Quake II Remastered

Игри за PC
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Quake II Remastered

Мнение от Serious Sam »

Вече в Steam! 8) 8) 8) Който има оригиналния Quake 2 в Steam - тафи remastered без пари. 8) 8) 8)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gHxH61UshHk[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Agent

Re: Quake II Remastered

Мнение от Agent »

Днеска разцъках мулти dm, team dm (server browser + crossplay, YES!!!) и съвсем малко coop campaign-a.

Бахти кефа.

единствено искам да мога напълно да конфигурирам graphics и примерно да махам new lightning system-а, щот на някои места разваля атмосферата и не се вързва. Аре, не че не се вързва ами оригиналът има по-oppresive атмосфера. Тва си е nitpick.

И якото е, че запазиха оригинала - може и той да се играе. Кеф.

Nightdive Studios след невероятния System Shock Remake пак разбиват с тоз remaster - евала!
---
Сега искам епично продължение на историята на Кain/Quake 4 - много ми е насърце Q2+Q4 setting-а & Earth-Strogg войната.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Според мен Quake 3 римастър е неизбежен, но за Quake 4 не съм сигурен.

То и за Quake Remake се носеха слухове, по който трябва да работят самите id, но все още нищо конкретно не се казва в тази посока.
¯\_(ツ)_/ ¯
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Quack 3 ремастър няма да има щото ще трябва да моделират големите цици на Hunter :lol:
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Или тлъстия дирник на Lucy... :113:
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

E, Quake Live си е remaster на Quake 3.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Не точно. Визуално е Quake 3 / Team Arena, но много голяма част от съдържанието е променена малко или много. Отдавна не съм играл Quake Live, но например си спомням, че Q3Tourney6 (The Very End of You) беше претърпяла някакви минорни корекции. В доста карти е така. Chaingun-а и Nailgun-а имаха промени в начина на стрелба спрямо това, което представляваха в Team Arena. Да не говорим, че оръжията са ограничени откъм муниции, добавени са много нови fan-made карти и т.н. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Публикувай отговор