Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2021 23:04
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2021 23:14
Ами аз тъй като не бях фен на сериала "Стъклен дом", въобще не я харесвах и разбирах тази страница ("Боряна Касабова на кафево"), ама после като й смениха тематиката, стана топ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2021 23:36
Накафево е върха на българската интернет култура, няя спор, няя ко. И благодаря на Гипчо че успешно ме надцака по най-претенциозно мнение тука, сладоледа по различна техника пак тряя се казва сладолед, ма разбирам че напъна е неизбежен кат дадеш 7 кинта за него.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 12:08
7 кинта? И тук не си в час, но пък мнението ти е едно такова много силно, като за онова другото Така е, джелатото трябва да се казва сладолед, ко́лата да се казва газирана напитка, сникърса да се казва лакомство... защото така е казал някой си там във форума на пцм
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 12:32
бахти тъпотията
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 13:51
Поеми па ти един бъзик бе да те... Викай му как си искаш иначе, натикай го с фунийката отзад и му викай "миличко", твоя си работа, термина "джелато" си остава сладолед за претенциозни.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 14:55
Е аз на бъзик го приемам, да не мислиш, че съм сериозен Кой би останал тук толкова години, ако приемаше нещата само сериозно? Я да ви питам - ако примерно си вземете някакъв американски продукт, на който пише "йогурт", вие кисело мляко ли ще му викате? Щото аз не, викам си му йогурт.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 19:29
И на мен ми е смешно когато нещо което го познават поколения българи с една дума, изведнъж се оказва, че трябва да го наричаме с някакви си изкилиферчени чужди думи, само щото някакъв си там бранд се е наложил и ние трябва да сме много фешън и забравяме истинското наименование.
Примерно сестра ми дето живя 8 години у Англия, сега казва на сиренето "фета" или някаква подобна глупост. Щото там гърците го продават с тази марка. И като каже на някой "я подай фетата от хладилника" и никой не я разбира, мен ме напушва на смях.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 19:36
Аз владея прекрасно и английски, и български, и нямам против да се използват чуждици където е необходимо и е невъзможно да се намери подходяща българска дума. Но просто полудявам в обратния случай, когато има очевидна дума. vanmx написа: Пропуснах да отговоря на въпроса - Ако изглежда като кисело мляко, има вкус на кисело мляко ще му казвам кисело мляко, без да ми пука какво пише на кутията +1000
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 19:47
Пропуснах да отговоря на въпроса - Ако изглежда като кисело мляко, има вкус на кисело мляко ще му казвам кисело мляко, без да ми пука какво пише на кутията
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 21:42
sami_lappalainen написа: The Arrow написа: Също и тези Накафево и те ме кефят много, чудя се кой ги пише ГДБОП. Кво стаа Волтаж, как е?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2021 23:50
sami_lappalainen написа: ... Бягай от тук, бе, галфон.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Юни 2021 10:43
Цял форум да те отпрати (с изключение на сеирджиите, които се забавляват на изцепките на пияни/луди) и ти до толкова пък да нямаш достойнство, че да не спреш да се появяваш... Значи освен луд и тъп, си и без елементарно чувство за себеуважение. Спри да бъдеш червей и се махни от тук!
п.п. а на Самката трябва да му целуваш лайното. Позволи да си в този форум много по-дълго време, отколкото който и да било друг. Сигурен съм, че го знаеш, предвид факта, че си баннат и от живота.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Юни 2021 13:33
Айде пак арестуваха Стоян Колев
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Юни 2021 07:33
Gipo написа: Цял форум да те отпрати (с изключение на сеирджиите, които се забавляват на изцепките на пияни/луди) ... Ако визираш мен държа да отблежа, че и аз гласувах в онази анкета. Може и да е забавно като минаваш през някой подлез да гледаш изцепките на някой перко/алкохолик, ама като ти е в дома или стаята е досадно
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Юни 2021 11:41
Анкетата не беше дали да остане или да го баннат. Беше да го баннат или да го баннат и изтрият.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Юни 2021 13:42
vanmx написа: Gipo написа: Цял форум да те отпрати (с изключение на сеирджиите, които се забавляват на изцепките на пияни/луди) ... Ако визираш мен държа да отблежа, че и аз гласувах в онази анкета. Може и да е забавно като минаваш през някой подлез да гледаш изцепките на някой перко/алкохолик, ама като ти е в дома или стаята е досадно Аз не гласувах в анкетата защото ми е все тая и за двете. Иначе, аз не гледам сеир като този, който описа, а по-скоро в интернет гледам персонажи тип Киро Брейка и Стоян Колев(който пак го прибраха )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Юни 2021 19:17
Донякъде разбирам. Аз харесвам епик фейл компилации, ама там е по избор - догледа ти се как някакви кретени си получават заслуженото - гледаш. Тук влизаш и ти става мега криндж от вратата. Щото хем ти е неудобно заради психическите му отклонения, хем пък и речеш да му сипеш, понеже е и яко тъп и лигав. Точно го сложих в игнор листата и го делнаха
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Юни 2021 19:34
Не знам защо реших, че изтриването на оригиналния акаунт може да му е подействало отрезвяващо. Мне, иска да си спами кретениите и когато не получи достатъчно внимание да ги завира в лицата на хората.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Юни 2021 19:57
абе да не би да са арестували стоян колев
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|