E телефона ти се приближава повече по тоя показател. Само не ми казвай, че нямаш телефон...denik написа:<3Gipo написа:При мен "конзолата" за като не съм на компа се казва Kindle
Steam Deck
- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Re: Steam Deck
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Телефонът ми е за браузване и навигация, приятните изживявания идват с Kindle 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Kobo Libra H2O, щото Kindle-ите ме дразнят по някаква причина 

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!

Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Тия не са ли по-скъпи, китайски и със съмнителен съпорт?vanmx написа:GPD Win, после се появи Aya Neo
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - В момента играе: на троянска чушка
 - Обратна връзка:

Моя Kindle вече е на бая годинки и се оглеждам напоследък за нещо читаво, ма много ме дразни как доста книги ги има само в .epub а не в .mobi, та не знам дали да не сменя и марката. В същото време друг освен през Amazon не знам да можеш да си пращаш книги по нета, в смисъл буквално мога да си изтегля книга през телефона и да я запратя на киндъла по мейл, няма занимавки с Калибрета и глупости.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Аз пък точно наскоро си мислех колко вечно е това устройство Киндъла - аз съм от маса години с второ поколение Kindle Paperwhite и реално... чак ми е трудно да си представя защо бих ъпгрейдвал. Батерията все още си издържа месеци както в началото и все още ми върши перфектна работа, свързал съм си го с Амазон акаунта - изобщо, нямам никакви оплаквания и съм предоволен че след доста години ползване на Nook отдавна преминах на Kindle. А в крайна сметка, това че всичко онлайн е достъпно в epub е бял кахър, предвид че без да се бъгва форматирането изобщо може всичко да се конвертира в mobi. 

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - В момента играе: на троянска чушка
 - Обратна връзка:

Ся звуча кат разглезен келеш предвид че съм с 3-ка и дори не знам защо ми е да я сменям, предвид че само има одраскано от ползване и иначе никаква загуба на функционалност наистина. А единствената ми драма с конвертирането е че го правя през лаптоп, докато много често ми препоръчват някакви книги в движение и ми е много по-лесно да я изтегля и запратя на момента отколкото да се сетя после докато съм пред компютър. Впрочем, мисля че имаше и читави сайтове вече които правят тая конверсия вместо Калибре, което беше единствената читава опция преди доста години когато я купих тая машина. Но да, действително са здрави джаджи.VALEN7INVS написа:Аз пък точно наскоро си мислех колко вечно е това устройство Киндъла - аз съм от маса години с второ поколение Kindle Paperwhite и реално... чак ми е трудно да си представя защо бих ъпгрейдвал. Батерията все още си издържа месеци както в началото и все още ми върши перфектна работа, свързал съм си го с Амазон акаунта - изобщо, нямам никакви оплаквания и съм предоволен че след доста години ползване на Nook отдавна преминах на Kindle. А в крайна сметка, това че всичко онлайн е достъпно в epub е бял кахър, предвид че без да се бъгва форматирането изобщо може всичко да се конвертира в mobi.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК

- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Аз с тия аудиокниги така си преебах начина на консумация на книги, че не съм сигурен способен ли съм все още да хвана нещо по-дебело (което не е за работа) и да го изчета от кора до кора. 
Последният роман, който напънах на хартия, беше Пожарникаря на Джо Хил. 200 страници in и тоя бездарник ме отказа от четенето

Оттогава само в аудио. Скучните моменти летят, когато някой друг ти ги чете. Щото айде да сме честни, съвременната литература може да бъде много претенциозна и всеки с някакви амбиции се пъне да каканиже едни думички колкото да има.
Доста е скъпичко цялото удоволствие обаче.

Последният роман, който напънах на хартия, беше Пожарникаря на Джо Хил. 200 страници in и тоя бездарник ме отказа от четенето
Оттогава само в аудио. Скучните моменти летят, когато някой друг ти ги чете. Щото айде да сме честни, съвременната литература може да бъде много претенциозна и всеки с някакви амбиции се пъне да каканиже едни думички колкото да има.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Вкъщи сме с първо поколение Kindle Paperwhte, не е мръднал. С някаква безплатна програмка от нета ги преобразуваме файловете в подходящи за него.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

И аз го имам този проблем, но си наложих нарочно някои поредици да ги чета, а не да ги слушам. Когато знаеш, че хващаш нещо сравнително безопасно е по-лесно да си заделиш времето просто да седнеш и да четеш. Аудиокнигите си остават за моментите, когато правя нещо друго и ми трябва нещо за фон.Маце Борко написа:Аз с тия аудиокниги така си преебах начина на консумация на книги, че не съм сигурен способен ли съм все още да хвана нещо по-дебело (което не е за работа) и да го изчета от кора до кора.
Последният роман, който напънах на хартия, беше Пожарникаря на Джо Хил. 200 страници in и тоя бездарник ме отказа от четенето![]()
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?

Аз съм с Kobo Aura One.Sentry написа:Kobo Libra H2O, щото Kindle-ите ме дразнят по някаква причина
Взех го чисто нов за малко над 300 лв (а беше към 400+ лв?, но го нямаше никъде щот тогава вече изкарваха Forma-ta
В Бг абсолютно никъде нямаше и един хубав четец по моите критерии, в наличност имаше само някви стари Kindle-и, а в Амазон "хубавите" Kindle излизаха от 400-500лв нагоре пак с по-малки екрани.
Исках екрана му да е по-голям/колкото на книжна страница, a Aura-та е 7.8".
Ся гледам, два се продават в ebay --- единият 260£, другия 440£.
---
Мн преди това се канех да си взема четец (но малките екрани не ме кефеха грам), а след като си купих Aura-та направо се родих с него.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- Omega-x
 - Супер Марио или Смърт

И аз не му хващам приложението на това. А сравненията със Switch са неоснователни. Нинтендо, добри или зли, правят качествни гейминг заглавия, които не разчитат на хардуер. Стийм/Валве не могат да правят така  
 Alyx, ако не се лъжа е последното им заглавие и реално разчита на гиммика на VR.

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.

Taytay.
Е човек, не може да кажеш че цялата библиотека на Стийм е некачественаOmega-x написа:И аз не му хващам приложението на това. А сравненията със Switch са неоснователни. Нинтендо, добри или зли, правят качествни гейминг заглавия, които не разчитат на хардуер. Стийм/Валве не могат да правят такаAlyx, ако не се лъжа е последното им заглавие и реално разчита на гиммика на VR.

Не знаех, че хиалуроновата киселина е безопасна както за външна употреба, така и за вътрешна. Изписаха ми курс на лечение и наистина не съм очаквала толкова добър резултат. Но е факт.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HjZ4POvk14c[/youtube]
Първите pre-order доставки ще започнат Q1 (но повечето очаквания са за Q2) тази година. Очаквам към средата на 2023 вече да няма supply issues, а и освен това, вече ще се знае фейл ли е, или не е. Но продължавам да изпитвам голям интерес към тази джаджа и стига да не е фейл, съм доста зарибен да си я взема в даден момент догодина.

Първите pre-order доставки ще започнат Q1 (но повечето очаквания са за Q2) тази година. Очаквам към средата на 2023 вече да няма supply issues, а и освен това, вече ще се знае фейл ли е, или не е. Но продължавам да изпитвам голям интерес към тази джаджа и стига да не е фейл, съм доста зарибен да си я взема в даден момент догодина.