разкази с герои от форума (за кой ли път...............)
- _BL00DRAYNE_
- CrazyCobra
- Обратна връзка:
1.Cobra Cobrito 
2.amerikanec
3.abe nekav hacker , ne6to podr1jka na kompiutrite na razuznavaneto , ne6to takova
4.rodil s1m se v kofa ot ciganka , koqto umira vednaga sled rajdaneto mi , do 9 godi6na v1zrast me gleda nekva baba , koqto umira , sled koeto na 13 godini me hva6ta policiqta za krajbi i poboi , razuznavaneto po4vat da me trenirat i taka do 18 god v1zrast , ot 14 god proqvqvam golqm interes k1m kompiutri i taka na 21 godini s1m tehen xpert po kompiutrite
2.amerikanec
3.abe nekav hacker , ne6to podr1jka na kompiutrite na razuznavaneto , ne6to takova
4.rodil s1m se v kofa ot ciganka , koqto umira vednaga sled rajdaneto mi , do 9 godi6na v1zrast me gleda nekva baba , koqto umira , sled koeto na 13 godini me hva6ta policiqta za krajbi i poboi , razuznavaneto po4vat da me trenirat i taka do 18 god v1zrast , ot 14 god proqvqvam golqm interes k1m kompiutri i taka na 21 godini s1m tehen xpert po kompiutrite
Some day you'll see a blinding light . It's the way of the sunny and happy life . It's my way .

- CrazyCobra
- Обратна връзка:
- CrazyCobra
- Обратна връзка:
-
PiTaGoRkAtA
-
Edin prevlikatelen gey
-
Edin prevlikatelen gey
- Horde[G2H]
- _BL00DRAYNE_
- _BL00DRAYNE_
- CrazyCobra
- Обратна връзка:
- _BL00DRAYNE_
- _BL00DRAYNE_
- _BL00DRAYNE_
- _BL00DRAYNE_
3-ТА ГЛАВА
Агент Рейн падна на земята в нещо като джунгла....Беше си порязала ръката...Но от какво??
Тя не можеше да си го обясни...Извади си големите ножове-нокти, които си беше взела за всеки случай, и с тях започна да си проправя път през джунглата.Не можеше даже да си обясни- джунгла в Русия??! Навярно тя сънуваше.....Но не беше така....Изведнъж се чуха стъпки.Тя се покри с големите листа на едно дърво.
Изглеждаше й на войник...Но какво носеше в чантата си??И тя не разбра......
Тя тръгна да го следи... Стигна до нещо като казарма.Отиде до един прозорец, от който чу:
-Хахахах....RAVEN, готов ли си??
-Да, сър..
Чу се отваряне на вратата, затова Агент _BL00DRAYNE_ се отдръпна...Тя тръгна да следи безшумно войника, на чието яке лесно можеше да се прочете "RUSSIAN S.W.A.T.". Изведнъж той се обърна...
-Значи са те изпратили, а??
-Даа.......А сега се приготви да умреш....-каза Рейн.
-Аха-каза RAVEN и си взе къртешницата, която му висеше на гърба..
Тряяяяяяяяс.....-прониза един коршум Рейн в бедрото.А тя припадна....
Агент Рейн падна на земята в нещо като джунгла....Беше си порязала ръката...Но от какво??
Тя не можеше да си го обясни...Извади си големите ножове-нокти, които си беше взела за всеки случай, и с тях започна да си проправя път през джунглата.Не можеше даже да си обясни- джунгла в Русия??! Навярно тя сънуваше.....Но не беше така....Изведнъж се чуха стъпки.Тя се покри с големите листа на едно дърво.
Изглеждаше й на войник...Но какво носеше в чантата си??И тя не разбра......
Тя тръгна да го следи... Стигна до нещо като казарма.Отиде до един прозорец, от който чу:
-Хахахах....RAVEN, готов ли си??
-Да, сър..
Чу се отваряне на вратата, затова Агент _BL00DRAYNE_ се отдръпна...Тя тръгна да следи безшумно войника, на чието яке лесно можеше да се прочете "RUSSIAN S.W.A.T.". Изведнъж той се обърна...
-Значи са те изпратили, а??
-Даа.......А сега се приготви да умреш....-каза Рейн.
-Аха-каза RAVEN и си взе къртешницата, която му висеше на гърба..
Тряяяяяяяяс.....-прониза един коршум Рейн в бедрото.А тя припадна....
- _BL00DRAYNE_