https://www.btv.bg/action/news/btv-acti ... onova.html

В първия епизод на предаването „Геймър“ на 5 февруари 2022 г. от 17:00 ч. по bTV Action, Натали Трифонова ще посрещне в студиото не кой да е, а Слави Панайотов или по-известен като Слави от The Clashers.
....
В освен сериозните теми, Натали и Слави ще премерят сили във VR дуел в играта за виртуална реалност „Beat Saber“, а кой ще победи, зрителите ще видят в съботния следобед по bTV Action.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Напълно съм съгласен с всичко, което казваш, но не виждам защо трябва да поемаме риска от разочарование, за който говориш. Това предаване или ще е ok, against all odds, което никой от нас не очаква, или ще е абсолютен мимолетен кринджфест, в което също не виждам нищо лошо. Даже може би ще е и по-добре. Нищо не ме спира да се забавлявам и в двата случая.Маце Борко написа:...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.