Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2003 19:20

Angel povqrvai mi toi 6te se spravi sus zada4ata.
RIP mersi 4e si mi obarnal tolkova vnimanie v tazi 4ast no ne mislq 4e ima nujda.pri tova sam leko surdita zaradi tova 4e se otkaza ot ideqta da mi kaje6 kakvo stava.no vse pak tova ne ozna4ava 4e 6te spra da 4eta.znae6 4e stra6no mnogo haresvam rabotata ti i nezavisimo ot tova kakva rolq mi dade6 6te buda 6tastliva 4e sam 4ast ot razkaza ti.btw iskam da govorq s teb taka 4e me nameri v irc pls :wink:

P.S.otnosno tova za sulzite nqma problem znae6 4e nqma da se razsurdq za ne6to takova

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 05:55

amora дори за миг не съм се съмнявал , че RIP няма да довърши разказа си. И найстина умее да разказва много яко , разказа е един ( единственият ) който съм чел повече от три пъти. Също така се радвам , че RIP ме е включил и мен в него.

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 09:58

За завършване е рано да се говори,защото все пак идва лято и не се знае къде може да ме отнесе вятърът :D
Иначе наистина е трудно да се измисли,примерно снощи бях решил да мисля,но заспах...
Стремя се да вкаравам повече повратни моменти.Снощи си говорих със Podlecii( или инещо такова беше,да ме извинява :lol: ) и реших,че няма да описвам битките,а само резулатите от тях.Мисля,че наистина е по-добре,инче разказа ще придобие много екшън характер.Вие как мислите?

П.С.Надявам се новата част да е готова днес :!:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 10:14

RIP,
отново добри думи от мен :). Вярвам в таланта ти, приятелю. Използвай го както го правеше досега. Обещавам ти, че ще прочета всяка една част от разказа ти... човек има нужда от нещо, което да го откъсне от ежедневието, и смятам че този разказ ми предлага необходимият катарзис и релаксация :). Благодаря ти.

Ви, дано скоро се засечем отново из IRC. Не ми остава много време покрай кандидат-студентската кампания.
Отговора ми е известен, скъпа. Беше по-скоро ритуричен въпрос. ;) Оздравявай бързо!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 14:07

Този път реших епизода да е с малко по-философски мотиви и да се завърже една друга интрига около предателството.Също сами ще видите,че съм обърнал доста внимание на преплитането на много сюжети в тази част.Драснах я за 2 часа,но в първоначалният си вид беше толкова неразбираема,че чак аз забравих какво съм искал да кажа,все пак след още половин час редактиране се получи долното нещо.Така,че съветът ми е четете внимателно!За това сега нарочно пиша в началото,а не в П.С.

24.08.2015г.
Мясно:Неизвестно
22:08

Paradox все още седеше на трона си и обмисляше добре ситуацията.Опитваше се да разгаде ходовете на брат си,но му беше трудно да проникне във съзнанието му.Опитваше се да измисли начин за отстраняването му,но вариантите бяха малко и всички до един обречени на провал.Изведнъж Paradox се присви усещайки огромна болка.Сякаш част от него се отдели,сякаш доброто отстъпи.Чуваше отекващи гласове да във главата си...милиони хора умираха...душите се отделяха и се "съюзяваха" със RIP.Paradox изпитваше страдание...мъка и беше изгубил всякаква надежда.По това време в Маями торнадото вилнееше.
- Господарю! - провикна се слугата,влизайки в залата. - Разбрахте какво се случва нали?
- Да... - немощно отговори Paradox.
Слугата мълчеше.
- RIP удари прекалено рано и прекалено тежко. - добави Paradox. - Нямах време за реакция...съжалявам...
- Не сте виновен вие Господарю,RIP е могъщ във изкуството си и ударът му беше въпрос на време.
- Да,но можеше да има по-малко жертви. - каза Paradox наддигайки глава.
Слугата се взря във очите на господаря си.Там той виждаше моментна слабост,момент на болка и отчаяние.Досега не го беше виждал толкова малък,толкова беззащитен,толкова слаб.Виждаше обаче и по-дълбоко,виждаше,че там дълбоко във мислите му имаше капка надежда,виджаше опитът,бойният дух с който Paradox се е сражавал от създаването на света досега,виждаше властният поглед,виждаше сиянието,величието му пред което се прекланяха мнозина врагове,но всичко това в момента беше прикрито зад слабостта в очите му.Слугата знаеше,че това не може да продължава така,трябва да се направи нещо,а кой ще го стори без подкрепата на Господаря?
- Господарю...Paradox,имайте вяра,всичко ще си дойде на мястото,щом веднъж сте хванали RIP,значи пак ще успеете! - провикна се слугата.
- Да,успях веднъж,но тогава беше най-уязвим,беше подвластен на любовтта,можех да чета повечето му мисли,защото беше разконцентриран,но сега е друго...сега дойде краят... - още по-немощно отговори Paradox.
- Не,не е дошил краят имаме да водим битка,битка за надмощие. - каза слугата.
Paradox се обърна към него,задържа погледа си и каза:
- Ти си смел,виждам го.Как ти е името?
- Avalanche! - отговори гордо слугата.
- Служиш ми отскоро,но виждам,че си предан и не ще ме предадеш. - каза Paradox.
- Никога Господарю,ще ви служа до край дори да загубя живота си! - със вдигната глава отговори Avalanche.
- Тогава ще ти кажа една тайна,която никой не знае,или поне така си мисля,и докато размишлявах се промъкна във съзнанието ми. - със известно колебание каза Paradox.
- Дори и брат ви ли не знае? - попита Avalanche.
- Да,мисля,че дори и той. - отвърна Paradox. - Когато затворихме RIP в кутийката,бяхме щастливи,че злото ще бъде изолирано доста време.Години по-късно обаче се роди човек със умението да предсказва бъдещето,нещо които дори ние Създателите не можем,но какви ли не изненади ни поднася Съдбата.На човекът бе дадено името Нострадамус...не знам дали си чувал за него...
- Чувал съм! - отговори Avalanche.
- Той имаше странни видения за Апокалипсиса,които ми направиха впечатление.Най-учудващото за мен беше,че той знаеше за Създателите,знаеше за мен и за RIP.Когато се слях сред хората и го посетих,той веднага разбра кой съм и за какво съм дошъл.
Разказа ми точно как сме хванали брат ми...знаеше,че в момента е под властта на кутийката...разказваше ми за времена които дори аз едва помнех.Тогава разбрах,че човекът вижда и в миналото чрез хората до него.Той четеше мислите ми,а аз не се съпротивлявах...не криех нищо от него,знаех,че така поемам огромен риск,защото подданиците на RIP могат да го използват,но въпреки всичко аз му се доверих.Тогава той ми каза нещо,което аз оставих дълбоко в душата си и не го разказах на никой.Нострадамус ми каза,че тук е времето когато съществуването на света зависи от развоя на нещата които щял да ми каже.Каза ми,че ако след години RIP бъде освободен от човешка ръка,то светът ще потъне в мрак и вече не ще има добро,а ако
RIP бъде освободен от демон,негов последовател,то силата му ще отслабне.Amora едва ли е знаела това когато е създавала кутийката,не мисля,че тя е виновна точно за това,но мисля,че Нострадамус е бил обсебен,защото като се замисля,много преди днешният ден RIP можеше да бъде освободен от негов поданник,отново чрез човек.Струва ми се,че RIP не знае за това,но тогава този който е узнал за пророчеството и е пратил човеците да го освободят е имал нещо на ум.Може би е подготвял нещо,нещо което е криел от RIP доста време за да изпълни плановете си и чак тогава го е освободил,доволен от свършеното. - разказа Paradox.
- Не мога да разбера какво имате предвид Господарю. - отвърна Avalanche.
- Искам да кажа,че Нострадамус е бил под влиянието на злото,все пак е обикновен човек,и този който го е обсебил е знаел за възможностите,чрез които може да освободи господаря си. - малко нервно повтори Paradox. - Е,не ти ли се струва малко нагласено всичко...RIP можеше да бъде освободен много по-рано...година,две след поробването му,но този който е знаел това,е вършил някаква работа зад гърба на брат ми.Действал е срещу него и когато е решил,че е готов,го е освободил.
- Да,но нали господарката Amora каза,че силата на кутийката се изчерпва на приблизително 1000 г.,т.е. дори някой да я беше намерил,нямаше да може да освободи RIP? - попита Avalanche.
- Така смяташе Amora,наистина тя е сътворила кутийката,но виждам,че се е получило нещо уникално...но е възможно тя да е сбъркала нещо.Все пак аз вярвам във пророчеството на Нострадамус,а той не ми каза има ли значение кога ще бъде освободен RIP,каза ми,че ако след години RIP бъде освободен от човешка ръка ще се случи Невъзможното,но не ми каза има ли значение кога ще бъде освободен.Точно това ме хвърля в размисъл...дали е бил прав Нострадамус или Amora правилно е казала,че кутийката ще действа приблизително 1000г...или пък дори Нострадамус е знаел кога точно ще бъде освободен RIP,т.е. бил е сигурен във това,то тогава и той и Amora са прави... - замислено каза Paradox.
- Възможно е цялото пророчество да е било грешно? - подхвърли Avalanche.
- Не!Невъзможно е! - отвърна Paradox. - Дори мисля,че RIP е разбрал,за измамника и до е убил,но...
- Но може и да не е разбрал за него и предателя да го унищожи? - продължи Avalanche.
- Неее,ако предателят искаше смъртта на RIP,отдавна да го е направил...можеше сам да е освободил RIP и така щеше да отслаби силата му или въобще да не го освобождава,ако е знаел само той естествено. - добави Paradox.
- Но,може би е бил длъжен да го освободи,защото е бил под наблюдение от друг,т.е. и друг да е знаел? - отново запита Avalanche.
- Да,възможно е,но тогава значи двама са знаели за пророчеството,но само един е останал верен. - каза Paradox. - Но отново започваме да работим с вероятности...
- Прав сте,може и дума от това което казахме да не е вярно и сега RIP да ни гледа и да ни се подиграва!? - разсмя се Avalanche.
- Не виждам нищо смешно! - повиши тон Paradox. - Все пак нека това което си говорихме и особенно разказа ми за пророчеството,останат в тайна,до второ нареждане.Не искам да предизвиквам паника сред хората ми,а и искам утре да видя какво е измислил TUO.
- Добре тъй да бъде! - отговори Avalanche.
- Ако този предател ни помогне,можем да нанесем големи щети на RIP,но лично аз не вярвам Нострадамус във пророчеството си да не е знаел за него.Според мен,предателят не иска да се присъедини към доброто,а по-скоро да вземе част от властта на RIP.Струва ми се,че тази битка между RIP и предателя му ще ни помгне и за това ние двамта ще следми отблизо и пак повтарям не казвай на никого. - каза Paradox.
- Ами ако RIP не разбере,че някой върши нещо против него зад гърба му? - попита Avalanche.
- Ще разбере...повярвай ми. - отговори Paradox клатейки глава. - Сега си почини,свободен си.
- И вие си починете господарю,трябвате ни с бистър ум. - грижовно каза Avalanche.
- Мен не ме жали,иди почивай,ще се видим по-късно и...нито дума...на никой,дори на Amora. - извика Paradox на излизащият от залата слуга.

П.С.Avalanche,включих те!
П.П.С.Този анонимият горе,бях аз,ако някой още не е разбрал :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 00:14

RIP мога да кажа само едно : "Невероятно добре заплетена история в която повече се разговаря и .... абе много по смислена е от себеподобните си в който 90% са само " Той блокира удара му ..... нанесе му поражаващ удър" и тем подобни. С нетърпение чакам продълженията. И една подробност за тези който за родени на 14.12.ХХХХ ( Х-овете са годината Мойта рожденна дата е 14.12.1984 г. за уточнение :РР). Нострадамус е бил роден на същата дата , така че и вие можете да сте наследили нещо :РРР това за наследяването беше шега :))

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 09:32

Angel то тва ми беше целта - историята!Искам да оборя досегашната представа за великите хора и събития,искам да променя всичко от моята гледна точка.Днес смятам да напиша нещо по-дълго,но не ми идват идеи,все пак ще се пробвам.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 13:43

25.08.2015г.
Място:Неизвестно
7:11

Evil бавно отвори очи,огледа се,но не виждаше нищо.Мястото беше тъмно,дори по-тъмно от залата в "храма".Разтърка си очите,мислейки,че му има нещо,но тъмнината продължаваше да обхваща всичко.Едва сега усети болката в тила си,сложи ръка на раната си,но кръвотечението бе спряло отдавна.Започна плахо да се изправя и когато беше почти прав,озъртайки се съзря двете очи напомнящи му тези в "храма".
- RIP ти ли си? - провикна се той,но очите продължаваха да го гледат.
Evil се поогледа още малко,протегна крака си за да опипа пода под него и отново се свлече на земята.Мислеше за семейството си,нямаше повече ярост във него,но скръбтта не можеше да слезе от лицето му.Седеше и си спомняше веселите моменти прекарани със семейството,спомняше си за жена си Ана,за сватбата им,за първата брачна нощ,за медения им месец,спомняше си за раждането на първият му син,след това и на братчето му,спомняше си за проговарянето им,спомняше си за първия им учебен ден,когато
по-малкият му син Джош съвсем неволно свали полата на директорката,спомняше си за първите им срещи,спомняше си за почивките по плажовете на Флорида,за пътуването до Аляска,когато тя стана независима държава през 2008 г.,спомняше си за всичко приятно,просто лоши мисли във главата му нямаше.Evil въздъхна.Знаеше,че не може да се пребори със RIP,но не това го притесняваше,а това какво може да стори този унищожител след като е бил изолизан толкова дълго.Чудеше се дали е способен да
унищожи човешкият свят.Дали ще унищожи светът?Много въпроси на които може би само RIP имаше отговор.Evil се чувстваше нищожен,хората умираха пред очите му,а той не можеше да направи нищо,дори се срамуваше от себе си.Не знаеше как ще завърши всичко,но знаеше,че болката тепърва започва и трябва да издържи.Но за какво да живее?Всичко което обичаше на този свят вече го няма.Родителите му бяха загинали във самолетна катастрофа преди 4 год.,жена му и двете му деца бяха убити от RIP,а
останалите близки или бяха мъртви или са в неизвестност.Защо той беше жив?Не беше справедливо според него.Една сълза бавно се плъзна по бузата му и капна на мрачният под.
- Колко мило... - чу се подигравателен глас.
- RIP? - извика Evil бършейки сълзите си.
Очите се размърдаха и започнаха да се приближават.Когато RIP стигна до Evil,стаята се освети.Evil премижи,заслепен от внезапната светлина и погледна към RIP.Сега той беше по-различен.Имаше съвсем друг вид.Дори беше красив.
- Какво е станало с теб? - каза Evil.
- Нищо!?Не ти ли харесвам? - учудено попита RIP. - Старият ми вид,беше по-стряскащ,но тогава не се оплакваше...
- Да,ти си...зло...а изглеждаш... - подхвана Evil.
- Красив? - добави RIP.
- Да... - още замаян от внезапната светлина и потърквайки очи,отвърна Evil.
- Добре,добре...все пак това беше целта ми. - усмихнато каза RIP.
И двамата се замълчаха.RIP гледаше Evil ,докато последният беше навел главата си.
- Спомените прииждат? - попита RIP.
Evil наддигна глава,погледна Господарят на Злото и видя огънят в очите му,те самте бяха толкова прозрачни,толкова чисти и приятни,но зад тях се криеше нещо ужасно.Evil не отговори и отново сведе глава надолу.
- Ела с мен. - каза RIP,задържайки ехидната си усмивка на лицето.
Evil стана и тръгна след RIP.Спряха се пред вратата,RIP се отдръпна и каза:
- Заповядай,мини първи!
Evil го изгледа недоверчиво и се протегна да отвори вратата.В първият момент тя малко заяде,но със малко сила Evil я отвори.Тогава бързо се обърна и повърна отстрани.На стената срещу вратата беше АTENTATORA,забит на кол във стената.Главата му беше размазана и стоеше до него.Пръстите му бяха отрязани и бяха сложени във устата му,а на стената със собствените му черва беше написано RIP.Evil бавно се изправи и отново погледна към отсрещната стена,а после погледна към RIP,който учудено
повдигна рамене,но отново със усмивка на лице.
- Как можеш да си толкова жесток към приятелите си!? - извика Evil.
RIP мълчеше.
- Ти си нещо което няма сърце,не си Създател,ти си звяр,издънка на Съдбата,грешка,която трябва да се поправи. - отново се провикна Evil.
Усмивката от лицето на RIP бавно започна се маха.
- Ти си нищожество,което се мисли за велик,а всъщност си слаб!Разправяш ми глупости за това как си убил Шестимата,но едва ли дори си ги виждал,ако въобще съществуват,а не са просто плод на твоята фантазия за слава и величие!И не ми казвай,че Господ е пионка,защото аз вярвам в него и ти не можеш да го промениш!
RIP вече видимо сериозен каза:
- Знаеш,че това което каза сега са глупости и вярваш на думите ми.Това е нормално...преживя тежък момент,но вие хората сте си слаби по-принцип.Така ви е създал брат ми,всепочитаният Paradox.И той е слаб обаче.Всички сте слаби.И ATENTATORA беше слаб...слаб предател.
- Предател? - попита Evil.
- Да,предател...мислиш ли,че ако не беше,щеше да ме освободи толкова късно?Когато Vortex_Nomad ме освободи аз разбрах силата на кутийката.Amora е мислела,че ще ме задържи 1000 г.,като преди това никой не ще може да ме освободи,но е грешала.И ATENTATORA го е знаел отдавна,но е вършил нещо зад гърба ми.Обаче не доживя да ми каже какво,но и аз нямах голям интерес.
- Откаде знаеш всичко това? - попита Evil.
- Аз чета мисли,забрави ли? - отговори RIP. - За кутийката разбрах след като бях освободен,защото тогава силата ми е в пъти повече.Всичко това обаче не те засяга.Всъщност ще си призная,каза ми го съучастника му Resident,но той е игрел двойна игра и през цялото време ми казваше.И той не е знаел какво е вършил ATENTATORA,но както казах,не ме и интерсува.Сега ела с мен искам да ти покажа нещо.
Двамата тръгнаха,а Evil все още на можеше да приеме цялата информация и да я осмисли.Замислен се влачеше след RIP,като се любуваше на сталактитите и сталагмитите около тях,а червената светлина идваща от нищото им предаваше много тайнствен вид.
Стигнаха до някаква врата.
- Затвори си очите. - каза спокойно RIP.
- Защо,да не ми позкаваш пак някой мъртъв приятел? - попита Evil.
- Не!Но,както искаш,в противен случай ще ослепееш,а едва ли го искаш. - отговори RIP.
Малко недоверчиво Evil затвори очите си и сложи ръцете си пред тях за по-голяма сигурност.RIP го хвана за ръката и го поведе.При този физически контакт Evil изпитваше студ,болка,отчаяние,смърт...сякаш злото преминаваше през тялото му.Дори в един момент изпъшка от психическата умора на която бе подложен.Мислеше как RIP може да издържа на тази преса,но после се опомни и се сети кой е всъщност Той.Около минута път и Мрачният вадетел каза:
- Готово можеш да си отвориш очите.
Evil махна ръцете си и бавно отвори очи,сякаш очакваше да види смърт и разруха пред себе си,но за негово учудване двамта се намираха на една полянка.
- Къде сме? - попита Evil.
- Зависи,аз не съм никаде,но ти...твоят мозък го възприема като мястно на което би искал да си.Предполагам ти харесва? - каза RIP.
- Да...прекрасно е... - ахнал отговори Evil.
Намираха се на полянка заобиколена от красиви широколистни дървета,а между тях минаваше ручейче със кристално чиста вода.Няколко по-големи камъка образуваха нещо като водопад.Пеперудите летяха,а някой бяха накацали по цветовете на пъстрите цветя.Заедно със тях и пчелите си вършеха работата като трезво обхождаха цветните площи.Едно гущерче се шмугна между краката на Evil,гонейки соята жертва,а през това време цопването на жаба във водата привлече вниманието му.Небето беше чисто като сълза,а въздуха беше свеж и прохладен,въпреки,че слънцето обливаше със топлината на живота.Лек ветрец галеше листата на дърветата и се промъкваше между косите на RIP и Evil.Красотата беше обладала това място,идилията цареше и едва ли някой можеше да я развали.Evil вдиша дълбоко и усети как аромата на пролет се промъква във белите му дробове и го изпълва със сила и увереност.Не можеше да отдели поглед от тази красота.Звукът от песните на птичките отекваше във съзнанието му и беше като извор на неизчерпаема топлина,топлината нужна му сега,за да сгрее нараненото му сърце.Evil затвори очи и имаше чувството,че лети,издига се над земята и бива отнесен в небесата.
RIP гледаше как Evil се възхищава на всичко това,но не казваше нито дума.
Тази чистота,тази преслест даваше на Evil сила.Тогава той се обърна усмихнат към RIP,но и той не каза нищо.
- Виждам си щастлив? - попита RIP.
- Да,благодаря! - отвърна Evil.
- Няма за какво да ми благодариш,ти си създаде представата за мястото,а аз просто участвам във нея.Аз изпълних желанието ти.Рових дълбоко в мислите ти и успях да направя тази картина. - каза RIP.
- Все пак е прекрасно нали? - радостен попита Evil.
- Не знам...аз...не разбирам и...точно за това те повиках тук...искам да ми помогнеш,защото съм объркан. - срамежливо каза RIP.
- Да ти помогна?Аз?Аз да помогна на господарят на Злото?Този който уби семейството ми? - попита Evil с интерес и видимо учуден.
- Да! - отговори RIP. - Не съм наясно с някой чувства и искам да ми ги поясниш.
Evil мълчеше и обмисляше хода си,но знаеше,че и RIP в момента се ровеше из главата му.Беше объркан.Изглеждаше,че нямаше избор и каза:
- Добре,кажи ми,ще се опитам да помогна.
- След като твоят приятел,Vortex_Nomad ме освободи от кутийката аз се промених. - подхвана RIP. - Остави това,че ти казах за силата ми,която се увеличи...промяната е във друг аспект.Не съм като преди,станал съм по-мек.Ето сега говоря с теб за неща,които не бих казал на никой,вместо да те убия още във "храма"...
- По-мек ли?Та ти унищожи Маями и уби приятел,макар и предател,за отрицателно време. - изненадан попита Evil.
- Да,тук във разрушенията не мога да се променя,пък и това беше изблик.Усещам,че нещо в мен е различно.Усещам...любов... - добави RIP.Любов към всичко.
- Любов?Ха! - изсмя се Evil. - Нали преди си обичал Amora,за тази любов ли ми говориш?
RIP се обърна за малко в страни и каза:
- Не знам.Може би.По-скоро любов към всичко.Знам ли?Може да е от кутийката.Amora я е правила и знам,че за да ме задържи достатъчно дълго тя е приложила от чувствата си,едва ли обаче е имало любов.Зло,страст,скръб,тъга,щастие и какво ли още не,но не ми се вярва да е имало любов. - продължи RIP.
- Тогава как си го обясняваш? - попита Evil.
- Именно за това те питам теб.Аз не разбирам от любов,никога не съм бил обичан от никой,само смърт има около мен...виждаш ли какво говоря...ставам слаб,естествено,че ще има смърт това е призванието ми,но аз започвам да се колебая,донякъде да съжалявам за мъката която причинявам,но от друга страна ми се иска да не съжалявам. - обясни RIP.
- Да...разбирам,искаш да си зъл,но и да не губиш чувството любов.Мисля,че не е възможно и трябва да се ориентираш към едно от двете.Опознай любовтта,стига си сеел смърт. - каза Evil.
- Не,невъзможно е да се откажа от смъртта...дори и да искам,а просто ще стана слаб и ще бъда унищожен...не го искам.Не искам да съм добър,но искам да ме обичат,искам спътник във живота.Сега ти ме мислиш за напълно луд нали?Как може да сея смърт и някой да ме обича?Истината е,че може.Ако любовтта ми не се загуби,то аз ще стана слаб както ти казах,но това ще е много по-нататък.За нас Създателите времето почти не съществува,периодите ни на действия някой път са огромни.За това сега не ме е страх,но по-нататък след хиляди години може да се поддам и да бъда победен.Смятам да направя нещо...да си направя наследник. - загадъчно каза RIP.
- Наследник!? - подскочи Evil.
- Да. - спокойно отвърна RIP.
- Но,кой...как...няма да стане... - объркано промълви Evil.
- Напротив.Наследникът ми трябва да има моята кръв за да стане новият Господар на Злото. - каза RIP.
- Да,но забравяш един факт.Той ще наследи и любовтта ти. - каза Evil,клатейки глава.
- Грешиш,това е само при вас хората,брат ми реши,че така няма да има прекалено много различия между всички и ще се образуват нещо като родове,е донякъде позна.При нас е друго.Предава се само...как да ти кажа...пътят,т.е.към коя страна ще бъдеш - тъмната или светлата.В случая синът ми ще премине към тъмната.Нищо повече нито от бащата,нито от майката. - добави RIP.
- Разбирам... - отвърна Evil и обърна гръб. - Какво смяташ а правиш? - попита след малко.
- Не знам,трябва да помисля. - каза RIP. - Да вървъм!Това място едновременно ме привлича и отвръщава.
- А,коя ще бъде непорочно заченалата? - попита Evil.
RIP не отговори и продължи да върви.Стигна до едно дърво и се появи същата врата.
- Ще дойдеш ли? - попита той.
Evil се затича,отново стисна очи,този път без предупреждението на RIP и влезе във вратата.

П.С.Е,не стана толкова дълго колкото мислех,но все пак ми отне няколко часа.Мисля,че тази част е една от
най-сполучливите,защото показва много чувства от героите.Нооо вие сте тези които ще го оценявате и аз не трябва да натрапвам менението си,то е по-точно коментар де :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2003 03:22

Найстина тази част е една от няй-добрите. Продължаваш да оплиташ историйте на геройте.
Само да те попитам :Р
Колко още части от разказа мислиш да напишеш.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2003 15:34

Ами не знам,колко ще е дълго,но най-вероятно докато тотално ми се изчерпат идеите.Днес продължение няма да има,но вероятно утре ще го напиша.Тъй като ваканцията няма да съм постоянно в нас,може за известно време разказа да бъде в застой,но аз ще ви предупредя ако има такъв момент :D

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2003 22:12

Браво Рип , разказа е наистина невероятен . Дано намериш други (освен членовете на форума ) , които да го оценят . Малко брутално ме уби , ама айде от мен да мине - прощавам ти :)
Очаквам с нетърпение продължението .

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2003 10:58

RIP stegni se i pi6i pls za6toto iskam da go 4eta toq razkaz!mnogo se bavi6 sus 4astite(i to s tazi de).moje da ima6 pri4ini no vse pak pomisli i za nas.... :(
btw izvqnavi za predniq put durjah se gadno i sujelqvam iskam da znae6 4e prosto ne bqh v nastroenie i mi be6e gadno.izvinqvai o6te vednuj pls potursi me...
otnovo pozdravi za poslednite 4asti mnogo sa dorbi!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2003 12:34

Ви,мисля,че прекалено често ги пускам даже...в сравнение с останалите де.Всеки ден нова част,мисля,че е добре.Събота и неделя пропуснах,но днес пак ще пиша.

П.С.А,какво е станало "последният път"?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2003 14:51

25.08.2015г.
Място:Неизвестно
11:37

Amora лежеше сама в стаята си и мислеше,мислеше за всичко.От детството си до сега,мислеше за пътя който е извървяла,за болката която е видяла и най-вече за несподелената любов.Въпреки красотата,интелекта и всичките останали качества,никой не я беше обичал истински.За тези 1000 г.никой не я бе обикнал,но и тя не беше обичала истински.Мислеше си колко е трудно да се живее по този начин.Една сълза нежно се стече по лицето и,сякаш искаше да я върне в реалноста,но Amora продължи да си спомня.
Може би точно за това беше сложила и любов към заклинанието на кутийката,искаше да вложи това чувство поне веднъж и е очаквала да и се върне,но как може Разрушителят да изпитва любов!?
Замисли се за срещата с RIP,този Бог на Злото заради който тя беше създадена и трябваше да търпи всичко.Припомни си лицето му,то беше красиво,хареса и,но може би това е било трик от негова страна.Но за мига в който го видя,то все пак остави отпечатък в нейното съзнание.Искаше пак да го срещне,нещо я привличаше,искаше само да го види нищо повече.В този момент на вратата се почука и познат глас каза:
- Господарке,може ли да влезна?
Amora бързо избърса сълзите си и каза:
- Да,влез.
Avalanche открехна врата и влезна при господарката си.
- Плакали сте,нали? - попита той. - От мен не можете да го скриете.
Amora мълчеше с приведена глава.
- Господарке,не трябва да се предавате в този важен момент. - каза Avalanche. - Сега трябва да сме бързи,защото нещата се развиват невероятно бързо за нашето време.Не сме се научили да действаме толкова бързо,но сега е моментът да покажем,че можем.Аз съм обикновен слуга,но все п...
- Не,не си обикновен слуга! - прекъсна го Amora. - Как ти е името?
- Avalanche. - отвърна той.
- Avalanche,ти си смел,но си млад и не знаеш през какво съм минала и за какво страдам.Понякога смъртта ни спасява,зависи как водим живота си. - каза Amora.
- Не,смъртта е лошо нещо,а по-лош е този който я раздава.Него трябва да унищожим. - настойчиво каза Avalanche.
Amora се усмихна,но личеше,че беше отчаяна усмивка,и каза:
- Да го унищожим?...Невъзможно е да се унищожи злото.RIP да,но ще има винаги такива като него.Съдбата няма да го допусне,не може Добро без Зло...те се допълват,те живеят едно за друго.Помисли ако нямаше Зло,то тогава защо трябва да има и Добро?Зависими са едно от друго.
- Господарке,не мога да ви позная,говорите неща,които не съм очаквал да чуя от вас. - уплашено отвърна Avalanche. - Не искам да говорим повече за това...елате Господарят ви вика,всички са там,очакват TUO да пристигне.Amora стана,избърса още веднъж сълзите си и тръгна след Avalanche.
Във залата имаше около 30 човека.TUO и хората му бяха пристигнали вече и всички чакаха Amora.Когато тя пристигна мястото замлъкна.Всички сведоха глави.Paradox се изправи и каза:
- Благодаря на всички,които приеха поканата ми да присъстват лично на Решението.Надявам се всички да вземат дейно участие във гласуването и да излагат мнението си.Сега нека ви представя TUO,който предполагам е измислил решение на въпроса.
TUO тръгна малко неуверено.Огледа се плахо и също така започна:
- Господарю...събрах хората си и мислехме върху това как да унищожим RIP.И...решихме,че в пряк двубой ще е почти невъзможно,за това смятаме да го заловим със хитрост.Обаче...не знам как...
След тези думи,цялата зала стана на крака и започнаха бурни спорове.Paradox се усмихна и наведе отчаяно глава.После лицето му отново придоби мрачен вид и каза:
- Тишина!Тишина!
Присъстващите се успокоиха и отново насядаха по местата си.
- Искаш да кажеш,че не сте измислили план? - каза Paradox.
- Да. - отвърна TUO.
- Казваш с хитрост...искаш да измамиш Царят на Лъжата и Подлоста?И как смяташ да стане това?Според мен,вие въобще не сте приели ситуацията сериозно! - изкрещя Paradox.
TUO погледна настрани към Amora,а след това отново погледна Paradox.
- Добре!Признавам си,не помислихме трезво,но тогава поне ни накажете доблестно,нека се бием срещу RIP.Аз и хората ми сме 10 човека,не можа да се бие срещу всички ни едновременно. - каза TUO.
- Хахахаха...доблестно...хаха...TUO...10 човека...виж приятелю,това не е Дяволът с който води 5 дневната битка,това е RIP,брат ми...ти явно не го познаваш добре,даже никак.
- Тогава с нас ще дойде и Angel! - каза TUO.
Paradox се замисли.Беше ядосан на поданниците си.Вече мразеше TUO заради неговата гордост и несериозност.Искаше му се да излее гнева си върху му,но се сдържа и каза:
- Щом искаш,вземи армията си,вземи и Angel и отивай на сигурна смърт.Сам го пожела,тогава поне го изпълни.
- Добре,ще го направя Господарю,но как да намеря RIP?Повикай го,ти можеш. - отвърна TUO.
- Не,не мога,пък и това е твой проблем. - каза Paradox с лека доволна усмивка на лицето. - Но помни,всичко е в твоите ръце...
- Тогава ще ни трябва примамка...някой който много мрази. - подхвърли TUO.
- Той мрази всички,едва ли всички обаче ще дойдат с теб. - отговори Paradox.
- Аз ще дойда! - чу се женски глас.
Paradox много добре знаеше на кой е този глас и точно от това се страхуваше.Не можеше да я пусне...не трябваше да я пуска.
- Аз ще дойда с вас! - вече излязла пред всички каза Amora.
- Не го прави...не си заслужава... - загрижено каза Paradox. - Моля те,заради мен!
- Не,ще го направя,дори да падна в битката.Искам го и ти не можеш да ме спреш. - с каменно лице отвърна Amora.
Paradox,знаешe,че може да я спре,но тогава трябваше да я нарани,а това беше недoпустимо и каза:
- Права си не мога да те спра,отивай,но знай,че отиваш на сигурна смърт.Помисли си дали го заслужаваш,дали всичко което си направила досега ти е безразлично.Помисли си хубаво... - каза Paradox.
- Мислих много и реших.Отивам.Отивам,защото нямам нищо зад гърба си вече.Преди имах,но сега всичко си отиде и трябва да пробвам.RIP ще дойде заради мен...знам го.Ще се върна обещавам - каза Amora и бягайки излезе от залата.
Всички бяха подкосени от новината,че тяхната "кралица",ще се бие лице в лице с RIP.По-късно тръгнаха и слухове,че тя се е поддала и е минала към Тъмната страна.Paradox чувстваше немощ,не знаеше какво да прави,как да я спре за да не извърши тази лудост.Емоциите надделяха.Той стана от трона си и се провикна:
- Всички вън!Оставете ме!
Всички от залата незабавно излезнаха,а TUO и няколко човека от армията му останаха.
- Какво чакаш!Махни се от тук! - викна Paradox,сочейки TUO.
- Добре,излизам,но трябва сериозно да се замислите над себе си,емоциите ви вземат превес и ме е страх за вас. - каза загрижено TUO.
- Ако те беше грижа за мен,нямаше да се шляеш така и да даваш празни надежди...несериозник,да това си ти! - пак се провикна Paradox.
TUO се обърна и подвикна на хората си да го последват.На изхода на залата се спря и каза:
- Утре тръгваме,надявам се ще дойдеш да ни изпратиш.
След което излезе,а Paradox от ярост едва не се строполи и подпирайки се седна на трона си.Помълча малко и каза:
- Това е краят...това наистина е краят...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2003 21:34

Искам да те попитам това на аватара ти ли си. Ако си ти да те питам още нещо. Бил али си някога мис "Инферно". Защото ми се струва , че съм те виждал в PCMania Като мис "Инферно" преди време.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2003 11:01

Angel az li?mi da tova na avatara sam az no ne sam bila mis(tozi koito bi me izbral avtomati4no si vkarva glavata v torbata ;pP~).ne serozno nikoga ne sam bila ne6to takova.ako iska6 da se ubedi6 4e se sam az razgledai

http://rack4.free.evro.net/server31/Blass3/pics/vi1.jpg pics ot vi1 do vi8 vkliu4eitelno i 6te vidi6 4e ne sam az:)))))))))))))))))))))

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2003 19:16

Ок вярвам ти , само , че май съм се объркал ( припознал ) . Е както и да е. Само , че РИП гизчезна без да предупредикакто беше обещал :(((

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2003 11:03

Оф,да забравих да ви предупредя :( или по-точно казах само на Ви.Няма нищо ще се реванширам със една голяма част.Очаквайте я в понеделник или вторник.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2003 19:29

РИП Ти направи своето завръщане ... :РРР

Ми така е забраванко си си ти .... но ше ти коства един голям епизод от разказа :РРР

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2003 14:03

?•?‚?? ???‡?°?????°?????‚?? ???????????»?¶?µ?????µ.?”?° ???? ???????·???°?? ???°?·???°?·?° ?????????? ?????? ?????°?? ???? ?? ?????????»?????‚?? ?·???°?? ?‚?????° ?‰?µ ?±?????µ ?????????????‚ ???°?·???°?· ?????? ?„?????????°,???????‚?? ?‰?µ ?????° ?????°??.???±???????????µ?????? ?????????? ???? ?·?°?????‡???°,???? ???????»?µ ???? ?????‚?°???? ???????????????µ,?·?°???µ???°???????°?????? ?????µ???‚?°.?•???‚?µ???‚???µ???? ?????¶?µ ?? ???° ?????µ???°,???? ?‰?µ ?????? ?????????? ???°???????‚?µ?? ?????????? ???° ???? ???????°?¶?µ ?·?°?????????µ?? ???°?·???°?·.???°???‚?? ?? ???° ?µ.
?????????????? ?·?°?±?µ?»???·???°?‚?µ,?‡?µ ???° ???‚???°?????? ?????????? ???µ???‚?° ???µ ???????‚?°?????‚ ?????????‚?µ "???????»?µ?????°","?????????»?µ???°?…?°","???»?µ???°?…?°" ?? ?‚.??.???? ?‚?????° ?µ ?????????»?µ???? ???°?????°???µ???? ?·?° ???° ???·?????????µ ?????±???µ ???†?µ???°?‚?°.?’???????µ???? ????-?????»?????‚?µ ?????°?»???·??,?? ?‚?°?·?? ?‡?°???‚ ?????? ?‚?????????» ???µ ???????°?‚?° ???° ????????,?° ?‚???‡???? ?‚?°?·?? - ?? ???????»?µ??.???°?? ???????‡???? ???µ ???·???°?·?????° ?‡???µ?· ???????»?µ???°.???µ ???????° ?‚???‡???? ???° ???? ???? ?????????°,???? ???????‚?? ???? ???????‡?µ?‚?µ ?? ???????????µ ?‰?µ ???? ???°?·?±?µ???µ.?????????‚???? ?‡?µ?‚?µ???µ.

26.08.2015??.
???????‚??:???µ???·???µ???‚????
8:16

- ???????µ?…... - ???°?·?° Paradox ?? ?±?°?????? ???????‚?µ?????° ???????°?‚?° ???? ?????? TUO,???? ???????¶?µ???µ ???»?°???°?‚?° ???? ?????????µ???µ???°.
- ?‘?»?°???????°????! - ???‚???????????? TUO. - ???????° ???° ?‚?µ ???°?·???‡?°???????°??!
Paradox ?»?µ???? ???µ ?????????…???° ?? ???????????»?¶?? ???° ???µ ???±?????????° ?? ?????‚?°???°?»???‚?µ.???????°?‚?? ???‚???????° ???? Amora,???????†?µ?‚?? ???? ???µ ?????? ?????? ?????????‚ ??.?? ?????°?????‚?°?‚?° ???? ?‚?? ???°???‚?? ???????°???? ?±?µ???µ ???°?? ???????‡????.?‘?µ???µ ???µ???„?µ???‚???°.Paradox ???µ ???????°???µ ???‚???????? ???° ???????»?? ???°?? ?????¶?µ ???° ?? ?·?°?????±?? ?? ???°???? ?? ?????µ?????????° ?±?????·???‡????.???????°?‚?? ?? ?????????????° ?????µ?· ???µ???? ?????µ???????° ???????°?????° ?????»???°.???‚?????? ???? ???µ,?‡?µ ???????°?? ?? ?????¶???° ?·?° ???????»?µ??????.Amora ???µ ???·???»?µ?¶???°???µ ?????‚?? ???°?·?????»?µ?±?°???°,?????‚?? ???°?·?‚?????µ???°,???????°???µ ???°?????° ???‚???°?… ?? ???????»?µ???° ??.???±???????° ???µ ???·?µ ???µ?‡?° ????,???»???¶?? ???? ???° ?????????‚?° ?? ???????????»?¶?? ???° ???µ ?·?????°?????????° ?? ???±?????????° ?? ?????‚?°???»???‚?µ.
???????°?‚?? ???????‡???? ?±?µ ?????‚?????? ?? ???‚???????° ?±?µ???µ ???µ?‡?µ ?????? Paradox ???°?·?°:
- ???????????°!???µ???° ???? ???°?¶?µ?? ?µ?????? ???????»?µ?????? "???????µ?…" ?? ???° ???µ ???°???????°???µ ?”???±?????‚?? ???° ?????±?µ???? ?? ?????µ??.?”???µ?? ?µ ???????±?????µ?? ???µ?? ?·?° ?†???»???‚?? ?????‰?µ???‚???????°???µ.?????·?? ???µ?? ?‰?µ ?±?????µ ?·?°???????°?? ?·?° ?????±???? ???»?? ?·?»?? ?? ???????????‚?µ ???° ???????‡???? ???°????????.?—?°?‚?????° ?????µ ???µ ???????‚?°???‚?µ ???° ???? ???°?????°?????‚?µ ?????±????.???????µ?…...
- ???????•??! - ???????????????° ???µ ?‚???»???°?‚?°.
???»?µ?? ?????‰?????‚?? ???????????????°???µ ???‚?????????‚ ???µ ???±???????° ?? ???·?‡?µ?·???° ?????? ???????»?°?‚?° ?????µ?? ?‚???….

26.08.2015??.
???????‚??:???µ???·???µ???‚????
8:29

Evil ???µ ?±?µ???µ ???±?»?µ?????°?» ???° ?»?µ???µ???°?‚?° ???‚?µ???° ?? ???°???‚?? ???????°???? ???±???????»?????µ ?? ???????????»?????µ ???»???‡???»???‚?? ???µ ???? ???????µ???‚?°.RIP ???? ???µ ???°???»?°?¶???°???°???µ.???????»?µ???µ ???? ?????»???? ?????·?????? ?µ ?‡?????µ?????‚."???????°?????‡?µ?????‚?? ???? ?????·???°?????µ ?????µ?‡?? ???° ???°?·?????‚???µ?‚??" ???? ???°?·???°???µ ?‚????.?’ ?‚???·?? ?????? RIP ?????µ?‚?? ???µ?‰?? ?? ???‚?°???° ???‚ ???‚???»?°.Evil ?·?°?±?µ?»???·?° ?‚?????°,???±???????° ???µ ?????? ?“???????????°?????‚ ???° ?????°???° ?? ???°?·?°:
- ???°?????? ?????°?
RIP ?????????»?‡?° ???°?»????,???????°?? ???µ ???????‚???°???µ ???° ???°???µ???? ???µ?‰?? ?? ???‚?????????°:
- ?????????? ???µ ???????°...
- ???°?? ?‚?°???° ?‚?µ ???????°? - ?·?°?????‚?° Evil.
- ???µ ?·???°??...???µ ?????µ?‰?°?? ?????±???µ...???°,?????????? ???µ ???????°...???????»??,?‡?µ ?µ ?‚??... - ?·?°???????»?µ???? ???‚???????????? RIP.
- ??????? - ???µ ?????????°???µ ?? ???????????????‚?µ Evil.
- ?•?»?° ?? ???µ??! - ???°?·?° RIP ?? ???????????° Evil ?·?° ???????°?‚?°.
- ???????µ ???‚?????°???µ? - ?????»?°???µ???? ?????????‚?° Evil.
- ???° ?—?µ?????‚?°... - ???‚???????????? RIP.

26.08.2015??.
???????‚??:? ????????,??-?? ???°???‡?°?‚???°
8:21

?¤???????????‚?µ ???° 13-?‚?µ ?????????° ???µ ???????¶?µ?…?° ?? ???µ?????†?° ?? ???????°?‚?? ???°?±?»???¶???…?° ???????‚???‚?? ?????????? ???µ ?????????…?°,?° ?????????? ???????????»?¶???…?° ?????»?µ?¶???°?????? ?‚?µ???µ???°.???????° ?±???…?° 13-?‚?µ ???????‚?? ?‚?????±???°???µ ???° ???µ ???·?????°?????‚ ?????µ?‰?? ?—?»???‚??.???°?‡?µ?»?? ?±???…?° TUO ?? ???µ?????????‚?µ 9 ???????°???????†??.???°?»???? ????-???°?·?°?? ???‚???µ???µ ???µ?????????‚,Angel.?? ???°??-???‚?·?°?? ???????????…?° Amora ?? Avalanche.???????»?µ?????????‚ ?±?µ???µ ???·?????????» TUO ???° ?????????µ ?? ?‚???… ?? ?????????µ????,?‡?µ Paradox ?????·???°?·?????°???µ,?‚???? ?????µ ???°?? ?????????µ.
- ?”?°?»?? ?‰?µ ?????????µ? - ???????????????° ???µ TUO,???±?????‰?°?????? ???µ ?????? Amora.
- ?”?°...?‰?µ ?????????µ... - ???°?·?° Amora ???°?‚?? ???µ ?±?µ ?????????µ?????‚???‡???»?° ?? ?µ?????° ?‚???‡???° ?? ???µ?????µ???µ ???µ?‰?? ???µ???°?·?±?????°?µ???? ?·?° Avalanche.
TUO ?????????????° ?????????»???? ?‡?????µ???° ???‚ ???‚???????° ???? ?? ?·?°?????‡???° ???° ?????»?µ?¶???° ???µ???‚???????‚?°.???????‚?°???? ???????‚?????µ ???° ?????????»???? ???µ???‚?° ?? ?·?°?????‡???° ???° ???????????? ?? ?µ?????? ???‚ ?????????‚?µ ?…?????°.?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ Amora ?±?µ???µ ???µ?????°?»?° ???° ???°???µ???????‚?°?‚?° ?·?µ????,?° Avalanche ???‚???µ???µ ???? ???µ?? ?? ?? ???»?µ???°???µ.?????? ???µ ???µ ?±?µ???µ ???‚???µ?»???» ???‚ ???µ?? ???‚ ???°?‡?°?»???‚?? ???° ?????‚?????°???µ?‚??.Angel ?????? ???‚???µ???µ ?????°?? ?? ???»?µ???°???µ ?? ???°?»?µ?‡?????°?‚?°.?’???????µ????,?‡?µ ?µ ?????????? ????-?????»?µ?? ???‚ ?????‚?°???»???‚?µ,?‚???? ???µ ???? ???????°?·???°???µ.?????°?µ ?????? ???° ???±???????????µ?? ???????????? ???‚ ???‚???????° ???° TUO,???? ?????‚???µ?????? ?±?µ???µ ???µ???»????????.???µ ???µ ???‚???????????°???µ ?? ?????°?????‚?°?‚?° ???? ???»?? ???????? ?????????µ?? ?±?µ?»?µ??,?° ?? ?????±?????‚?? ???? ???????†?µ.TUO ???µ?‡?µ ?±?µ???µ ????-???µ???????????µ??,???????»?µ???µ,?‡?µ ???»?? RIP ???????° ???° ?????????µ ???»?? ???? ?????‚?????????° ???°???°??.?’?????? Amora ?? ???‚?????µ ?????? ???µ??.
- ???????° ?‰?µ ?????????µ? - ?????????‚?° ?‚????.
- ???µ ?·???°??,???? ?‰?µ ?????????µ. - ???‚?????????° Amora.
?’ ?‚???·?? ???????µ???‚ ?µ?????? ???‚ ???‚???????°,???????‚?? ?±?µ???µ ???° ???????‚,?????‚???‡?° ???? TUO ?? ???°?·?°:
- ?“???????????°????,?????????? ???????°...?????°???° ???°.
- ?”???°???°!? - ???·???µ???°?????°?‰?? ?????????‚?° TUO.
- ?”?°! - ???‚?????????° ???????????????‚.
TUO ???????»?µ?????° ?????? Amora ?? Avalanche ?? ???°?·?°:
- ?’???????µ?‚?µ ?°?· ?‰?µ ???·???????°?? Angel.
Angel ???±?°?‡?µ ???µ?‡?µ ?±?µ???µ ???? ?????‚?°???°?»???‚?µ ?? ???°?·?°:
- ???????° ?????¶???° TUO,?‚???? ??????.
?§?µ?‚?????????°?‚?° ???µ ???????????µ?????????…?° ?????? ?????‚?°???°?»???‚?µ ???‚ ???‚???????° ?? ?·?°?‡?°???°?…?° RIP.???????‚?µ???µ?????? 2-?‚?µ ?„?????????? ???µ ???‚?????????°?…?° ???‚ ???????‚?°?‚?° ???????»?°.13-?‚?µ ???? ???»?µ???°?…?° ?±?µ?· ???° ???????????????°?‚.???‡?°?????°?…?° ?????µ???? ???????µ???‚ ???° ???‚?°???µ ???µ?‰??,???? ?????‰?? ?????????±???? ???µ ???µ ???»???‡??.Amora ???»?µ???°???µ ?????µ?‚?µ ?„?????????? ?? ???°??-?????»???? ?????‚?µ???µ?? ???‚ ???????‡????.?•???????????‚ ?????????µ???µ ?????????°?»????,?° ?????????????‚ ?±?µ???µ ???µ ???°???µ?‚???°?» ?? ?????»???? ?‡?µ?????? ???°???µ?‚?°?»??,?????µ?‚?? ???? ?????????????°???µ ?†?µ?»?????‚ ?? ???µ ?±?µ???µ ?????????µ?» ?????? ?·?µ?????‚?°.?¤???????????‚?µ ???µ ?????????…?° ???° ???µ???µ?‚?????° ???µ?‚???° ???‚ ???‚???????°.?’?????‡???? ?±?µ?· Amora ?? Angel ???????¶?°?…?° ???µ?‡?????µ?‚?µ ???? ???‡?°?????°?????? RIP ???° ???? ???µ ???°?…???????»??.
- ?”???±???? ???‚????! - ?‡?? ???µ ???»?°??. - ?????µ?????»?°???°?? ???µ?? ?‡?°???°?‚?µ? - ???°?·?° ???»?°?????‚,???????‚?? ???µ?‡?µ ???µ ???°?·?±???°,?‡?µ ???µ ???·???°???° ???‚ ?‡?????µ?????‚ ?? ???»?°?‰?°.???· ?????? RIP. - ???????????????° ???»?°???° ?‚????,???? ?»???†?µ?‚?? ???? ?????‚?°???°???µ ?·?°?±???»?µ???? ?? ?????°??. - ???????° ???? ???µ?? ?µ ???????‚ ?????µ???µ???µ?? ?????????‰?????? Evil.?•?‚??,?‡?µ ???µ?‡?µ ?????? ?‚????,???°?????? ???????°?‚?µ ???‚ ???µ??? - ?????????»???? RIP.
TUO ?»?µ???? ?·?°?????? ???‚ ???°?‡?°?»???‚?? ???° ???°?·???????????° ???°?·?°:
- ???????°???µ ?????????‚?‚?° ?‚??!
- ????????...???µ ???‚?µ ???????????‚?µ...???????µ???° ?????????? ???° ?? ???????°?»??,???? ???°?? ?????¶?µ?? ???° ???·?µ???µ?? ?????????‚?‚?° ???‚ ???°???°?‚?° ?????????‚? - ???‚???????????? RIP.
TUO ?·?°?????»?‡?°.RIP ?·?°?????‡???° ???° ?????????° ???»?°???°?‚?° ???? ?±?°?????? ???????°?? ?????»?µ?¶???°???µ ???????‡???? ?·?°???‚?°???°?»?? ?????µ?? ???µ????.???????? ???µ ???° Amora,???????‚?? ???µ ?±?µ ?·?°???»?µ???°?»?° ?? ???µ???? ???‰?µ ???‚ ?????????°?‚?° ????.?’?????‡???? ???»?µ???°?…?° ?‚???… ?????°???°?‚?°...???????°?? RIP ?? Amora ???? ???????????µ?…?° ???????»?µ????.???·???µ???????¶ RIP ?????°?»?? ???°?‡???»???°?‚?° ????.?????°?????????‚?? ???? ?»???†?µ ?±?»?µ?????°.?’?????‡???? ???‚ ???‚???????° ?°?…???°?…?°.?‘???…?° ???‡?°?????°?»?? ???µ?‰?? ???°?????‚?????° ???‚?????°?‚???‚?µ?»???? ???° ???µ ???????°?¶?µ ?????µ?? ?‚???…,???? ??????.TUO ???????µ???µ?»???? ???·???µ???°???°?? ?????????‚?°:
- ?—?°?‰?? ???? ???µ ???µ?????·?????°?» ?‚?°???°????????°?¶?? ?????‰???????‚?‚?° ????,???????°?¶?? ?????‚???????????‚?? ???? ?»???†?µ.
- ?’ ???????µ???‚?° ???? ?????¶???°?‚?µ... - ???‚???????????? RIP.
- ???????‚???°?? ???µ ???° ???? ?·?°?±?»???????? ???°?»??? - ???????…???????»?? TUO.
- ???? ???°??-???°?»????...???????° ???°?????? ???° ???????? ???‚ ???°??. - ???°?·?° RIP,???±?????‰?°?????? ???µ ?????? Amora.
- ???µ???° ???°?????? ???»?µ?????° - ?‰?µ ???? ?????»?µ?‚?µ?? ?‡???µ?· ?µ?·?????° ???? ?? ?‚???????‚?µ ?????µ?¶?? ?»??? - ?????????‚?° TUO.
- ???µ. - ???????????????? ???‚?????????° RIP.
- ???????°???° ???° ???µ ?±???µ??! - ???????????? ???°?·?° TUO.
- ???µ ?????? ?????????» ?‚???? ???° ???µ ?±????. - ???‚?????????° RIP. - ?????????‚?? ???µ ???? ???‚???????°...?‚???»???????° ???‚?µ ???°?»????...
- ?????? ?µ ?????°??,?±???‚???° ???????° ???° ?????°. - ???±?°???? ???µ Angel.
- ???‚???°???µ ???? ???????????µ??? - ?????????‚?° TUO,???»?µ???°?????? Angel.
- ?©?µ ??????????. - ???‚?????????° ???µ?????????‚ ?? ???????????‚?? ?????†?µ.
RIP ???»?µ???°???µ Angel,???????»?µ ?? TUO,?° ???°?????°?? ???????? Avalanche ?? ???°?·?°:
- ??,???·?µ?»?? ???‚?µ ?? ???»?????°...?????»???? ?????»??.?????»???????° ?»?? ???µ ???° ?????‚?°???»?? ?±?????†?? ???° ?±???°?‚ ????,?‡?µ ?‰?µ ?????°?‰?° ?? ???‚ ?????????»?????°?‚?°.
Avalanche ???????»?µ?????° ???‚???????? RIP,???? ???µ ???°?·?° ?????‰??.
- ?????»?????‚?? ?? ???° ???µ ???»?µ???°??,???»?°?± ????. - ???????????»???? RIP.
- ?—?°?‰?? ???? ?????????» ?‰???? ???????° ???° ???µ ?±???µ??? - ?????µ???? ?‚?µ???°?‚?° TUO.
?“???????????°?????‚ ???° ?—?»???‚?? ???µ ???‚????????????.Amora ???????????»?¶?°???°???µ ???° ???»?µ???° RIP ?? Avalanche ?·?°?±?µ?»???·?° ?‚?????°.
- ?“???????????°?????µ,?????±???µ ?»?? ???‚?µ? - ?????????‚?° ?‚????,???? Amora ???µ ???? ???±???????° ?????????°?????µ.
RIP ???µ ???±???????° ?????? ?‚???…,???????»?µ?????° ?????????? Avalanche,?° ???????»?µ Amora.?—?°?????‡???° ???° ???µ ???????±?»???¶?°???° ?????? ???µ?? ?? ???????°?‚?? ?????‡?‚?? ?±?µ???µ ?? ???????‚???????°?» TUO ???µ ???????????? ?? ?? ?????·???? ???????¶?µ?????µ ???????‚?µ?????° ???µ?‡?° ???? ???? ?????°?‚?° ???° RIP.
- ???°?·?°??! - ???°?·?° ?‚????. - ???µ ?? ?????±?»???¶?°???°??! - ?????±?°???? ?·?°???»?°?????‚?µ?»????.
RIP ???????»?µ?????° TUO,???????»?µ ???°?? Amora,???????‚?? ???????????»?¶?°???°???µ ???° ???µ ???????????????°,?? ???µ ???‚?‚?µ???»?? ???°?·?°?? ???? Evil.?’?????‡???? ?????»?‡?°?…?° ?? ???µ ?????????»?µ?¶???°?…?°.Angel ???????????»?¶?°???°???µ ???° ???‚???? ?????????? ?????? ???????????‚?µ???? ?????†?? ?? ???°?±?»?????°???°???µ ?????‚???°?†?????‚?°.TUO ???µ ?±?µ ?·?°???»?µ???°?» ?? RIP.Evil ???»?µ???°???µ ???????‡???? ?? ???µ ???°???»?°?¶???°???°???µ ???° ?????????µ?…???‚?µ ????,?????»???? ?????±???µ ???? ???‚?????…?°.???????±?µ?????? ???° TUO,???????‚?? ???·?????????°???µ ?????µ?? ???????‡????.
RIP ?? Amora ???µ ???»?µ???°?…?°.???????° ???µ ???µ ?????°???µ???µ ???° Avalanche,???????‚?? ?±?µ?· ???° ???????»?? ?…???°???° Amora ?? ???????????? ???‡???‚?µ ?? ???°?‚?? ?? ???????????????° ?????? ???µ?±?µ ????.?’ ?‚???·?? ???????µ???‚ ?‚?? ???µ ???‚?±?»???????° ???‚ ???µ????,???·???»?µ???° ???? ?????????‚???? ?? ???‚???????? ???????»?µ?????° RIP.???????????° ?????? ???µ????.?’?????‡???? ?±?µ?· Angel ???µ ?·?°?‚???‡?°?…?° ?·?° ???° ?? ???????°?‚,???? ???°???? ?? ?µ?????? ???????¶?µ?????µ ???° ???????°?‚?° ???‚ ???µ?????° ???‚???°???° ?‚?µ ???°?????°?…?°.Amora ???????????»?¶?°???°???µ ???° ?????????? ?????? RIP,?° ?????‚?°???»???‚?µ ???‚ ???‚???????° ???‚?°???°?…?°,?????????»?µ???°?…?° ???µ ?? ???????»?µ ???°?????‡???…?° ???????»?µ???° ???? ?????? ?????? Amora ?? RIP.
- Amora ???°?????? ?????°??????? - ???????????????° ???µ TUO,???? ???µ ?????»???‡?? ???‚??????????.
???? ???????????»?¶?°???°???µ ???° ???µ ???????¶?? ?????? ?“???????????°?????‚ ???° ?????°???° ?? ?????????? ?±?°?????° ?????°?‡???°.???????°?‚?? ???? ???????‚???????° ?‚?? ???µ ????????.???????»?µ?????° ???? ?? ???‡???‚?µ,???????°?? ?‚???????µ???µ ???µ?‰?? ?? ?‚???….?????????µ???µ ?·?»???‚??,?‚???????µ???µ ?????±?????‚??...?»???±?????‚?°.RIP ?????????µ????,?‡?µ ?·?°???°?·???°???µ ?…?»?°?????????????????µ,???? ???????????? ?·?° ???»???‡???°?‚?° ?????µ???? 1000??. ???????°?‚?? Amora ?? Paradox ???? ???°?????°?????…?° ?????????±?µ?? ?‚?????? ?? ?????‚???????°?‚?°.?????? ???????»?µ???µ,?‡?µ ?‚???·?? ?????‚ ?‰?µ ?µ ???°?·?»???‡????,???? ?????°???µ ?µ?????? ???° ????.Amora ???????????»?¶?°???°???µ ???° ???? ???»?µ???° ?? ?? ?‚???·?? ???????µ???‚ ???µ ???»???‡?? ???µ???????»???????‚??.???? ???µ ???????‚?µ?????° ?·?°?‚???????? ???‡?? ?? ???µ?¶????
?†?µ?»?????° ?????‚?????‚?µ ???° RIP.?’?????‡???? ?????»???‡???‚?µ?»???? ?? Angel ?±???…?° ?????????????µ????.???????°?‚?° ???‚ ?°?????????‚?° ???° TUO ???»?µ???°?…?° ?? ???‚???????µ???? ?????‚??,?° ???°???????‚ TUO ???µ ?????¶?µ???µ ???° ?????????????° ???° ???‡???‚?µ ????.Angel ???‚?????????° ?????†?µ?‚?µ ???? ?? ?????? ?????µ?‡?°?»?µ???? ?»???†?µ ???µ ???±???????°.Avalanche ???µ ?±?µ???µ ???‚?????????°?»,???? ?? ???µ ?????»?µ?¶???°???µ ???????°?? ?‡?°???°???µ ?????????? ???° ???°?????°???? ???µ?‰??,???° ???? ???°?·???µ?»??.Evil ???»?µ???°???µ ?? ?±?µ???µ ?µ?????????‚???µ???????‚ ???????????µ?? ???‚ ???????‡????.?”?????? ?·?° ???????µ???‚ ???° ?»???†?µ?‚?? ???? ???µ ???·???????° ?»?µ???° ?????????????°.Amora ?±?°?????? ???‚???????? ???‡?? ?? ???°?? ???????»?µ?????° RIP.???°?·?? ?†?µ?»???????° ?±?µ ?‚???? ?‡?°???°???° ???‚ RIP.?????????????°?‡?°?»???? ???»?°?????‚ ???? ?±?µ???µ ???° ?? ?????µ?»?????‚?? ?? ???µ ???????‚?° ???° ???? ???°?????°????,???? ???µ ????????.???µ???° ???±?°?‡?µ ???°?·?±???°,?‡?µ ?‚?????° ?µ ?»???±????...?±?µ?· ???µ???????° ???°???µ???°.???°?????‚?????° ?? ???°???????‚ ?‚???? ?±?µ???µ ?·?°???°???? ???‚ ???»???‡???»???‚?? ???µ,???? ???°???µ???? ?????»?? ?? ???°?·?° ???° Amora:
- ?•?»?° ?? ???µ??.
?”???°???°?‚?° ?? ???µ?? ?‚?????????°?…?° ???±???°?‚???? ?±?µ?· ???° ???±?????‰?°?‚ ?????????°?????µ ???° ?????‚?°???°?»???‚?µ,?° Evil ?‚?????????° ???»?µ?? ?‚???…,???°?‚?? ?????µ???? ?‚?????° ???‡?‚?????? ???µ ???±?????????° ?? ???‚???????°.3-?‚?µ ?„?????????? ???µ ???·?????±???…?° ?? ???????»?°?‚?°.
?????‚?°???°?»???‚?µ 12 ???‚ ???‚???????° ???????????»?¶?°???°?…?° ???° ???»?µ???°?‚ ???»?µ?? ?‚???….?????????‚?° ????-?????????? TUO ???µ ????????????.
- ???°?????? ???‚?°???°! - ?µ???????????µ???µ?????? ???·???»?°???µ????,???‡?????µ???? ?? ???‚???????? ?????????‚?° ?‚????.
- Amora ???µ ???»???±??. - ???????????????? ???‚?????????° Angel.
?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ Avalanche ???°???? ???»?°?‚?µ???µ ???»?°???° ?? ???????»?µ?¶???°???µ ?‚?? Angel,?‚?? TUO.?’?????‡???? ???µ?????°?…?°.
- ???°?? ?????¶?°?…???µ ???° ???? ?????????????µ??? - ?????‚?°???µ TUO ???°?‚?? ???»?µ???°???µ ???‡?????µ???? ?????‚?°???°?»???‚?µ.
- ?????‰?? ???µ ?????¶?µ???µ ???° ???µ ???°?????°????. - ???‚?????????° Angel.
???????µ?????…?° ?‚?°???° ???‰?µ ?????????»???? ?????????‚?? ?? TUO ???°?·?°:
- ?©?µ ?? ???°???µ??????...?‰?µ ?? ???°???µ??????...???????° ???° ???µ ???????‰?°???µ ?±?µ?· ???µ??...???µ ?????¶?µ?? ???° ???µ ?????????µ?? ?±?µ?· ???µ??...
- ?”?°,?????¶?µ ?? ???° ?? ???°???µ??????,????...?????????????°?? ???µ ?‚?? ???° ???????° ???° ???µ ?????????µ... - ?·?°???????»?µ???? ???°?·?° Angel.
- ???µ ???µ ?????‚?µ?????????° ???°?????? ?‰?µ ???? ???‚???????°,?‰?µ ?? ?????????° ?? ???????? ?‰?µ ???»?°?‚?? ?? ?¶???????‚?° ???? ?°???? ?‚?????±???°. - ???°?·?° TUO.
- ?? ???°???µ ???????‚?°?? ???° ?? ?‚??????????? - ?????????‚?° Angel. - RIP ?????° ?…???»?????? ???µ???‚?° ???° ???????‚?? ?????¶?µ ???° ???‚?????µ,???? ?????µ ???µ ?????¶?µ??.
- ???°?·?°?…,?‡?µ ?‰?µ ?? ???°???µ??????,?°???? ?‰?µ ?‚?????° ???° ???‚???????° ?¶???????‚???‚ ????. - ???°?·?° TUO.
- ???????°?? ???° ?¶?µ???‚???°?? ?¶???????‚?° ????,???°?‚?? ?‚?? ?????????????° ?????µ?????°? - ?????????‚?° Angel.
- ?”?°,???? ?? ?°?· ?????? ???????°?‡ ???° ???‚???????° ?? ?‚?? ?·?°?????????????°?? ???° ?????????µ??. - ?????????‚???? ???°?·?° TUO.
Angel ???‚?°???° ???????±?»???¶?? ???µ ???? TUO ?? ???? ?????????µ?????°:
- ?”???±???µ,???????? ????...?????????????°????... - ???»?µ?? ?????µ?‚?? ???? ?·?°???±???????»?? ?? ?‚?????????°.
TUO ???? ???·???»?µ???° ???°???????‰?µ???? ?? ???µ ???????????????°:
- ?”?° ????????????!

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com