С
Тоя
Байдън
Идиоти
Тва ми е коментара.
Как стига, при положение, че този и хората около него на практика контролират света, защо да не се интересуваме и да не дискутираме какво правят?The Grim Reaper написа:Стига
С
Тоя
Байдън
Идиоти
Тва ми е коментара.
Ся, ако трябва да сме честни, на мен също много ми се искаше всички да спрат с тоя Тръмп, но така и не стана и ревът беше абсолютен - включително и всеки българин, излъган от майка си, че има IQ над 75, имаше мнение за Тръмп, което задължително трябваше да бъде споделено. Медийната офанзива срещу него, силно подкрепена от Силициевата долина, наистина беше без еквивалент и вероятно ще си остане така. Не казвам заслужена ли е била или не.The Grim Reaper написа:Стига
С
Тоя
Байдън
Идиоти
Тва ми е коментара.
Евала за адекватното и балансирано мнение, изобщо не го очаквахМаце Борко написа:Ся, ако трябва да сме честни, на мен също много ми се искаше всички да спрат с тоя Тръмп, но така и не стана и ревът беше абсолютен - включително и всеки българин, излъган от майка си, че има IQ над 75, имаше мнение за Тръмп, което задължително трябваше да бъде споделено. Медийната офанзива срещу него, силно подкрепена от Силициевата долина, наистина беше без еквивалент и вероятно ще си остане така. Не казвам заслужена ли е била или не.The Grim Reaper написа:Стига
С
Тоя
Байдън
Идиоти
Тва ми е коментара.
Но това е сега едно от нещата, за които просто не мога да виня тези, които са му симпатизирали. Плюене по Тръмп нонстоп, сега hard pass на всяка критика към Байдън, просто защото е удобен, няма значение, че човекът видимо (и съвсем нормално за възрастта си) се мъчи с тая работа.
Трябва ли да го гледам цялото или има нещо конкретно което да коментирам. По начало Ханъти е прекалено партиен и това ме дразни, но не значи че не е прав за това че градовете управлявани от демократи са дупки или че президента Байдън е дементен. Аз лично предпочитам като коментатор Тъкър Карлсон.The Arrow написа:Андро, какво мислиш за това:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SexVw9K77cM[/youtube]
А мнение за тази редит тема и статията към нея: https://www.reddit.com/r/politics/comme ... lists_for/ ?Liberty написа:Трябва ли да го гледам цялото или има нещо конкретно което да коментирам. По начало Ханъти е прекалено партиен и това ме дразни, но не значи че не е прав за това че градовете управлявани от демократи са дупки или че президента Байдън е дементен. Аз лично предпочитам като коментатор Тъкър Карлсон.The Arrow написа:Андро, какво мислиш за това:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SexVw9K77cM[/youtube]
Е... миналата година... само на 20 май т.г. го предложи на нашето внимание във връзка с неговия коментар за.. извънземнитеThe Arrow написа:Миналата година и аз слушах Карлсон ама е пълен булшит май явно.
Ами и по CNN говориха по тази тема, както и различните научни публикации като space.com, които следя, така че...VALEN7INVS написа:Е... миналата година... само на 20 май т.г. го предложи на нашето внимание във връзка с неговия коментар за.. извънземнитеThe Arrow написа:Миналата година и аз слушах Карлсон ама е пълен булшит май явно.![]()