Дабъл пост, ама...
Още има тук таме проблеми с мултито като да показва човек, който е он като офлайн. Понякога дадено лоби е бъгнато и картите ви зареждат по-бавно. Ама се вижда светлината в тунела и мисля, че тази игра ще е топ избор за всеки, който иска класическо арпг (а не д4). Като стигнеш до новите зони, а не тези, които са правени преди години, играта по нищо не отстъпва на диабло 4, да кажем.
Тотално са счупили монолит босовете, доста по-отвратителни са от преди. Правят много демидж, а в същото време ефектите на някои бос скилове са почти незабележими и в един момент просто заучаваш движението на боса, вместо да гледаш говната по земята.
На този етап съм с бийстмастър и се моля на rng-то да ми пусне катеричата каска, за да избухне тотално билда. Въртях и суках доста билда, пробвах различни версии. Изпробвах и сингъл пет билд с мечката, която прави брутален дпс на всичко, което я удря. Проблемът е, че в група билда е неизползваем, защото за мобовете има много повече таргети и мечката съответно не прави демидж.
Пробвах и контролер съпорта. Не е идеален, но от време на време го ползвам, за да си почива амортизирания ми от толкова арпг и ммота показалец
Дори като изглезе д4, не виждам проблем да играя LE успоредно. Както играх grim dawn през всичките тези години.