Мото Мания
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Мото Мания
Да не стане андибул морковThe Arrow написа:Аз колите, които заглеждам са между 150 и 200 хиляди, така че все тая
Иначе дейба и global chip shortage-а, и стари и нови коли ше поскъпват в близкото бъдеще.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Трябваше да гугълна, че да разбера какво имаш предвид с първото.
Иначе, и на мен ми е интересно кога ще се нормализира обстановката с недостига на чипове. В близко бъдеще не планирам някаква покупка на техника, но все пак ми е интересно.
Иначе, и на мен ми е интересно кога ще се нормализира обстановката с недостига на чипове. В близко бъдеще не планирам някаква покупка на техника, но все пак ми е интересно.
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Около годинаThe Arrow написа:Трябваше да гугълна, че да разбера какво имаш предвид с първото.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
То и за други неща говориха така, ама...denik написа:Около годинаThe Arrow написа:Трябваше да гугълна, че да разбера какво имаш предвид с първото.
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Отивам да се видя с нашите и те са с чисто нова Шкода Суперб дизел.
Хюндая изминал последният си километър наскоро и в момента не е в движение.
Хюндая изминал последният си километър наскоро и в момента не е в движение.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аз тия дни пътувах до морето с една Микра от новите и бах маа му, друго си е да караш нова кола
Spoiler for :
-
Gen.Toast
Шкодата вози като облак, вътре почти не влиза външен шум. Не е с всички екстри, ама поне на таблото няма празни копчета, те са преместени покрай скоростният лост където няма да се набиват на очи.
А моята бричка след 500 километра прави 160 000 километра.
А моята бричка след 500 километра прави 160 000 километра.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
За служебна по летището ми дадоха да си се возя с една Дачия Докер, нова... Чудя се как да си вкарам Туарега на летището
Нова, нова, ама дачията изнемогва в тия жеги и ми е тясно (180см и близо 140кила) и ниско и скапано
Нова, нова, ама дачията изнемогва в тия жеги и ми е тясно (180см и близо 140кила) и ниско и скапано
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
ъъъ човече, вземи се в ръцеBagerist0 написа: (180см и близо 140кила)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Метър ръст, декар Гъз.Gipo написа:ъъъ човече, вземи се в ръцеBagerist0 написа: (180см и близо 140кила)
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
В пункта за ГТП при нас, новия стикер доведе до увеличение от 15 лв на "услугата". Тоест от 35 на 50лв. Преди малко се върнах и сега колата ми изглежда като с реклама на нещо на предното стъкло 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Още някой стикер да измислят, има още място на предното стъкло - няма проблем. (за цената съм напрао no comment)
Ебахти простотията.
Ебахти простотията.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Имам си яка дупара - нося си яkrriiissss написа:Метър ръст, декар Гъз.Gipo написа:ъъъ човече, вземи се в ръцеBagerist0 написа: (180см и близо 140кила)
А за ГТП-тата съм убеден че единствената идея е да се изкаат/откраднат едни пари... Тъпо е да можеш да вемеш 5-а категория само ако имаш задижване и на ток в колата... А 4-та категория да включва кошници от 2005-6-а до сега...
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
Gen.Toast
И новият Меган става електрически кросоувър, но явно от VW са ми прочели поста преди десетина страници и са се въздържали за Кунтача.

PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Кунтача не изглежда зле, но не е и уау. Специално фаровете и стоповете са доста generic, а колата прилича повече на поредното рандъм ламбо, отколкото на кунтач. Но, да, поне не я съживиха като електричка.
Тия дни си бях на село, у къщата на баба ми и дядо ми които вече не живеят там. Най-сетне се осмелих да изкарам голф 3-ката от гаража, като го няма строгия поглед на дядото. Колата не е карана от поне 2 години и нямаше акумулатор, едната гума беше спусната и трябваше да сложа резервната. Идеята беше сестра ми да се учи да кара на това нещо, щото на мен ми свиди да и дам алфата
.
Машината се оказа доста счупена, бавна и примитивна, но пък ебаси кефа да я пришпорваш по черните пътища, особено като не ти пука много за нея. Ебаси гаврите бяха тия три дена, на моята кола сигурно щеше да излезе пушек изпод капака и някоя гума да и се откачи ако правех същите простотии
Май разбирам вече защо беше този култ към тия ръбати курници 
Машината се оказа доста счупена, бавна и примитивна, но пък ебаси кефа да я пришпорваш по черните пътища, особено като не ти пука много за нея. Ебаси гаврите бяха тия три дена, на моята кола сигурно щеше да излезе пушек изпод капака и някоя гума да и се откачи ако правех същите простотии
Бате, народът го е казал: "Немаш ли ГоУф, немаш нищо!" Та да, не случайно му се казва "голфов" клас, понеже това е еталона в този класvanmx написа:Тия дни си бях на село, у къщата на баба ми и дядо ми които вече не живеят там. Най-сетне се осмелих да изкарам голф 3-ката от гаража, като го няма строгия поглед на дядото. Колата не е карана от поне 2 години и нямаше акумулатор, едната гума беше спусната и трябваше да сложа резервната. Идеята беше сестра ми да се учи да кара на това нещо, щото на мен ми свиди да и дам алфата.
Машината се оказа доста счупена, бавна и примитивна, но пък ебаси кефа да я пришпорваш по черните пътища, особено като не ти пука много за нея. Ебаси гаврите бяха тия три дена, на моята кола сигурно щеше да излезе пушек изпод капака и някоя гума да и се откачи ако правех същите простотииМай разбирам вече защо беше този култ към тия ръбати курници
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста