Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 28 Сеп 2021 10:30
denik написа: Е Влад, аре бе, не играем игри от вчера и всички сме наясно какво се случва със сървърите на ВСЯКА ЕДНА ПОПУЛЯРНА ИГРА веднага след рилийз. Разбирам, че хайпът е силен, но такива day 1 тъпотии са вече стандарт и трябва да чакаш, за да можеш да се насладиш (отделно вече зависи и от day 1 пачове и game breaking бъгове). Айде, октомври ще цъкаме Абе, да - не че не съм на всеки 3 месеца на опашката при всяка нова лига на Path of Exile. Почти всеки път сървъра е нестабилен ... първите няколко часа, макс ден. Но никога не съм губил прогрес, освен няква минута-две ролбек при disconnect. Тука имаме ИЗТРИТ прогрес, след като си играл цяла вечер и си СЕЙВНАЛ тоя прогрес по нормален начин. Аз си легнах, излизайки от играта, доволен, че успях да се вредя. На сутринта чета, че май имало скрити герои, сървъра бил нещо си - бла-бла, би тряяло се оправи, героите да се ''появвят'' от нищото. Това беше ''официалното'' им обяснение по въпроса. Да, ама героя ми не се възстанови, както и на сума народ. Хубаво, случва се - въпреки, че май само на близз - щот аз дори в някви мега бедняшки игри не съм виждал такъв уайп. И най-плашещото е, че това се случва и 2-3 дена след релийса. Снощи един авер не си виждаше героя след поредния пач и мейнтенанс. Това, когато вече си 80 лвл на хелл, с гиър, нема как да са не препотиш Apart from that, играта е чук. Няма никакви други проблеми, било то технически, визуални, пърформанс, бъгове и не знам си кво. Единствения минус в момента са нестабилните сървъри на близз. От време на време има лаг в чата, което е странно, но не и в играта. Един единствен ръбърбанд видях, и колкото и да е рядко, затова не играя хардкор такива игри. Може би единствено сингъл плеър бих играл хардкор. Не съжалявам за парите, съжалявам само и единствено, че в момента зад този timeless шедьовър стоят едни corpo-cunts дето не биха успяли да създадат такъв култ ако ще и всичките пари и време на света да имаха. Но ще прилапат солиден лев.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 28 Сеп 2021 18:03
shub niggurat написа: Не съжалявам за парите, съжалявам само и единствено, че в момента зад този timeless шедьовър стоят едни corpo-cunts дето не биха успяли да създадат такъв култ ако ще и всичките пари и време на света да имаха. Но ще прилапат солиден лев. Като дори нямат вътъка да си го разработят сами, абсолютно pathetic
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 05 Окт 2021 10:09
Еми успях да я поцъкам няколко часа през уикенда (до Countessa) и всичко е точно. Дреболиите от бетата сякаш ги няма вече (например изходите на дънджъните че не се виждаха много лесно на минимапа), сървъра е стабилен откъм пинг, а играта сякаш и е малко по-оптимизирана Сега остава само да й намеря достатъчно много време за хубаво play through
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 10 Окт 2021 21:59
Ебахти умрялата игра
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 11 Окт 2021 17:21
Да еба умрялата игра да еба
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 11 Окт 2021 17:26
еми нали е само графичен ъпдейт естествено, че и сървърите им са тези от 2000-ната официалната теория е, че некви са намерили начин да ддосват сървърите и да дюп-ват итеми мойта теория е, че близз са си уволнили 99% от хората и сега чакат лелчето дет чисти кенефите в сградата да приключи че да забърше и прахта от сървърите, белким тръгнат
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 11 Окт 2021 23:09
shub niggurat написа: :lol:
еми нали е само графичен ъпдейт естествено, че и сървърите им са тези от 2000-ната
официалната теория е, че некви са намерили начин да ддосват сървърите и да дюп-ват итеми мойта теория е, че близз са си уволнили 99% от хората и сега чакат лелчето дет чисти кенефите в сградата да приключи че да забърше и прахта от сървърите, белким тръгнат
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 12 Окт 2021 14:26
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 12 Окт 2021 16:23
Ето, време е за daily downtime-a. Като по часовник, тъкмо кат свърша работа и мога да седна за повече време. Вижте бе, вижте им туийтовете : https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthorостей че едни ботове крашват сървъра други се опитват да го опраат трети комуникират с нас the future is now, old man
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 14 Окт 2021 09:10
Най-после взех решение да не купувам д2р, а вместо това да ги дам за нещо много по-заслужаващо като last epoch например. Хой за акти-близард.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 14 Окт 2021 15:17
Не съм влизал от 2-3 седмици. Всички герой изтрити. Кур за близз. Ако можех рефъндвам на секундата....
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 14 Окт 2021 15:35
SoloSelfFound na PD2
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 16 Окт 2021 13:22
WTF is this shit. Оня ден четох повече за техническите детайли около проблема и въпреки това, ме изненада неприятно Чакането ми беше около 5 мин някъде
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 16 Окт 2021 16:06
Еми близзард са си близзард, обвиниха хората, че много им играят играта, и че стриймърите са завишили интереса към играта, и затва сме им изтумбили сървърите уж там ръненето на пиндъл и мефо за по 1 мин сесия и правенето на много сесии за норматив праело проблем също и аз видях сутринта тая опашка, ядва се - не е кат на wow класик дет чаках докат съм на работа и пак не бях влезнал тука бързо върви, ташак е, но е някво решение за момента
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 18 Окт 2021 08:53
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 20 Окт 2021 15:32
Ебахти тъпата игра, честно
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 20 Окт 2021 15:37
Може ли дори в 3 часа следобед на работен ден, каквото и да направя да трябва да чакам един час на опашки за да вляза? Ебаааахти простотията
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 20 Окт 2021 16:19
Ебахти тъпата игра, честно
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 24 Окт 2021 22:29
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/ Публикувано на: 24 Окт 2021 23:47
Като гледам сървърните мъки и опашките, аз бих играл единствено SSFHC тая игра
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|