Оф, то се е видяло че пак ще се влиза в разправия.
Едно от нещата които бях написал снощи е че осъзнавам че може и да съм в грешка ама не мога да разбера къде греша наистина. Сигурно не съм достатъчно ясен в изказа
Най вероятно казвам неща които противоречат на вашето мнение. Като отново и така да е, не виждам даже къде мненията ни относно конфликта в Украйна се различават.
Вероятно смятате че количеството идиоти които живеят в една държава, всичките исторически процеси и културни особености, нямат никаква връзка с това колко мизерен животът в нея и за всичко са виновни само идиотите от другата страна на границата. Затова споменаването за наличието на едните идиоти не трябва да се споменава, води до агресивна реакция и ме прави да изглеждам като дебил пред вас. Това мисля че го разбирам, мога да го приема.
Ама направо фейспалмвам как от постовете си изказвам тотално възмущение от Путлер и компания и след това чета че съм ватник. В другия форум някакъв от подобните на теб фанатици даже реши и че скърбя за съветския паметник след като написах че трябваше да се събори още 89-та
Как се правят тия заключение тотално не разбирам и ги приемам за тролене.
И абсолютно същия високопарен стил на писане, едва ли не академичен и в същото време лъхащ на арогантност от километри. Все едно най-дъртите професори и доценти от МЕИ-то, светила в областа си като говорят с най-слабите студенти които даже не ходят на лекциите им
Привидно интелигентни хора прочели няколко тона с книги и пък четенето им с разбиране като на човек с лоботомия . Не се заяждам
Приеми го така - има епидемия от холера понеже си мажете лицата с лайна за по-хидратиращ ефект и ревете на господ защо ви наказва с болести. Аз ви казвам няма господ, болеста идва от лайната и това твърдение за вас няма стойност и не трябва да се вкарва в разговора щото изглежда дебилно, понеже нали си вярвате в господ.
Слагате си украински знаменца в подписа или на аватара и надписи "слава на украйна", за мен е същата малоумщина като комунагите от коментарите в новинарските сайтове или като копейките дето веят руски знамена на Шипка и милеят по бай Тошо. В същата графа слагам конспиралниците и плоскоземците примерно. Понеже всичките приемате истината избирагерно и на никой не му пука какво става всъщност, единствената важно е да се идеялизира там каквото сте решили че е най-чистата и свята идея. По-лесно е така явно, първосигнално да вземеш някаква страна без да влизаш в някакви детайли.
Коя е правилната страна е ясно за всеки нормален човек. Ама просто да вземеш някаква страна ей така, безусловно без да ти пука каква е истината, даже споменаването да води до агресивно отношение, щото нали даже няма стойност и не трябва да бъде споменавано, си е някакъв направо талибански стил фанатизъм и за мен това е дебилното. Даже уж свестни хора залитат към промиване на мозъка. tl dr; The Grim Reaper, ти си ватника
Даже сега ми е тъпо че отново хващам и аз така емоционално да отговарям на тези провокации, щото осъзнавам че хем няма смисъл, осъзнавам че може би греша, ясно ми е че може някакво неразбиранве ме провокира да скачам на хора които IRL може и да са свестни, ясно ми е и каква може бъде ответната реакция. Нищо чудно след малко пак да си изтрия поста...