Zaglavieto e po moq idea neznam dali vi haresva da
ili da se
xax
TOMB*RAIDER se beshe izlegnala v legloto si kogato izvednaj 4uva 4upene na staklo:
-Ubiici-kaza tq.Hukna nadolo po stalbite,kadeto q presreshtnaha dvama voinika, koito napodobqvaha mnogo na S.W.A.T. Te zapo4naha da q obstrelvat s svoite kalashnici.Lara Croft sko4i napred, napravi salto i uspq da udari ediniq voinik s krak, kato se otblasna ot nego.Ostana vtoriq voinik (zasega). toi hvarli kalashnika si i q atakuva s noja si, po koito si li4eshe, 4e imashe kryv.Tq go atakuva, hvana go v hvatka ala toi q beshe pronizal v rebrata...Lara izpadna v nesvqst......
-Zdravei moq galabice- se obadi-edin myj koito beshe oble4en v 4eren smok.Lara beshe privarzana kam edno leglo(
),a neinata rana beshe bintovana, no vse pak q boleshe.-Az sam tvoi sapernik mnogo otdavna. Opitval sam se pone 5 pati da te spra ala naprazno. Kazvam se Hektor-zaqvi toi- no me nari4ai AcTivE........
(malko svobodni redove
neznam za6to)
2 glava- BQGANETO OT AcTivE
Ti si po4ini a az 6te otida da si dremna-kaza AcTivE- a vie q naglejdaite!-zapovqda toi na dvama S.W.A.T.-ai izleze ot staqta.Po nqkoe vreme Lara se obadi :"moje li da otida do toaletnata??"
-oki-kaza edin ot S.W.A.T.-ovete ama 6te te vardim otvanka!
-huu-kaza Lara-ama po barzo 4e 6te se napi6kam (xaxaxaxaxa
)Vleze TOMB*RAIDER v toaletnata i gleda prozor4e -oba4e mnogo malko- ne moje da se izleze -hubavo malak prozorec s slaba stena zna4i ugolemqvane na otvora
- Lara bi edin ritnik po stenata koqto ruhna.ediniq S.W.A.T. kaza:"ne 4u li ne6to otvatre???"-"da 4uh ne6to" mu otgovori drugiq voinik
PRAAAAASSS- izpra6tq vratata pod silata na S.W.A.T.-ovete.Gledat Lara q nqma.Ediniq kazva "xax sigorno e umrqla" (za6toto tq ne znae 4e tova e golqma sgrada (kolkoto zamak) i nadolo ima da minava golqm padej
4ak do kamanite otdolo) no i S.W.A.T.-ovete ne znaeha 4e Lara si ima i para6ut v 4anti4kata koqto sidi na garba i (bati 4anti4kata,a?)............................
sledva prodaljenie