Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого ще гласувате?

БСП за България /Корнелия Нинова/    12%  12%  [ 2 ]
 БНС-НД /Боян Расате/    0%  0%  [ 0 ]
 Българските патриоти /Красимир Каракачанов и Валери Симеонов/    12%  12%  [ 2 ]
 Възраждане /Костя Копейкин/    6%  6%  [ 1 ]
 ГЕРБ – СДС /Бойко Борисов/    6%  6%  [ 1 ]
 Глас народен /Светльо Витков/    0%  0%  [ 0 ]
 ГП „Българско лято“ /Васил Божков/    6%  6%  [ 1 ]
 ДПС /Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ/    0%  0%  [ 0 ]
 Демократична България /Христо Иванов/    41%  41%  [ 7 ]
 Заедно за промяна    0%  0%  [ 0 ]
 Има такъв народ /Слави Трифонов/    18%  18%  [ 3 ]
 Нац. обед. на десницата    0%  0%  [ 0 ]
 Републиканци за България /Цветан Цветанов, екс ГЕРБ/    0%  0%  [ 0 ]
 Свобода    0%  0%  [ 0 ]
 Консервативно обединение на десницата /Петър Москов/    0%  0%  [ 0 ]
 Ляв съюз за чиста и свята република /Жан Виденов/    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 17
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС
Публикувано на: 11 Юли 2021 21:13

Само тъпир, който е гласувал повече от веднъж за гроб(тоест след първия път), може да повдигне на въпрос "тия що дадоха толкова пари за реклама?"... при положение, че това е напълно легално. Вместо да коментира това, че всичкото мангал* е с генерален спонсор гроб за изборите.
Под мангал визирам подчовеците, които продават гласа си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2021 00:50

Аз вече в тия политически дискусии не участвам, защото сигурно ще бъда обявен за соросоид, тъпанар, дразнител и девственик, ама сега ще кажа че съм потресен от резултатите. Гласуват за Слави Трифонов, за да не дойдат мутрите на власт... fuck logic :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2021 01:17

Съгласен съм - бсп, гроб, итн и дпс трябваше да са с 0%. А вмро да не съществува.
vanmx написа:
Гласуват за Слави Трифонов, за да не дойдат мутрите на власт... fuck logic :D

Тъпотия е това, наистина, но поне положителното е, че дори по-слабоумните искат промяна :D
EDIT: скоро не съм го пускал, редно е
Image

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Юли 2021 08:53

Въпреки че потенциално може да се напише пост с дължината на средноголям персийски килим защо Андрей е толкова тъпо копеле, минавам само да му кажа, че е МНОГО тъпо копеле и да приключа въпроса - изчитането на темата дотук ме умори психически и не мога да намеря воля за повече :lol:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Юли 2021 09:43

Ибаси, с малко не ни достигна (5-6 места до 121)

Какви са ви прогнозите сега? Ако ще се правят нови избори, ще е чак догодина, защото октомври има президентски. Дали "партиите на протеста" ще са изгубили инерцията си дотогава?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2021 09:44

Защо да се правят нови избори и защо да не може президентски и парламентарни в едно? Иначе, и на мен са ми странни хората, които гласуват за Слави защото се надявали да се справи с мутрите, при положение че той винаги е бил от мутренските кръгове.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2021 09:46

The Arrow написа:
защо да не може президентски и парламентарни в едно?
Еми най-вероятно е противоконституционно, а и е абсолютно нелогично (хората ще гласуват за кандидати от своята партия наведнъж, като по този начин се губи целия смисъл)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2021 10:56

Министрите и приоритетите на Слави - коментирайте.

https://www.facebook.com/dnevnik/videos ... 7180696493

(аз ще се включа по-късно)

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 12 Юли 2021 13:35

В онзи период (circa 2001 - 2004) Слави поддържаше "две страници на ишлеме", във в-к "24 часа", в съботното издание. Рубриката носеше името "24 Хъша". Та в тези две страници общо взето се публикуваха разни хуморески от програмата на шоуто. Спомням си, че доста бъзикаше Ники Василев тогава.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2021 15:28

Аз мислих да пиша някакъв дълъг пост, ма то кат цяло все тая. Правителство на малцинството няма да стане. Предложените хора са някъв сбирщайн от "млади и красиви" и бивши агенти на ДС (май вътрешния). Не чух истинска програма, ами "хеликоптери, детски градини, космонавти".

Единственото нещо, което ми хареса беше министър по ромските въпроси с оглавяващ ромка (обаче дали тази жена е най-подходящата като ниво на експертиза, нз). Според мен тази идея трябва да се развие.

edit: А за Ники Василев нз - по времето на царя други неща ми бяха в главата и не съм следил, та не знам сега той от добрите или от лошите царски хора беше

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 12 Юли 2021 23:12

Време е за моят първоначален анализ на резултатите.

Първо ще започна с поемане на политическата отговорност, като заявя, че подкрепяните от мен ВМРО определено се провалиха в опита си да влязат в парламента, което няма как да не се отчете като неуспех. За причините може да се напише цяла една отделна статия, но факта е че за пореден път една значима част от населението (аз вкл.) остава не-представено в новия парламент. Споко не ни е за първи път.

Това обаче съвсем не е краят. Процесите които вървят в света в момента неумолимо приближават и нашите брегове. Рано или късно ще се начертаят новите разделителни линии. За момента обаче имаме парламент изпълнен почти изцяло с левичарски организации.

А сега добрите новини. Единственото изключение от горното - коалицията ГЕРБ–СДС се представи много добре на изборите. Не гласувах за тях, но ако можех да дам два гласа, щях да го направя, защото те са най-близкото в момента до дясна партия. По-конкретно - най-малко левичари са. Независимо как се опитват да извъртят нещата от фалшивите медии на Прокопиев, ГЕРБ – СДС са на второ място с незначителна разлика спрямо първия на тези избори. Особено смешни са опорките на умно-красивите според които "буквално всички" гласоподаватели на ГЕРБ са платени цигани, но същевременно машинното гласуване щяло да спре платения вот. Ето обаче, че ГЕРБ отново спечелиха. Лекият спад с няколко процента от преди 3 месеца е разбираем, като се има предвид денонощната негативна кампания. Така че излиза, че или не са само "платени цигани" тия дето гласуват за ГЕРБ или машините не помагат срещу "контролирания вот". Изберете си едно от двете. :D Особено жалки са оправданията, че разликата щяла да е по-голяма при по-силна избирателна активност, но хората били на почивка :D Сякаш само умно-красивите избиратели на ДБ ходят на море :D

Хитът на сезона, новият месия, Слави Трифонов стана първа политическа сила! Още сутринта той зашлеви звучен шамар на т.нар. "протестъри" като обяви, че няма да търси коалиция с тях и че ще предложи самостоятелен кабинет. Без да съм му фен, няма как да не отбележа, че цял ден изпитвам душевни оргазми като гледам реакциите на "23" ботовете във фейсбук и коментарите в "Дневник". "Чалгаря" няма да предложи на "Пинокио" да управлява вместо него, както някои дрогаре се надяваха. Хе-хе.

Относно предложението на ИТН за правителство, тук има два сценария.
– Отказът от коалиция си е дефакто второ връщане на мандата и отказ от управление от страна на Слави Трифонов. При това положение отиваме на избори 2 в 1 на есен, а дотогава продължаваме със служебно правителство на Радев. При този сценарии Слави вероятно се надява неговата подкрепа да продължава да расте при следващи избори.
– Има скрита договорка с една или повече партии за мълчалива подкрепа на правителство на малцинството на ИТН. Това ще го видим.

Кратък коментар за самите министри и "приоритетите". Това си е нещо като правителството на НДСВ от 2001г. Горе долу съм съгласен с коментара на Denik. Само мога да кажа, че се надявам да не управляват.
Приоритетите - строеж на детски градини, болници, магистрали. Пращане на българи (и северно македонец) в НАСА. Нито дума за съдебната реформа нито за главния прокурор Гешев - вечните мантри на "протестърите". Това допълнително начерта разделителна линия между ИТН от една страна и ДБ и ИМВ от друга.

И накрая няколко думи за резултата на ДБ. Макар медиите на Прокопиев да въртят и сучат, колко голям успех било това и как ДБ е "истинския победител" истината е че обединението изкара доволно жалък резултат на фона на колосалната си предизборна кампания с неизяснено финансиране. Общо взето те успяха да вземат обичайните си 300 000 гласа с лека горница. Реално събраха по-нисък резултат от БСП. Дори "дирижаблите" над София не помогнаха и като стана дума за София, манипулативните статии в "Дневник" ще ви обясняват как ДБ е спечелила София, но това не е точно така. Те пропускат да ви кажат, че столицата не е един район а цели 3 многомандатни района. От които, с гордост мога да кажа, че в моя 25-ти МИР, ДБ са на трето място, след ГЕРБ–СДС и ИТН.

Това следва да покаже, че тяхното послание - колкото и масивно да беше разтръбявано беше отхвърлено от повечето българи, които предпочетоха старото и познатото или ИТН като носител на новото.

За момента това мога да кажа, че видим как ще се развият нещата в следващите дни.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2021 00:54

tl:dr :oops:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 13 Юли 2021 08:00

Ем накратко гласувал за ВМРО, които не влезли, но ако можел да гласува би било за ГЕРБ-СДС.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 13 Юли 2021 08:55

Тва нема шанс да го прочета дори и да имах очаквания да съдържа нещо, което си струва да се прочете. :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 13 Юли 2021 09:58

Няколко бързи примера за полета на мисълта и реториката на това момче. :lol:

Liberty написа:
ВМРО определено се провалиха в опита си да влязат в парламента, което няма как да не се отчете като неуспех

Liberty написа:
ГЕРБ–СДС ... са най-близкото в момента до дясна партия.

Liberty написа:
фалшивите медии на Прокопиев

Liberty написа:
протестъри

Liberty написа:
"Чалгаря" няма да предложи на "Пинокио" да управлява вместо него, както някои дрогаре се надяваха. Хе-хе.

Liberty написа:
манипулативните статии в "Дневник" ще ви обясняват как ДБ е спечелила София, но това не е точно така.

Liberty написа:
столицата не е един район а цели 3 многомандатни района. От които, с гордост мога да кажа, че в моя 25-ти МИР, ДБ са на трето място, след ГЕРБ–СДС и ИТН.

Така.

Моят политически некоректен анализ на създалата се ситуация е, че явно в тоя форум не можем да поддържаме някакво посредствено групово ниво, а винаги трябва да има един "волтаж" - човек, който рязко къса връзка с реалността, продънва дъното и оставя остра миризма на посрано след себе си.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2021 10:40

Serious Sam написа:
Ем накратко гласувал за ВМРО, които не влезли, но ако можел да гласува би било за ГЕРБ-СДС.

С други думи е казал "принципно съм тъп, но ако мога да се върна назад, пак щях да съм тъп, но по малко по-различен начин". Ясно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2021 10:51

Мен ми е интересно, кой от тука е гласувал за ИТН, за чичо Васко, за БСП (сигурно Сам е единия) и за Възраждане :D

Между другото, четох че Баце е привикан на разпит :rockon:

Профил

Публикувано на: 13 Юли 2021 11:27

гласуах за черепа шот сме баджанаци

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 13 Юли 2021 11:53

Маце Борко написа:
Няколко бързи примера за полета на мисълта и реториката на това момче. :lol:

Liberty написа:
ВМРО определено се провалиха в опита си да влязат в парламента, което няма как да не се отчете като неуспех

Liberty написа:
ГЕРБ–СДС ... са най-близкото в момента до дясна партия.

Liberty написа:
фалшивите медии на Прокопиев

Liberty написа:
протестъри

Liberty написа:
"Чалгаря" няма да предложи на "Пинокио" да управлява вместо него, както някои дрогаре се надяваха. Хе-хе.

Liberty написа:
манипулативните статии в "Дневник" ще ви обясняват как ДБ е спечелила София, но това не е точно така.

Liberty написа:
столицата не е един район а цели 3 многомандатни района. От които, с гордост мога да кажа, че в моя 25-ти МИР, ДБ са на трето място, след ГЕРБ–СДС и ИТН.

Така.

Моят политически некоректен анализ на създалата се ситуация е, че явно в тоя форум не можем да поддържаме някакво посредствено групово ниво, а винаги трябва да има един "волтаж" - човек, който рязко къса връзка с реалността, продънва дъното и оставя остра миризма на посрано след себе си.

Кое не е така?

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 13 Юли 2021 11:55

Liberty написа:
Маце Борко написа:
...явно в тоя форум не можем да поддържаме някакво посредствено групово ниво, а винаги трябва да има един "волтаж" - човек, който рязко къса връзка с реалността, продънва дъното и оставя остра миризма на посрано след себе си.

Кое не е така?

Добър въпрос. :roll:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com