Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2003 16:31

EVIL MOLQ TE VKLIU4I I MENE V RAZKAZA PLS :roll: :roll: :roll: :roll: pls!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2003 17:05

Аз като гледам той е занимарил "разработката" и едва ли ще го продължи тоя разказ :? .

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: vaprosi kam evil
Публикувано на: 04 Авг 2003 17:16

hi evil :)
imam vaprosi .
1.6te moje li i az da u4astvam v fentyzito ti?PLS!!!
2.ako moje da u4astvam me vkliu4i kam dobrite :)
3.ave 6to ne 4etete moite temi ve?otgovorete mi!
4.koi iska da u4astva v moite fentyzita??
tva e ot mene zasega

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2003 17:22

EVIL BRAO MNOGO SI DOBAR V PI6ENETO NA FENTAZITA I 6TE TE POMOLQ DA ME VKLIU4I6 I MEN :))))))))))))))))))))))))))))))))
NQKOI ISKA LI DA VLEZE V MOETO FENTAZI?? :)) :flack: :smash: :angryfire: :evil: :mgun: :gredande: :crazy:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 22:01

Az се върнах народе !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 22:05

Tomb Raider с удоволствие бих те вклъчил но за съжаление чак във Един Ден в АДА II . Благодаря за топлите думи !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2003 14:53

Този път продължението ми се забави много дълго за което се извинявам ( помня че обещах бързо да го продължа ) , Просто бях много заяет . Ще пусна малко и от старото зада си припомните

Стара част
Хода на битката бе вече решен и последните сили на доброто се сражаваха за живота си . Огън и стрели за пореден път покосяваха редиците раиски , мечове и смърт ги сечяха и отнемаха от живота. Във въздуха витаеше чуството на поражение . Четири архангела забелязаха и нападнаха дракона на Piven . Няколко меча се врязаха във шията на черното чудовите и отнеха живота му . Дракона се залюля и се струполи на земята премазваики десетина рицара и коника . Съществото направи последно усилие изправи главата си и запоследен път дъхна смърт срещу няколко рицара и ги свари като раци в тяхната броня , следкоето издъхна тихо ! Piven скочи от гърбът на своя любимец и побеснял съсече няколко коника , следкоето бавно се приближи до мъртвия си другар . В очите му гореше дива ярост и несъразмерна тъга . Сълзи се отрониха от лицето му и паднаха на мъртвата глава .
- Приателю ти ми служи дълго и вярно и смърта ти е непосилно бреме за мен – прошепна тихо Piven – но те всички ще си платят ! Тялото ти ще бъде върнато в твоята крепост и ти ще бъдеш погребан както никое друго същество на тази планета . – след тези думи вестителя на небесния огън се обърна към десетина дракона които се биеха наблизо – Вие десетимата отнесете тялото на верния ми приател до крепоста му.
Няколко черни тела се отделиха от битката и поеха тялото на дракона и леко го понесаха във въздуха сякаш носеха самия живот на планетата !
- PARADOX АКО МЕ ЧУВАШ СТРАХЛИВЕЦО ИЗЛЕ И СЕ СРАЖАВАИ С МЕН !!!! – извика Piven – НЕКА ВИДЯ КОЛКО СТЕ СИЛНИ ВИЕ АРХАНГЕЛИТЕ !!!
Само след миг до вестителя на небесния огън кацна Paradox окъпан в кръв .
- Най-накрая самия господар на драконите – изрече усмихнат Paradox – Сега имам възможност да отмъстя за всички мои братя които загинаха в битка с твоите изчадия .

Ново продължение

Paradox и Piven изтеглиха мечовете си и започнаха бавно да се обикалят дебнеики се . Нервите на
Piven не издаржаха следкато той зърна локвата кръв оставена от неговия другар дракона . Той издигна меча си и се засили към лорда на архангелите . Paradox с лекота избегна диктувания от ярост удар и настъпи в контра атака . Бързите му и точни удари срещнаха Piven неподготвен . Макар в първия миг дезориянтиран лорда на Небесния огън бързо се съвзе и светкавично зае защитна позиция . Битката продължи още няколко минути без особени поражения докато Piven не съзря в далечината как няколко архангела нападат драконите който трябваше да отнесат тялото на верния му другар да крепоста му . Сега Piven бе наистина разгневен , ослепелите му от умраза очи търсеха мишена върхо която да излее гнева си , тои се обърна и погледна Paradox на чието лице се бе разляла испълнена със надсмешка усмивка и сякаш му говореше “ Нима мислиш че щети позволя да погребеш приателя си както подобава ??” . Piven издигна меча си и изля всичкия си гняв във него , сега това небеше просто меч а самата умраза чиста и неопетнена тя сякаш светеше но от нея се изплъзваше мрак вместо светлина . Пивен се хвърли със всички сили срещо Paradoх умразата го подхранваше от вътре и ударите му бяха демонично точни и бързи . Paradox който до този момент гледаше със усмивка ставащото едвам отскочи зада избегне досека на смърта . Но един от ударите неможа да избегне и острието на умразата се впи в ръката му . Сега вече Paradox бе изпълнен със умраза и гняв . Впрягаики всичките си сили Лорда на Архангелите се приготви за един последен решителен удар . Piven отново замахна , зениците му се разтвориха , той неможеше да повярва на ставащото . Pardox приклекнал , хванал с ранената си ръка острието на Piven а с другата си ръка замахваше стиснал здраво меча си . Лорда на Драконите неможа да изтръгне меча си от ръката на врага си и да се защити от удара му . И сега просто чакаше острите да отнеме живота му . Меча на Paradox проби гръдния кош на Piven и излезе през гърбът му !
В мигът в които живота напусна тялото на Piven бойното поле се растресе , всички дракони се взряха в тялото на мъртвия си водач . Те всички спряха да се бият макар враговете им да ги посичаха и обстрелваха за тях това бе без значение . След малко яростния им вик расече простора , те бавно започнаха да се издигат все по-високо и все по-високо сякаш се бяха устремили към самия рай зада го унищожат . В един миг всички дракони спряха да се издигат и зависнаха във простора после бавно се наклониха и започнаха да се спускаха като използваха само тежеста на телата си . Те продължиха да се спускта и да набират скорост , червените им очи святкаха като звезти в тъмния небосклон . Само на един метър от земята те рязко изкривиха полета ( макар че някой се строполиха върхо воините на мрака и светлината ) и сега те летяха и сееха смърт , всичко което бе по-високо от един метър се срещаше със скрилете и телата на тези тъмни и мизтериозни същества и просто се сбугуваше със живота .
Следва продължение !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2003 15:56

Хм, май става все по-интересно. Аз обикновенно не поствам, а само чета, но ти си заслужи похвалата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2003 19:49

Доброто бе загубило , сега мрака бе завзел бойното поле . Малкото боици на доброто който продължаваха да се сръжават бяха като лъчове светлина прес буреносни облаци . Това бе края . Denik възкачил се на една скала обграден от своите светли магове продължаваше да се сражава фанатично и да издава безмислени заповеди към мъртвите тела на някогашната армия . Paradox със помръкнали очи продължаваше да води своите братя архангели към смърта , а драконите ги преследваха неуморно !
Evil гледаше със наслада как силите на доброто се изпаряваха ! Но нещо продължаваше да го смущава още от втория ден на битката , но какво той не знаеше . И тогава погледа му се закова на едно светло моясто на боиното поле , от тази точка сякаш струеше светлина . Той се вгледа още по внимателно и със ужас осъзна какво става .
Там на това бяло петно възкачил се на своита самотна скала обграден от ослепяващо бяли огнъове , Denik със зареан поглед редуваше слова по стари от самото време и енергично размахваше ръце . Това бе последния единствения ритуал това бе ритуала на боговете и неговото име бе “АРМАГЕДОН”
Evil искрещя истерично на RIP
- Бързо трябва да го спреш този глупак преди да ни е пратил всичките на оня свят !
RIP които гледаше без особен интерес се обърна спокоино към Evil и още по-спокоино отвърна .
- Мен надали може да ме прати на място на което и преди да не съм бил !
Evil смаяно погледна към властелина на смърта и едвам промълви .
- Но ти неможеш да постъпиш така !! Тогава нито доброто нито злото ще победи !
RIP погледна радушно Evil и подигравателно каза .
- Напротив ще има победител и това ще съм аз но ти няма да можеш да видиш това ! – RIP се расмя злокобно и смехът му плъзна по бойното поле като черна чума .

Кървавата сеч сега се бе централизирала върху едно светло петно на тъмното плато . Там войни на мрака и на светлината се опитваха да пробият през светлите магове зада спрът господаря им ! Но това бе невъзможно невидимима нишка от смърт отнемаше живота на всичко което минеше през нея . Вортекс наблюдаваше жалкаtа сцена и с мрачен поглед изчисляваше възможностите . Тогава една безумна идея се роди в главата му . Той погледна към небесата и направи знак на няколко окървавени дракони да доидат при него .
В небето се издигнаха три огромни силуета който със всички сили се насочиха към светлия кръг на бойното поле . Вортекс въседнал последния от драконите събираше всичката си енергия зада испълни плана си . Първите два дракона се врязаха във невидимита нишка и душите им се испариха но телата им със същата демонична скорост се врязаха във редиците на маговете и размазаха стотина . Нишката сякаш се разхлаби но продължаваше да се държи . Вортекс гледаше с недуумение . Мислите бушуваха в главата му той осъзна че Denik съвсем скоро ще приключи ритуала и всичко ще свърши . Вортекс погледна към верния си приател Evil който със всички сили се опитва да стигне до него , погледна и към тялото на Piven което лежи бежизнено . И това сякаш го убеди . Той обърна дракона си към мрачния небосклон и започна да се издига , щом набра достатачно височина спря . Загледа се за последен път към всичко мило прекръсти се ( прекръсти се но с обратен кръст ) и впрегна дракона си право към кръгът от светлина . Миг преди слбъсака му с невидимата нишка той скочи от гърба на дракона изтегли меча си от ножницата и изпъна тялото си . Сега той бе едно живо копие устремено към Denik . Времето се растегли и замря и една единствена сцена се виждаше . Тялото на Вортекс като живо копие , Denik с растворени очи и светлина . Мечът на Вортекс се впи дълбоко в гърлото на белия маг и отне живота му , но вече бе твърде късно . Denik бе изрекъл последната дума вече нищо нямаше смисал , всичко бе свършило .
Evil приклекнал наблюдаваше с печален поглед тялото на Вортекс Номад в едното му око нещо блясна , нещо ново и непознато за него , нещо топло и мокро . Той зачудено допря длан до лицето си и погледна малката капчица която се стичаше по показалеца му . Той наинакрая разбра защо хората плачат и бе готов вече да си замине от този свят .
RIP вперил вечния си погледн в нищото съзарцаваше ставащото . Той не познаваше думата страх , той бе страхът за него нямаше начоло нито краи , той бе във всичко и в нищо , той бе повелителя на смърта .

“ ……. смърта бе завладяла полесражението . Всичко блясна ярко и потъна в огън , земните недра се разтвориха и заляха живота със смърт . Моретата се надигнаха и заляха планетата . Волкани се издигнаха и задишаха с дробове пълни с огън . Земята се растрее и оповести края …. “

1 януари 2001 години сл. А. *
Една девоика спокоино се разхождаше по мрачното плато , плато голямо като море и глатко като езеро. Тази девоика нямаше име защото още не го бе открила , тя отдавна го търсеше , търсеше и защо е дощла на този свят . Често идваше на това плато . Тук тя се чувстваше като у дома си . Харесваше и историте който разказваха старите хора за това място , за битката разиграла се тук преди хиляди години и за огнения ад който тръгнал от тук . Но този ден бе различе бе някак по мраче от другите дни бе и някак студен макар че бе лято . Сякаш всичко сочеше че ще стане нещо , нещо което чакаше от хиляди години този момент .
В този миг нещо привлече погледа на младата девойка , нещо черно като самата нощ . Тя се приближи до стърчащия от земята метал и бавно се протегна . Разума и казваше да не докосва предмета но нещо , нещо неуписуемо някакво чувство я теглеше към този тъмен артефакт . Ръката на девоиката се доближи още повече и показалеца и докосна предмета . В този миг светкавици заваляха и всичко изчезна .
29 декември 2003 години сл. А.
Едни очи се отвориха , едни очи спали прекалено дълго . Едно тяло се надигна , едно тяло лежало прекалено дълго . Едно съзнание се събуди . Объркания разум на една девоика заработи . На това мрачно плато един живот се завърна , живота на една девойка без име . Тя се чувстваше объркана , упорито се бореше със мъглата в разума и . Бавно пелената в спомените и се надигна . Тя си спомни за мрачния предмет спомни си бурята . Но имаше и още нещо страно . Нещо не бе същото нещо се бе променило нещо в нея . Тя бавно обърна главата си и погледна ръката си . Гледката би трябвало да я ужаси , но нещо бе различно и сега дори не и направи впечатли голата кост наместо ръката и . По голямо впечатление и направи черната брадва с демонични сцени която стишкаше тази изгнила ръка . Тя приближи това по черно от ноща оръжие по-близо до празните си очни ябалки в който светеше мека синя светлина зада разгледа острието . И там с древни иероглифи бе изписано “ На тъмния господар Evil “ . И в отръжението на това тъмно острие по старо от света тя видя името си “ UndeadGirl “. Сега тя знаеше миналото си и каква е неината мисия “ ДА ДОВЕДЕ ЗЛОТО ДО ВЕЧНО ГОСПОДСТВО “.

* сл. А. – Годините изтекли след Армагедона

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2004 21:42

31 декември 9999 година сл. А.
UndeadGirl с неспокоен поглед оглеждаше претрупаното от войни плато и се чудеше с какво ще я изненадат силите на доброто .
- UndeadGirl как се чувстваш като главнокомандващ адските сили .
UndeadGirl се обърна плавно и се вгледа в съществото което стоеше зад нея . Същество скрито в черна роба от което се виждаха само две светещи очи .
- RIP все пак доиде . Мислех че си ме изоставил .
- Аз не изоставям нищо и никога .
- Ами Evil и Вортекс номад ?
- Виждам че спомените на Evil сега са твои …. Надявам се че ще се поучиш от неговите грешки !- Сега очите в черната роба засияха със злокобен блясак .
- Това и ще направя . – и след кратка палза UndeadGirl добави – А кой са тези призраци зад теб ?
Наистина зад RIP стояха четери ефирни същества .
- Тава е моя подарак за теб , това са твоите телохранители . – отговори RIP и допълни – Нека те запозная с Piven , Evil , Resident и Вортекс номад . Знам че не са като в твоите спомени но е много трудно да извикаш духовете на толкова могъщи същества особено ако те не искат това .
- Дяволите да ми помогнат , това наистина са те . – щом изрече тези думи UndeadGirl с лека и грациозна стъпка тръгна към RIP и щом се доближи достатачно каза – А това е моя подарък за теб.- Тя го прегърна и го дари с най-нежната си и топла целувка .

Гледахте “ Един ден в Ада “
В главните роли
Еvil в ролята на Evil черният рицар .
Вортекс Номад в ролята на Вортекс Номад господар на демоните.
RIP в ролята на RIP повелителя на смърта .
Resident в ролята на Resident водач на обединените тролове и орки .
Paradox в ролята на Paradox лорда на ангели и архангели .
Johnny Riko в ролята на Johnny Riko главнокомандващ на раиските сили .
Продуцент - Evil
Текста четоха - Evil
Режисъор на дублажа - Evil
Специялни ефекти - Evil
……………

Тихо прещракване оповести че тв приемника е изгаснал .
- E братко Fear какво ще кажеш за филма ?
- Небеше зле … Хаиде да изгледаме и втора част , какво ще кажеш Evil ?
THE END

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2004 13:15

Evil какво да ти кажа. Почти перфектен е. Няма да правя много критика, макар че искаше такава от мен, защото повечето неща са казани в по - горните постове. Няма смисъл да ги повтярям. Единствената ми по - голяма забележка е, че всичко свърши много бързо и като изключим се си ми объркал името (видях къде :wink: ) и, че се гътвам на края е готин разказа. Може би ще ме включиш в "един ден в Ада 3" щото 2 вече не мога да изчета всичко. Ще видим...
П.П.1 : С леки корекции ще стане идеален...
П.П.2 : Искаш ли да участваш в моя разказ "Историята на земята" - да ти върна жеста... като лошко разбира се??? Трябва ми подобен персонаж.
П.П.3 : Не си казал и какво мислеш за това разказче...
П.П.4 : От меча на Piven се сетих за нещо ново. Какво ще речеш за един кооператив?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2004 16:30

Ривен съжалявам за грешката - недоглеждане от моя страна . Започнал съм да чета разказати ама много длъжак а и в момента не ми е много до четене и писане . Монитора ми гръмна и драскам от едно клубче а пък и бях лошо нагърчен от орда луди фенове на рсмания . Ще се радвам да ме вклчиш . Но не знам кога ще го четна . Относно колператива съм навит . е това е в общи линии ! До нови срещи когато и да са те !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com