Изглежда се задава филм по Duke Nukem:
https://www.dexerto.com/tv-movies/a-duk ... d-2117196/
Филм по Duke Nukem?
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Филм по Duke Nukem?
¯\_(ツ)_/ ¯
Re: Филм по Duke Nukem?
Това е в твърде ранен етап на планиране, за да се познае нещо. Още след Uncharted, който беше добре финансиран и без особено труден материал за адаптиране, а пак го омазаха, нещо загубих вяра, че някой ден ще получим яка адаптация на екшън игра.
А още, каквото и да разправят за The Last of Us, той наблягаше на мелодрамата, вместо на по-интересните аспекти от играта, като зомбитата и реалистичните промени в пост-апокалиптичното общество (вместо последното набутаха някакви глупости), та поне аз не го броя.
А още, каквото и да разправят за The Last of Us, той наблягаше на мелодрамата, вместо на по-интересните аспекти от играта, като зомбитата и реалистичните промени в пост-апокалиптичното общество (вместо последното набутаха някакви глупости), та поне аз не го броя.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
При всички положения мисля, че сериал/мини сериал е по-удачна форма за адаптиране на игра, отколкото пълнометражен филм.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- В момента играе: PTSD simulator
Който ще да искат да турят в обувките на Дюк, само да е дублиран от Джон Сейнт Джон.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!