EDIT: Опа, не очаквах, че ще стане толкоз дълъг поста. Сори за оф-топика!
Grim Reaper, прочети само първия абзац, другото са некви лирически отклонения
Yahtzee ще продължи да прави ревюта - просто ще се казват Fully Ramblomatic, защото Escapist държат правата на Zero Punctuation. Но и той, и останалите нови видео хора от Escapist вече си направиха нов канал - Second Wind.
Аз лично на Yahtzee му следях вече само не-ZP нещата. От новия Escapist най-много ме кефеше Frost c Cold Take, който ще продължи в същия формат и на Second Wind, тъй като IP-то е негово.
Най-вероятно само това ще гледам от новия канал.
Оу, а за феновете на Yahtzee има още една добра новина - ще му дават да псува по време на ревютата си - новите собственици* му бяха забранили, за да могат да монетизират видеата му.
Не знам, аз бях мега голям фен на първоначалния Escapist - Yahtzee, Extra Credits, Moviebob, Shamus Young... После и аз супер много се зарибих по ТВ.
Но с времето нещата се промениха - ТВ почина, Extra Credits изпедерастяха, Moviebob вече отдавна беше откачил...
Преди години преоткрих Shamus Young. Сайта му беше едно на милион - дълбоки анализи на всякакви нърдовски теми с най-готиното community, което някога съм виждал. Само един пример - имахме дискусия за Star Wars епизод 8 с близо 1000 коментара (разделени между 3 теми), където никой дори веднъж не използва термини като "SJW", "woke", "feminazi", или който и да е от обикновено съпътстващите тази дискусия термини - просто хора с различни мнения, които изказваха гледните си точки.
За съжаление, човекът почина миналата година и всичко отиде по дяволите. Сайтът му се пое от децата му, които опитват да правят неща, но... Абе, дълга история. Поне старите постове ги има и ги чета от време на време (блогът съществува от 2006-та, така че имам доста за четене

)
*Имам предвид НОВИТЕ нови собственици. За тези, които са изпуснали, Escapist първо беше продаден на Defy Media, които го загробиха, после беше купен и възроден от Enthusiast Gaming, които го продадоха на Gamurs края на миналата година.