Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 28 Фев 2022 23:07
Сър Джон и лейди Джейн седят пред камината. След един час гробно мълчание сър Джон си позволява да заговори: - Лейди Джейн, мислех си, какво ли би следвало да напиша на гроба Ви, ако един ден си заминете, преди мен... - И какво ще е то, сър Джон? - Ще напиша:"Тук почива лейди Джейн - студена както винаги!" След още един час гробно мълчание лейди Джейн казала: - А знаете ли какво бих написала аз на гроба Ви, сър Джон? - Интересно би било да чуем! - Ще напиша: "Тук почива сър Джон - втвърден както никога!" erp система
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 10 Мар 2022 00:01
Гълтач на саби в цирка е на преглед при лекар. Лекарят след щателен преглед му казва: - Оттук – нататък трябва да спазвате строга диета. Забравете за всякакви шпаги, саби, ятагани и мечове. В най-добрия случай, можете да си позволите само ножчета за чистене на плодове. инсталации,климатици,коли под наем,куфари
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 10 Мар 2022 00:25
В центъра на Москва чуждестранен кореспондент пита минувач: - Извинете, бихте ли споделили с какво се занимавате в свободното си време? - Не знам, никога не съм живял в свободно време… ламинати,матраци,мебели,медицинска техника
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 12 Апр 2022 21:38
Жена върви по тротоара и дърпа след себе си крава. Вижда я полицай, приближава се до нея и започва да й се кара: - Госпожо, не знаете ли, че по тротоара могат да се движат само пешеходци? - Знам, разбира се! А вие, какво искате да ми кажете, че моята крава се движи на велосипед ли? избелване на зъби,пари на заем веднага,пречиствател за въздух,холивудска усмивка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 16 Апр 2022 10:44
- Скъпа, пак ли си си купила обувки? - Тези са с токчета за кухнята - да стигам до рафта с подправките! ssd,процесор,хард диск,рам памет
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 19 Апр 2022 22:10
Две блондинки си бъбрят по телефона преди обед, стигат и до темата за готвенето: - Какво ще готвиш за днес, муцка? - Свинско със зеле, но с пиле, а ти? - Телешко варено, но със свинско... професионално почистване,счетоводни услуги,платове,cosatto
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 24 Апр 2022 14:30
Новините днес: Луд маниак поръсил със силна отрова купчина пари и ги дарил за сираци в България. В резултат са загинали 20 депутати, 3 кмета и 12 общински съветници. Пострадали деца няма. пране на дивани,Счетоводна кантора,завеси,ergobaby
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|