So needyВолтажа написа:Spoiler for :
Турски бор
-
kingcrimson
Re: Турски бор
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
евала волтаж, добра работа
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Fallschirmjager
- Обратна връзка:
Интересно е да видиш какъв дебил си бил преди.. 15 години..
Та, в тоя ред на мисли - даже не си спомням с каква замисъл беше направен комикса. Помня само че с автора бяхме на вълна "правене на комикси" и цялото нещо "еволюйра" в Турски Бор.
За жалост, малко ме е срам, и даже изтрих линк от моя комикс ("един терорист"...). Истината е че бяхме пълни "try hards" без да взимаме отговорност и да мислим за постъпките си.
Гледайки назад, цялото нещо може да се използва от хора който да насаждат омраза и разделят населението по много гнусен начин. Споделям мнението на Disturbed от оригиналната тема.
Та, в тоя ред на мисли - даже не си спомням с каква замисъл беше направен комикса. Помня само че с автора бяхме на вълна "правене на комикси" и цялото нещо "еволюйра" в Турски Бор.
За жалост, малко ме е срам, и даже изтрих линк от моя комикс ("един терорист"...). Истината е че бяхме пълни "try hards" без да взимаме отговорност и да мислим за постъпките си.
Гледайки назад, цялото нещо може да се използва от хора който да насаждат омраза и разделят населението по много гнусен начин. Споделям мнението на Disturbed от оригиналната тема.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
wtf e, зарежда ми изображенията в оригиналната тема:
https://forum.pcmania.bg/viewtopic.php?f=3&t=49272

¯\_(ツ)_/ ¯
Fallschirmjager май нещо е ъпдейтнал постовете сиSerious Sam написа:wtf e, зарежда ми изображенията в оригиналната тема:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Линковете са от фотобукет, аз само редактирах таговете, за да не се разтяга форума.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Fallschirmjager
- Обратна връзка:
Мойте линкове си седят щото фотобъкета е харна работа, даже след толкоз много години (та, не съм ъпдейтвал нищо, освен да махна линка от моя комикс, който всъщност не е напълно премахнат щото на втората страница е запазен в друг коментар, но както и да е). На художника обаче изглежда не седят понеже е ползвал нещо друго за хостинг.
С оригиналния художник бяхме приятели (бивши съученици сме) по онова време и имах неговата благословия да пусна първите броеве, след това той продължи да поства сам в темата.
С оригиналния художник бяхме приятели (бивши съученици сме) по онова време и имах неговата благословия да пусна първите броеве, след това той продължи да поства сам в темата.
-
kingcrimson
Прилича ми малко на Джон Уик, поне сегмента с кучето.Значи турски Бор е обикновен пичага със дънки, червена блузка и калашник, който търси забавление .... тва на главата му е най обикновенна шапка от времето му когато е бил горски и от там му идва и прякора "Бор". А омразата му към турците идва от това че турчин с маска е преминал с колата си и е згазил кучето му (За да бъде по интересно главната му цел ще е да намери точи турчин). Хмм по нататък можеби ще почне да се появява и кучето му като мутант или нещо такова