме за селцето! - извика PiTaGoRkAtA.
- Не, по добре да изчакаме да настане нощ, когато всички са потънали в дълбок сън. - Предложи Mike. - ти ще ни скриеш с твоето нощно наметало и така, невидими, ще се промъкнем покрай замъка и ще се насочим към селцето. Съгласни ли сте?
- Добра идея... - и Тraun отиде да набави вечерята.
- Съгласна съм. - PiTaGoRkAtA се понамуси, но й мина.
Настъпи нощтта и нашите герои се приготвиха за път.
- Всичко готово ли е? - попита Traun.
- Да! - потвърди Mike
- Аз съм приготвила наметалото си и съм готова да тригваме!
- Хайде! - и Traun и Mike се скриха под наметалото на PiTaGoRkAtA и се запътиха...
На разсъмване нашите смелчаги видяха селцето и след няколко минути бяха на портите му.
- Кои сте вие? - един грозен Грънт-стражар ги попита.
- Ние сме ваши съюзници, приятели на вашия господар Krew.
- Хмммм, от мен да мине, пускам ви! Но ако не сте тези, за които се представяте - лошо ви се пише!!! - и орка ги пусна да влязат.
- Тревога, Тревога!!! Лорд Saruman е убит!!! Бързо донесете няколко съживяващи статуи!!! - такива крясъци и звуци се чуваха из замъка на Blood Rayne, който беше пленен от немъртвата армия.
Saruman беше убит, това значи, че плана на Rado и High_Voltage беше успял.
Сега два орка щяха да управляват великата немъртва армия..., но дали щеше да бъде така...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 17:21
mersi
- Здравейте приятели! Какво ви води насам? - се зарадва Krew.
- Здравей храбри орке, нуждаем се от твоета помощ.
- С какво толкова мога да ви помогна, че сте били толкоз много път? - Кrew се зачуди...
- Ами, както сигурно знаеш има един елфски замък наблизо, който е пленен от армията на Saruman. - започна да обяснява Traun.
- Да, много добре знам.
- Този замък се оказа, че е на далечна братовчедка на PiTaGoRkAtA. - продължи Mike.
- Аааха, разбирам.
- Та, ще можем ли да се свържем по някакъв начин с Denik, за да можем да го извикаме него и нашите съюзници и да освободим замъка?
- Ще направя всичко по силите ми. - заяви Krew и ги отведе да починат от дългия път...
Черната Цитадела, главно убежище на злите сили.
- Както вече знаете печалната вест, нашия велик господар Saruman беше убит снощи. Трябва да разберем кой е извършителят и да го убием!! - разяри се Terrordar.
- Вярно, извършителят ще бъде убит! - потвърди crazyboy.
- Но кой ще завърши мисията на остров Гренленд? - позаинтерисува се Undeadgirl.
- Имам двама поданици, които придружаваха лорд Saruman на острова. Те ше могат да завършат мисията. - предложи M-Tycoon.
- Кои са те? - попита вампира Terrordar.
- Blademaster-а Rado и Grunt-а High_Voltage...
|
|
|
|
|
WW_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 21:45
Eeeee Denik nai-posle Radvam se,4e ne si zabravil razkas4eto. Produljavai v su6tiqt duh
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
|
Night Shade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 21:54
Hi, Denik, най-после се появи и то с цели две нови части от разказа. Еее, супер си, много ме кефи твоята история. Не съм забравил какво е да си в седми клас, макар че оттогава доста вода изтече в моя живот. Но поне от време на време поствай нещо тук, много е приятно.
___________________________________ you don't get what is fair you get what you bargain
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2003 19:41
Samo NIGHT ELVES be UROD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2003 11:32
Ахаааааа....Защо ме убиха...Я да ме съживявате че...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|