Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 28 Авг 2023 07:53
- Мамо, мамо! Ела бързо! Тате се задави с костилка от банан! - Какви глупости говориш, бе, Иванчо! Бананите нямат костилки! Това просто не е възможно! - Ааа, възможно е, възможно е! Аз му я сложих! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 28 Авг 2023 07:55
Мрачна лондонска вечер. В клуба няколко джентълмени скучаят. Един от тях задава въпрос: - Господа, как мислите, защо Шерлок Холмс не се е оженил? Всички потънали в размисъл... Изведнъж един от тях възкликва: - Но това е елементарно! А другите с ужас: - Уотсън?! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 03 Сеп 2023 15:14
Да псуваш не е хубаво. Но понякога нещата трябва да се наричат с истинските им имена. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 03 Сеп 2023 15:15
Погледнеш към Витоша и ти иде да цитираш Яворов! Погледнеш към София и ти иде да цитираш Стоичков. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 03 Сеп 2023 15:17
- Откъде ти дойде на акъла да ми звъниш?! - Едно... питиенце ми каза. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 14 Сеп 2023 20:34
Шейх звъни от Европа в двореца си: - Ало! Аз съм мъжът ти! Коя е на телефона!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 14 Сеп 2023 20:36
Той беше много загадъчен мъж! Затова, жените му даваха, от любопитство! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 14 Сеп 2023 20:45
Журналист пита случайна минувачка: - Вярвате ли в любовта от пръв поглед? - Аз съм зле със зрението и се налага да опипвам. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 21 Сеп 2023 21:37
Манекенките хапвали по 4 лъжици ориз за цял ден. А аз толкова , за да видя дали е добре сварен. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 21 Сеп 2023 21:38
Един ден на Венера е 5832 часа. Почти колкото понеделник на Земята. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 21 Сеп 2023 21:41
Един ден на Венера е 5832 часа. Почти колкото понеделник на Земята. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 27 Сеп 2023 22:44
- Скъпи, ще ми бъдеш ли верен тази седмица, докато ме няма ? - Миличка, аз съм бизнесмен, а не ясновидец! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 27 Сеп 2023 22:45
Медицинска сестра към пациент: - Стига телевизия, време е за лягане! Пациентът: - Ама да не ни хванат? ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 27 Сеп 2023 22:48
У Северозапада: - Свободна ли си за следващия танц? - Да. - Ще ми вардиш ли ракията? ,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 02 Окт 2023 20:36
Гробар копае във жегата! Минава една стара баба. - Абе, чедо къде е 55 парцел? - Абе, като не помните, що излизате бе! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 02 Окт 2023 20:37
Техник отива на адрес и пита жената: - Кой счупи телевизора? - Мъжът ми! Аз хвърлих една купа по него, а той се наведе! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 02 Окт 2023 20:40
- Какъв ужас - помисли си Стивън Кинг и изключи българските канали от телевизора си. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 08 Окт 2023 17:10
Жена казва на мъжа си: - Много работиш напоследък. Чак и насън викаш секретарката си. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 08 Окт 2023 17:11
Няма значение в коя страна ще ходиш на екскурзия. Сувенирите винаги ще са китайски! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 08 Окт 2023 17:13
Онзи ден хванах златната рибка... след като търпеливо изслуша всичките ми желания... изгледа ме жално, и тихичко промълви: - Изяж ме... ,,,
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|