Друго продължение...:0
-Продължавай,татко-каза Алекс.
Седнах на земята да подредя последните новони и мисли в главата си.Всичко сега изглеждаше много сложно и объркано.Пак огледах долината:
-мама му стара наистина е огромна!
От никъде не се виждаше другия й край.Въпреки това тя наистина беше красива.Много езера,гори и поляни се стелеха по нея.И там някъде се криеше въпросния предмет.И този код и този пеиджър.За какво подяволите бяха те.
-Кой пък ще даде толкова много пари за такова нещо?!хм..тук има нещо гнило.Наместих раницата и тръгнах,но се спрях за миг и си казах тихо:
-Е,няма връщане назад-и заслизах на долу.
В това време Нео влязъл в куба.-От тук нататъка можем само да гледаме и да се молим-казал Стоун Палм и погледнал Нео който не му обърнал внимание,а въздухнал тежко.
-Няма да успеят-казал изведнъж много тихо Джеймс
-какво?
-Няма да успеят.Виж,ние бяхме много добре подготвени,но не можахме да го намерим,От горе на всико загубихме повечето си хора.Аз ти казвам,в тази джънгла никой не е в състояниеда оцелее.
Палм не отговорил нищо и излязъл от куба.Това бил тайният команденцентър на "Палм Индъстриънс"Представлявал голямо помещение с формата на куб.Той бил наистина много сигурно място.Намиращ се под земята е защитен от вскичко което може да се сети човек,благодаряние на ресиорите който го упасвали.Нито едно природно бедствие или нещо друго не е в състояние да нарани хората вътре.На практика това било най-сигурното място на земята.Нелсън пуснал на главния екран изображението на десетимата идващи от камерите.Той седнал на стола,качил краката си на масата,запалил цигара и запушил нервно.
Това е за сега..Надявам се да ви хареса.Кажете си мнението плс че е многп важно за мене..
П.П. Лягам че утре съм на изпит такаче ще ме извините за правописните грешки...