Не искам да се намесвам по същество, защото не ми е това сферата на компетенция, но не мога да не забележа потресаващия двоен стандарт, с който мериш авторитета, Андрей.
Ерик работи в сектора, следователно неговата компетенция е пристрастна и трябва да се образова повече. Същото вероятно ще важи и за Валентин. ОК
Ако аз, който съм докосвал горяща пръчка за последно, когато сме се гонили по поляните като деца, реша да те образовам как да си въртиш огъня, кое е опасно и кое как се прави, с право ще реагираш като ме пратиш да търся на леля си пичката.
Представи си как моят отговор ще бъде да ти цитирам мнението на човек, който през живота си не е въртял горяща пръчка, но иначе е член на Организацията "Свобода и освобождение за пръчковъртящите асове", главен редактор в сайта за свободно пръчковъртене, публикувал е множество гайдове за това как се въртят горящи пръчки, преведени и в чужбина, анализира различните методики на пръчковъртене в ПРОЧК и е колумнист по пръчковъртене в блога по пръчковъртене. Същият реално не е изнесъл и едно шоу, в което да върти горящи прътове пред публика.
Също ти посочвам, че твоят опит те прави пристрастен, затова по-добре се осланяй на мен - нямам опит, но доста се интересувам от темата и нямам пристрастия.
Да, като точно такъв галфон изглеждаш в момента
П.П. БЛО е неосъзнато политическо, а не икономическо движение, голяма част от поддръжниците на което в момента припознават Костадин Костадинов като единствената политическа фигура, която може да придвижи интересите им в правилната посока.
С други думи, БЛО са олигофрени, но това всъщност беше пределно ясно много преди да се появят Възраждане.