Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Helldivers 2
Публикувано на: 17 Дек 2024 16:35

Не виждам тема, някой цъка ли? Не съм се забавлявал толкова може би от както Halo 3 излезна.

https://www.youtube.com/watch?v=qiD5VSt ... phCarlisle - интрото.

https://www.youtube.com/watch?v=Zk0XkX0 ... layStation - новият ъпдейт.

Абсолютно 10/10 игра, мега зарибявка.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Helldivers 2
Публикувано на: 18 Дек 2024 09:40

Разцъквам отвреме навреме като ми се прави нещо по-безмозъчно, но не я бях пускал от няколко месеца защото запълних всичките ми отключени warbonds, не ми се плащаше за другите и ми се загуби чувството за прогрес като трябва да фармя SC и стотици common samples за големите ъпгрейди. Сега я запалих с новия ъпдейт да видя илюминатите, но определено съм bug main. Цъкам само с рандъми и със сигурност губя част от кефа, дай някакъв код или ID да се добавим и може да цъкнем някой ден :!:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: Helldivers 2
Публикувано на: 18 Дек 2024 19:52

In-game: #2062-7829
Steam: 81004247
Discord: undertonebg

Фарменето на SC е доста лесно и бързо междувпрочем, даже учудващо как не са го нърфнали до сега. Особено с 2-3-ма човека които знаят какво да правят е супер бързо. Обикновено за 1 час правим 1000 кредита ако сме 4-ма. Вярно, скучно е ама обикновено или си лафим или си пускам нещо за гледане на другия екран. Не съм плащал стотинка към този момент освен базовата игра а имам всичко (както и всичко предлагано в шопа от началото на играта). Ако ти се занимава мога да ти помогна с кредит фарменето.

Зелените верно са гринд ама ние играем Super Helldive 10 и се правят супер бързо пак с адекватни хора. И там няма грижи да помагам.

Цитат:
Цъкам само с рандъми и със сигурност губя част от кефа

Определено си е друго да играеш отборно. Даже редовно се събираме в нас да цъкаме ''локално'' с бири и е мега фън. Онлайн също с приятели/колеги е мега добро. Особено с няколко човека дето цъкаме редовно сме станали мега координирани. Сега покрай новият пач с recon колата е 10/10. Team reload, selective gear, някой пуска на другите раница и оръжие за да си освободи слотовете за друго. Въобще съвсем друг experience, който е много satisfying.

Макар, че бих казал подобно на Deep Rock Galactic, рандомите са в повечето случаи адекватни. Може би от хиляда игри да съм имал 1 случай на наистина малоумни съотборници или обикновено просто нови хора които са неориентирани което е нормално.

За фракциите бих казал, че предпочитам на първо място най новата - Illuminates + urban combat + Recon колата е наистина 10/10. С адекватен отбор и координация, наистина е супер. Terminids на второ място, Starship Troopers класиката. Automatons са ми най неприятни като атмосфера, музика, и тип вражески единици. Въпреки, че сега са къде къде по лесни от колкото бяха преди. Общо взето играя всичко, гледамe да помагаме със community objectives.

Добавяй ме и да цъкаме. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com