Общи политически приказки

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: Общи политически приказки

Мнение от The Grim Reaper »

Стига
С
Тоя
Байдън
Идиоти

Тва ми е коментара. :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Мнение от The Arrow »

The Grim Reaper написа:Стига
С
Тоя
Байдън
Идиоти

Как стига, при положение, че този и хората около него на практика контролират света, защо да не се интересуваме и да не дискутираме какво правят?
тежки нокаути
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

С
Тоя
Байдън
Идиоти

Ся, ако трябва да сме честни, на мен също много ми се искаше всички да спрат с тоя Тръмп, но така и не стана и ревът беше абсолютен - включително и всеки българин, излъган от майка си, че има IQ над 75, имаше мнение за Тръмп, което задължително трябваше да бъде споделено. Медийната офанзива срещу него, силно подкрепена от Силициевата долина, наистина беше без еквивалент и вероятно ще си остане така. Не казвам заслужена ли е била или не.

Но това е сега едно от нещата, за които просто не мога да виня тези, които са му симпатизирали. Плюене по Тръмп нонстоп, сега hard pass на всяка критика към Байдън, просто защото е удобен, няма значение, че човекът видимо (и съвсем нормално за възрастта си) се мъчи с тая работа.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Маце Борко написа:
С
Тоя
Байдън
Идиоти

Ся, ако трябва да сме честни, на мен също много ми се искаше всички да спрат с тоя Тръмп, но така и не стана и ревът беше абсолютен - включително и всеки българин, излъган от майка си, че има IQ над 75, имаше мнение за Тръмп, което задължително трябваше да бъде споделено. Медийната офанзива срещу него, силно подкрепена от Силициевата долина, наистина беше без еквивалент и вероятно ще си остане така. Не казвам заслужена ли е била или не.

Но това е сега едно от нещата, за които просто не мога да виня тези, които са му симпатизирали. Плюене по Тръмп нонстоп, сега hard pass на всяка критика към Байдън, просто защото е удобен, няма значение, че човекът видимо (и съвсем нормално за възрастта си) се мъчи с тая работа.
Евала за адекватното и балансирано мнение, изобщо не го очаквах :D В /r/politics почти всеки пост им е свързан с Тръмп, а на youtube канала на CNN видеата с най-много гледания са на тема Тръмп :D
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Миришка ми на поредната фалшива дилема. Тръмп ми е през кура тамън колкото и Байдън, с единствената разлика че предходния беше добър comic relief персонаж, докато сегашния е малко по-към трагичната страна на представлението. Как критика към единия означава симпатия към другия, логиката е само в главите ви, дръжте си я там.

Това което се опитвам да кажа е, че цялата тема е следствие на нерационално сгрешени приоритети. Президента на САЩ има отношение към стандарта ви на живот много по-малко от сегашния на България (който има нещастието да президенства парламемтарна република), но някак е водеща тема от месеци тук, насред предстоящи парламентарни избори. Причината, изглежда, е че в /r/politics затва се говорило примерно, което чета за пореден път. Тук е редно да включа точно каквото Daniel Kahneman нарича availability heuristic, ама нямам как да го направя в нелайнарско мнение, та запознайте се ако искате. Или недейте, срал съм ви. :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Всъщност, президента на САЩ има влияние върху стандарта на живот на различните държави. Само гледай да наложат някакви санкции и подобни работи като за пример е Иран.

Разбира се, не се само санкциите, ами външната им политика като цяло и всъщност това е нещото, което ме интересува мен. А външната им политика към нас зависи и от хората, които изпращаме в парламента ни.

За останалото, не ме интересува особено, стига борсата им да върви добре :D

Май не го формулирах особено добре, ама като цяло мисля че е ясно какво искам да кажа.
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Аз пък бях сигурен, че президента на САЩ няма никакво влияние, и точно това я казах. Все някъде. Може би. Или не? :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Excess

Мнение от Excess »

Президента на САЩ е гей!

...но не всеки гей е президент на САЩ
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Андро, какво мислиш за това:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SexVw9K77cM[/youtube]
тежки нокаути
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

The Arrow написа:Андро, какво мислиш за това:
Трябва ли да го гледам цялото или има нещо конкретно което да коментирам. По начало Ханъти е прекалено партиен и това ме дразни, но не значи че не е прав за това че градовете управлявани от демократи са дупки или че президента Байдън е дементен. Аз лично предпочитам като коментатор Тъкър Карлсон.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Македонците:

–Трябва да направим нещо за да ни приемат по-бързо в ЕС!
– Може да си оправим историческите спорове с българите?

Президента Стево Пендаровски:
– Дръжте ми бирата, имам по-добра идея!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Liberty написа:
The Arrow написа:Андро, какво мислиш за това:
Трябва ли да го гледам цялото или има нещо конкретно което да коментирам. По начало Ханъти е прекалено партиен и това ме дразни, но не значи че не е прав за това че градовете управлявани от демократи са дупки или че президента Байдън е дементен. Аз лично предпочитам като коментатор Тъкър Карлсон.
А мнение за тази редит тема и статията към нея: https://www.reddit.com/r/politics/comme ... lists_for/ ?

Миналата година и аз слушах Карлсон ама е пълен булшит май явно.
тежки нокаути
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

The Arrow написа:Миналата година и аз слушах Карлсон ама е пълен булшит май явно.
Е... миналата година... само на 20 май т.г. го предложи на нашето внимание във връзка с неговия коментар за.. извънземните :lol: :roll:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Arrow

Мнение от The Arrow »

VALEN7INVS написа:
The Arrow написа:Миналата година и аз слушах Карлсон ама е пълен булшит май явно.
Е... миналата година... само на 20 май т.г. го предложи на нашето внимание във връзка с неговия коментар за.. извънземните :lol: :roll:
Ами и по CNN говориха по тази тема, както и различните научни публикации като space.com, които следя, така че... :arrow:

Ето:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ousWgSIPbwE[/youtube]
тежки нокаути
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Еми оповестиха.. И? Чу ли нещо различно от това, което ни беше пределно ясно all along? :lol:

Много ясно че колкото ние, толкова и те могат да си обяснят въпросните явления, при все че повечето от тях са заснети във времена когато технологията ни е била много назад. Консенсуът е че към момента повечето от документираните неидентифицирани обекти по всяка вероятност са оптическа аномалия или глич от някакво естество. Тъй като обаче информацията е изключително ограничена и все още тия обекти/образи си остават неидентифицирани, не се изключва нищо като възможност. Кви цивилизации, кви пет лева... :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Тоест отричаш потенциалното съществуване на извънземни цивилизации или просто в този случай не си съгласен?
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Нищо потенциално не се отрича, поставя се под въпрос вероятността наблюдаваните явления да са причинени от извънземна цивилизация, и то дошла на място на земята да ни пуска съмнителни явления.

НЛО обаче значи извънземни точно колкото и слънчево затъмнение е означавало края на света. Можем да си чешем езиците по тая тема вечно, да обсъдим и парадокса на Ферми ако искаш, но истината е, че откакто всеки носи телефон с камера в джоба си НЛО случаите резко като да изчезнаха. От тая гледна точка отебавам и сякви щастки телевизонери по които сте натопорчили пишоци в тая тема. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Може да ви е смешно, ама pewdiepie направи много яко оценяване на кадрите с извънземни преди време :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5LRE6XbY39A[/youtube]

Интересно ми е как ще коментирате това. :roll:
тежки нокаути
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

:?:

Не те знам пиян ли си, къв си, но не разбирам какъв коментар очакваш за този криндж.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Публикувай отговор