[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Преоткрих тази българска институция "хрупанки", ще ми се да бяха повече от 40 грама на пакет.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
епа кво - у терариума с рептилиSerious Sam написа:Кво стана с хамелеона на ъндед дюда?
джумерки
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Изкарвам колелото за втори път тая година и разбрах с фиш че Витошка била само и единствено за пешеходци...
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Ами про-колелата съм, ама на Витшка е такава навалица от хора, особено през уикенда, че само място за колела трябва.Gen.Toast написа:Изкарвам колелото за втори път тая година и разбрах с фиш че Витошка била само и единствено за пешеходци...
тежки нокаути
Витошка е забранена за колела от години, има знаци доста на често. И въпреки това пред мен 2-3 пъти кретени с колела са блъскали хора. (не казвам, че колоездачите са кретени)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Der Meister
- Обратна връзка:
По Витоша трябва да бъде изградена велоалея, но това би пречело на заведенията, които имат лоби. Карам там когато преценя, че няма много хора и не преча.
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Би пречило предимно на пешеходците всъщност, за които и без това не е останало много място.
Изобщо мерака да се бутат всички по тая улица, независимо с колело, без колело или в някое заведение, абсолютно не го разбирам.
Изобщо мерака да се бутат всички по тая улица, независимо с колело, без колело или в някое заведение, абсолютно не го разбирам.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Витошка си е място за дефилиране на повърхностни утрепки още от времето кога минаваше трамвая оттам. Забавно е щот гледаш как половината крачат бавно с най-изчанчените походки в отчаян напън да привлекат погледа на някой сбъркан шебек който е седнал на кафе в някоя от претъпканите, осмърдяни полу-закрити дупки с претенции за престиж насред цигарения дим. Ходя там както ходя на зоопарк - рядко и по чужда инициатива, и със смесени чувства между забавление и съжаление за пребиваващите там животни.
(Простете за претенциозното мнение, но се чувствам супер хипстър.
)
(Простете за претенциозното мнение, но се чувствам супер хипстър.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аз живея в една от съседните пресечки и не сядам по заведенията, но с жената се разхождаме вечер понякога, когато не е много пренаселено.
Но пък малко се чувствам като в Лондон/Ню Йорк когато минавам от там и е претъкано с всякакви хора
Но пък малко се чувствам като в Лондон/Ню Йорк когато минавам от там и е претъкано с всякакви хора
тежки нокаути
На мен от няколко месеца вече работното ми място е в една от преките на витошка и терасата ни е с изглед точно към нея. Сутринта като ходя на работа е доста чил и приятно, но следобеда и вечерта вече става ужас. Като излизаме да пушим любимото ни занимание е да хейтим минаващите отдолу субекти 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
През витошка минавам единствено като се яде джелато или поради някаква причина сме решили да си вземем напитка от точно тази коста. И пак, виждал съм сакатлъци с колела.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
А защо му казваш джелато, а не сладолед както си е българската дума? 
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ем, щот го е купил от Витошка, що... 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Като пешеходец ми е прятно да се разхождам по Витоша (ВитошА, стига с това ВитошКА (също и РаковскИ, не РаковскА)). Като колоездач минавам само в късните чаосве, когато няма много народ, защото обикновено ми е по-пряко.Маце Борко написа:Би пречило предимно на пешеходците всъщност, за които и без това не е останало много място.
Витошка е прякора на пешеходната част, а Витоша е името на цялостния булевард.
тежки нокаути
В "Либерала от квартала" има много яки бъзици по тая тема, винаги им се забавлявамThe Grim Reaper написа:Ем, щот го е купил от Витошка, що...
Също и тези Накафево и те ме кефят много, чудя се кой ги пише
тежки нокаути
Ами защото сладоледа е сладолед, а джелатото е специфичен вид сладолед, който се прави по различен начин(технология)The Arrow написа:А защо му казваш джелато, а не сладолед както си е българската дума?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
ами не знам, за мен това си е сладолед и тъй то...Gipo написа:Ами защото сладоледа е сладолед, а джелатото е специфичен вид сладолед, който се прави по различен начин(технология)The Arrow написа:А защо му казваш джелато, а не сладолед както си е българската дума?Тоест джелатото е подклас на сладоледа и затова много хора не го наричат сладолед. Както йогурта се прави по различен начин от киселото мляко, но от друга страна английската дума за кисело мляко е йогурт.
тежки нокаути
За теб и нутелата от хладилника може да е сладолед, но аз ти отговорих защо на джелатото му се вика джелато, а не сладолед 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ха, и на мен това са ми две от любимите страници, ако не и най-любимитеThe Arrow написа:В "Либерала от квартала" има много яки бъзици по тая тема, винаги им се забавлявамThe Grim Reaper написа:Ем, щот го е купил от Витошка, що...![]()
Също и тези Накафево и те ме кефят много, чудя се кой ги пише
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel