Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 16 Юни 2022 21:29
Слабо на толкова много нива . Никога не съм бил от бсп, поради тази причина и не съм от гроб. Само някой чичак пияница може да те обиди на "щом не си от герб, значи си от бсп / щом не си от Левски, значи си от цска". Или поне аз така си мислех Ти си фен-гърла на соц изпражнението бойко
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 16 Юни 2022 23:33
Gipo написа: Слабо на толкова много нива . Никога не съм бил от бсп, поради тази причина и не съм от гроб. Само някой чичак пияница може да те обиди на "щом не си от герб, значи си от бсп / щом не си от Левски, значи си от цска". Или поне аз така си мислех Ти си фен-гърла на соц изпражнението бойко Ми и аз никога не съм бил ОТ Герб бе мой Само съм казвал, че са най-приемливата опция от съществуващите. А може да не си ОТ БСП обаче ти и тебе-подобните бяхте напълно ОК с това да сте в коалциика с БСП, БСП да е във властта, Радев да е президент, Бойко Рашков да е "велик борец срещу корупцията" и Стефан Янев да е служебен премиер в две правителства. Така, че ако обичаш Гипче поеми си политическата отговорност за изборите, които си правил и за позициите, които си и все още заемаш.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 17 Юни 2022 01:49
Liberty написа: Ми и аз никога не съм бил ОТ Герб бе мой Ахахаха Тва е най-големият виц от създаването на форума до днешна дата. УмрЕх си от смях Впрочем, аз изобщо не съжалявам, че съм участвал съзнателно в свалянето на Бойчето мутрака чрез протести и с гласуване на избори. Не сме монархия и няма вечни хора на власт. Друго обаче ми се набива на очи. С днешния протест смятам, че подпечатаха предсрочните избори на 100%. Не харесвам умно-красивите балами с прекалено високо мнение за себе си, които обичат да поучават хората досущ като Андрейката, но добре си свършиха работата днес и стреснаха Възраждане и Герб. Не мисля, че някоя партия ще се осмели да опита съставяне на някаква коалицийка в рамките на този парламент. Но какво ще става в следващите месеци, мочмета? Питам всички без Андрейката, за когото е ясно, че Бойчето се завръща в продължение на две години, но явно е попаднал в някоя червеева дупка и това завръщане се наблюдава само в развинтеното му въображение. Бая хора се канят да ни управляват и то в доста шибан момент. Ясно е, че идните години ще са тежки, а особено тежки ще са за малките наведени държавици като нашата. Заради това не изключвам да доживеем да видим як бой на политици по улиците както се случва в Шри Ланка и други малки азиатски държавици в момента. Живеем в интересни и непредвидими времена.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 18 Юни 2022 14:52
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 18 Юни 2022 16:27
Ама Гипче, дай да се разберем, твоите хора управляват/ха заедно с Корнелия и Слави Трифонов (последния според тях самите е прокси на Ахмет Доган).
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 18 Юни 2022 19:36
"Моите хора" не управляват, защото се наложи да са в коалиция със славчовци, огризки на терористични групи (бсп/бкп) и друга гмеж. Също и защото един куп платени андрейковци все пак си гласуваха за бсп в мултивселената на лудостта (гроб) и процентите бяха кофти. Да не говорим и за това, че съм гласувал за "моите хора", единствено защото виждам нещо различно от досегашния ужас, а не защото са блеснали с политически умения и доказана любов към народа. Нормално е, не харесваш нещо, опитваш се да го промениш с наличните средства. А не да си седиш в калта и да си топкодушковец и ненормалник.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 18 Юни 2022 19:47
Gipo написа: "Моите хора" не управляват, защото се наложи да са в коалиция със славчовци, огризки на терористични групи (бсп/бкп) и друга гмеж. Управляваш толкова, колкото ти позволява електоралната тежест Това някои другарЕ не го зацепиха. Като си 6-10 или колкото там % няма как да "управляваш". Трябва да си избереш партньори или да си в опозиция. Проблема на "умните и красивите" беше че още преди две години и половина избраха да се съюзят с грешните хора. Нещо което все повече изглежда като призната и поправима грешка. Изгубихме две години, сега най-вероятно ще има ново служ. правителство на Радев, а на есен с песен ще видим как ще са нещата.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 18 Юни 2022 20:18
Важното е никога повече тиквата и неговите хора да не припарват до властта. Ако пък последва и някой друг затвор, изземване на имущества, ще е направо муцка.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 19 Юни 2022 11:52
Gipo написа: Важното е никога повече тиквата и неговите хора да не припарват до властта. Ако пък последва и някой друг затвор, изземване на имущества, ще е направо муцка. Виждам ,че продължаваш да не схващаш. Нищо, има време.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 19 Юни 2022 19:37
Добре, волтаж
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 22 Юни 2022 22:40
Правителството падна. Не знам да се радвам ли, понеже не съм сигурен дали това което следва е по-добре. Но едно нещо ми направи впечатление. Левичарите, винаги са се характеризирали с това да назовават нещата точно с обратното им значение.
Например те от около седмица реврат наляво и надясно, че имало "преврат". Че даже митинг в подкрепа на правителството си правиха (хе-хе). Действително точно обратното е вярно. Те бяха превратаджии (поне се опитаха да бъдат), като искаха преди две години да свалят с улично насилие, законното българско правителство, което по онова време имаше стабилно парламентарно мнозинство.
Това което се случва в момента не е никакъв преврат. Това си е нормална парламентаристика. Управляваш толкова колкото ти позволява електоралната тежест. Тези ибецили никога не са си имали правителство, правителството беше на парламентарното мнозинство т.е. на мнозинството от избирателите. Когато част от съставляващите това мнозинство се оттеглиха – правителство няма. Това е изцяло съобразно конституционния ред на държавата.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 23 Юни 2022 04:22
Да не направят нови избори и копейкин да спечели с някакво мнозинство, че мамата си е ебало тогава. Това май е единственото по-лошо нещо от това да управлява БКП.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 23 Юни 2022 17:14
Подкрепата на Копейкин е много силно надценена. Интересно ми е как ще се представи партията на Стефан Янев. Тя също е русофилска.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 24 Юни 2022 15:32
Призовавам Андрейката Нека направи пореден сгърчен опит да оправдае действията на неговия възлюбен - Бойчето, който се прегърна с така омразните му ДПС, ПП и ДБ. За какво беше целия цирк в изминалите дни? Да си викат мутри един на друг и да се кълнат, че няма да вдигат ветото, когато едно обаждане от посолството ги накара всички да гласуват заедно и да ни покажат задкулисието, което става все по-явно за всекиго. ПП: С Украйна, Албания, Молдова и Македония ЕС ще цъфне и върже, няма спор. Тия държави трябва да се изграждат наново(някои повече от други), но не се безпокойте - знаете с кои пари ще бъде направено това. Ах, тази проклета Русия, за да не им дава пари, ние ще се харчим, пък ако съюзът се разпадне и фалира, няма страшно - има евразийски
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 27 Юни 2022 15:38
The Wolf написа: Призовавам Андрейката Нека направи пореден сгърчен опит да оправдае действията на неговия възлюбен - Бойчето, който се прегърна с така омразните му ДПС, ПП и ДБ. Хайде, бе, Андрюха! Вече е понеделник, а от тролската централа на гербаджии още не са ти спуснали опорките за този "брилянтен" ход? Да не би да си осъзнал, че всичко, което ти говорихме в последните години тук е истина и всъщност нищо не си познал или предвидил, а Герб не са родолюбци
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 27 Юни 2022 23:37
В момента седи в транс и получава информация от Кораба Майка (по-скоро Кораба Тиква)
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 28 Юни 2022 00:18
Андрейката просто чака Кристиян Шкварек да му формира мнението по въпроса, за да дойде тук и да го изкаже като свое
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 28 Юни 2022 15:49
Ей така https://tenor.com/AZHo.gif(форумът не иска да го покаже иначе)
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 29 Юни 2022 00:34
Момчета, вие не спирате да ме изумявате. Аз от две години се опитвам да ви обясня, че най-голямата грешка на умно-красивите беше че приеха позицията - "На всяка цена анти-ГЕРБ". Ето какво съм написал точно преди 10 дена: Цитат: Управляваш толкова, колкото ти позволява електоралната тежест Това някои другарЕ не го зацепиха. Като си 6-10 или колкото там % няма как да "управляваш". Трябва да си избереш партньори или да си в опозиция. Проблема на "умните и красивите" беше че още преди две години и половина избраха да се съюзят с грешните хора. Нещо което все повече изглежда като призната и поправима грешка. Изгубихме две години, сега най-вероятно ще има ново служ. правителство на Радев, а на есен с песен ще видим как ще са нещата. Ко неясно има? Да, нормално е ДБ и ПП да се коалират с ГЕРБ, а не с БСП и Слави Трифонов. Не, че ми е приятна потенциалната перспектива три евро-грантаджийски партии да ни управляват, но имайки предвид алтернативата, това е положението.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 29 Юни 2022 14:37
Gipo написа: Ей така https://tenor.com/AZHo.gif(форумът не иска да го покаже иначе) От другия край обаче му го изсипват.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|