Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Разказ с герои от форума (за кой ли път...) Публикувано на: 15 Юни 2003 09:40
На4и 6е се опитам да направя War iii разказ с герои от форума( за6то ли такъв разказ незнам...). 6е има Елфи, Хора, Немъртви, Орки и една нова раса - (измислена от мен) демони.
Моля всеки който иска да се вклю4и да напи6е:
Име:
Раса:
Герой (може и от новите, тоест от Frozen Throne):
P.S. Само да поясня героите на демоните 6е са 4: Lord of Demons (главния, най - силния), Light Hunter (имам предвид под това име, 4е този герой е ловец на светлина), Assasin ( жена-убиец - взето от DII: LoD) и Priest of the Wizards (това е полу - гу6тер, полу - 4овек, той играе ролята на магьосник на демоните)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
WW_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 10:05
Ime: Terrordar
Rasa: Undead
Geroi: Dreadlord
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 13:16
Име: M-Tycoon
Раса: Орки
Герой: Tauren Chieftain
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
Мнения: 90 Местоположение: Софийската проекция на Silent Hill
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 16:53
Име:Undeadgirl/каква изненада, а!?/
Раса: немъртви
Герой: изборът оставям на теб
Благодаря предварително!
___________________________________ Me, I'm Not
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 17:49
Име: PiTaGoRkAtA
Раса: Елфи
Герой: Сложи ма къвто герой искаш само да е женка
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 19:21
Zna4i undeadgirl 6e bade LICH, PiTaGoRkAtA - WARDEN, a az - Name: Denik - HUMAN - ARCHMAGE
Demonite, Udead i Orkite sa saiuznici i sa wargowe na Elfite i Human (sa6to saiuznici)
Tova e zasega.
Utre zapo4vam da tvorq...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2003 13:10
Denik написа: Zna4i undeadgirl 6e bade LICH, PiTaGoRkAtA - WARDEN, a az - Name: Adinas - HUMAN - ARCHMAGE
Demonite, Udead i Orkite sa saiuznici i sa wargowe na Elfite i Human (sa6to saiuznici) Tova e zasega.
Utre zapo4vam da tvorq...
Sorry, o6te ne sam zapo4nal.
Prosto mi trqbva o6te edin 4ovek, kojto da e Night Elf i da e Demon Hunter ili Keeper of the Grove.
|
|
|
|
|
Mike
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2003 17:49
pishi me kakuwto iskash samo nai-nakrai da se widia i az w edna takwaz hm.. rabota
___________________________________ Mike: [url="http://www.igrachki.bg"]Онлайн магазин за[/url] [url="http://www.igrachki.bg"]играчки[/url] http://www.pes-bg.com http://www.manga-kun.com http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg "The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2003 07:50
Име:Traun
Раса:Хора
Герой:Paladin
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2003 07:51
mike написа: pishi me kakuwto iskash samo nai-nakrai da se widia i az w edna takwaz hm.. rabota
Ime:Mike
Rasa:Night Elf
Geroj:Demon Hunter
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 12:38
Na4i na4aloto e zamisleno i dove4era 6e go pusna, ama toq pyt syvsem naistina.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 14:02
JohnnyRico
Demon
Light Hunter
I HATE UNDEADSSSSS GIVE ME BONESSSSS!!!!!
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
WW_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 19:11
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
|
Mike
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 20:02
Hi, az sam Denik, razba4ka mi se kompa, zatova vi pi6a ot game club. Razkaza ostana zapisan v PCto mi, utre kogato ba6ta mi go opravi 6e vi pusna razkaza.
Samo da kaza-Demoni,Undead,Orki sre6tu Elfite i Horata. V 1 4ast 6e u4astvat Saruman,WW_,Undeadgirl,M-Tycoon,Az,Mike,Traun i PiTaGoRkAtA. Kojto se zapi6e sega 6e bude vkliu4en v 2 4ast.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2003 07:34
I TAKA..............
Годините на голямата битка... Злото срещу доброто... Как ще завърши???
Елфите и Хората се бяха обединили срещу техния най-голям враг Немъртвите. Те водеха битки от хилядолетия наред, но предстоящата щеше да бъде може би най-голямата, дори по-голяма от тази преди 1800 години. Тогава Елфи, Хора и Орки разгромиха Немъртвите.... Тогава Фюриън, Тайранда, Джейна, Трал и Гром Хеллскрийм разрушиха царството на Архимонд. Но сега беше по-различно - Немъртвите имаха съюзници-Демоните(може би най-младата раса едва на 1000 години. Смеска от гущери, Хора и дяволски изчадия) и Орките(наскоро присъединили се към бившите си врагове)...
Mike, Denik, Traun и PiTaGoRkAtA бяха владетели на четирите обединени кралства. Демон Хънтъра Mike, крал на Елфското кралство Уарленд*, беше вещ в бойното изкуство. Изучавал го от много години, той знае всякакви бойни техники... Архмага Denik, владетел на кралство Магленд*, знае всички магии (с малки изключения) Може да борави с по-известните от тях като Blizzard, Summon Water Elemental, Mass Teleport и др. Паладина лорд Traun, владетел на Хамърленд*, притежава най-доброто бойно оръжие - чук изграден от злато, сребро, мед, олово и други метали. С този чук Тraun поваля всичко изпречило му се. И естествено кралица PiTaGoRkAtA. Владетелка на елфското кралство Бюдиленд*, тази Уарден е може би най-бързата и ловката жена в двете обединени раси...
Лорд Diablo, лордът на демоните, се е срещал с Mike и други пъти. Те са водели много кръвопролитни битки помежду си, но предстоящата може да бъде последна в живота и на двамата... Diablo e владетел на тъмното царство на демоните Уизленд*. Таурънът M-Tycoon,орк, израстнал от малък при немъртвите, той сега е владетел на царство Стормленд*. Негови поданици са само Pit Lord - ове. Лорд Terrordar по погрешка е изпил една от отварите на един некромансер. Резултатът е равен на утрояване на силите и възможностите му. Това значи, че е по-силен от Mal'Ganis и Tichondrious заедно... Владетел е на царството на вампирите Вампленд Да не пропусна и най-злата вещица. Най-страховитата магьосница в целия свят. Undeadgirl е женски лич. Владетелка е на царството на вещиците Уичленд*.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Уарленд - War - война, Land - земя
*Магленд - Mage - магия,магьосник , Land - земя
*Хамърленд - Hummer - чук, Land - земя
*Бюдиленд - Beauty - красота, Land - земя
*Уизленд - Wizard - гущер, Land - земя
*Стормленд - Storm - буря, Land - земя
*Вампленд - Vampire - вампир, Land - земя
*Уичленд - Witch - вещица, Land - земя
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2003 07:40
Tova be6e ne6to kato uvod. Ako vi haresva 6e zapo4na i s\istinskite razvitiq va razkaza.
TO BE CONTINUED??? - vie 6te kazete
|
|
|
|
|
Mike
|
|
|
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2003 13:18
Denik нали не си ме забравил и мен!!!???
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|