Общи политически приказки

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Re: Общи политически приказки

Мнение от Liberty »

Бойко Борисов го очернят руснаците, а американците очернят Бошков и Пеевски. Не че едните и другите са стока, просто да са ясни разделителните линии.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Liberty написа: 2) Васил Божков и Пеевски са санкционирани от държавния департамент на САЩ и са посочени като основни носители на корупцията и прокарването на руски интереси у нас. Но чакайте, кой поведе война срещу Божков, от кого той избяга в Дубай, кой му отне бизнеса? Срещу кого Божков плаща да се протестира? Хм...
И също депутат на коя партия е Пеевски, кой искаше да го прави шеф на ДАНС? Хм...

Важното е "Никога повече ГЕРБ" :D
Цялата помия на националната лотария се издигна по времето на герб. Това че се и срина на финала на същите е заслуга според теб. После се чуди що всички те пишем малоумен. За Пеевски няма и да започвам, ти го туря и покемона глупав. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Мнение от The Arrow »

И другото което е, бизнеса на Божков съществува от 1990 година, защо чак миналата година държавата го нападна?
тежки нокаути
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Влязох в подфорума, прочетох последното от Андрей и ударих един мисловен хай файв на Сам, задето предвидливо и този рак го отдели встрани :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Image
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Много ме кефи как няма нито един коментар по т.1 :lol: :lol: :lol:

Забравих да добавя. Има и друг вариант. Новия парламент пак да не излъчи правителство. Което означава още месеци управление на Радев т.е. на БСП.
Ghost reporting!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Еми не знам брат, ти си знаеш
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Liberty написа:"протестърите" са нео-комунисти
Кво да ти коментираме по т.1 ве, кавал, погледни се на кво ниво си. Такава плоскоглава генерализация на каквото и да е гражданско недоволство е просто хилядния признак на това че си напълнил бузки с каквото си изсмукал от дезинформационните хемороиди на боклуците, на които симпатизираш. :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Мнение от The Arrow »

А ти ми отговори защо държавата не е пипала Божков от 1990 година до 2020 година. И същият Божков стана такъв, какъвто е в момента, благодарение на държавата, която нищо не прави 30 години.
тежки нокаути
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

The Grim Reaper написа:
Liberty написа:"протестърите" са нео-комунисти
Кво да ти коментираме по т.1 ве, кавал, погледни се на кво ниво си. Такава плоскоглава генерализация на каквото и да е гражданско недоволство е просто хилядния признак на това че си напълнил бузки с каквото си изсмукал от дезинформационните хемороиди на боклуците, на които симпатизираш. :roll:
Доста аргументирано обясних в горния пост защо това е така. Ако имаш да кажеш нещо, напъни се повече :D

А ти ми отговори защо държавата не е пипала Божков от 1990 година до 2020 година. И същият Божков стана такъв, какъвто е в момента, благодарение на държавата, която нищо не прави 30 години.
По-добре късно отколкото никога. Плюс това аз никога не съм твърдял, че ГЕРБ са стока. Даже никога не съм гласувал за тях на парламентарни избори. Единственият случай в който пуснах бюлетина за ГЕРБ беше на президентските когато бяха Цецка Цачева срещу тоя дето всички в момента го знаят като "про-руския президент на България". Целта на поста ми беше да подчертая две неща:

1) БСП е на власт в момента.

2) Протестърите, като се започне от техните лидери, мине се през техните медии и се стигне до редовите им привърженици във ФБ се кефят на този факт. Никъде не съм видял да се притесняват, че служебното правителство, чиято работа е просто да поддържа институциите до следващите избори се вихри в момента. Протестите идват само от средите на ГЕРБ (разбираемо).

След 11 юли има два варианта. Ще има правителство на "протестърите" с пряката или скрита подкрепа от БСП може би и ДПС. Или ще има ново служебно на Радев. И двата варианта не са ОК. ГЕРБ не са ОК, но са 1000 пъти по-ОК, от това.
Ghost reporting!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Никой не спори с теб, кви аргументи, спрелтак. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Аз минавам само да попитам Андрейката: ВМРО с обединените патриоти продължават ли да вдигат подкрепата си? Бяха на 11% според него, сега сигурно са прехвърлили 20% вече :lol:
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

The Wolf написа:Аз минавам само да попитам Андрейката: ВМРО с обединените патриоти продължават ли да вдигат подкрепата си? Бяха на 11% според него, сега сигурно са прехвърлили 20% вече :lol:
Радвам се, че те е грижа за патриотите, при положение че БСП ефективно управлява държавата. Ако трябва да перифразирам един станал популярен мийм "Мисли The Wolf Мисли!".
Ghost reporting!
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Андрейка, ако с мислене си стигнал дотук, вероятно ще си по-полезен за обществото и себе си, ако просто се вкараш в перманентен опиатен делириум и се освободиш от тая тежест. Мисленето явно не е за всеки :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Arrow

Мнение от The Arrow »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hu-VCdzePfs[/youtube]

Обаче ми липсваха такива надъхващи речи от американския политически елит.

Иначе, по назад в темата нали говорихме за циганската престъпност и как смятам, че трябва да се върнат неща от типа "разстрел на площада" за най-бруталните случаи.

За такива като тези също няма да е лошо да се приложи това: https://dnes.dir.bg/temida/uvelichiha-p ... -v-galiche
тежки нокаути
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Прибирам се от автосервиза. Бях за обслужване. С шефа на сервиза си говорим. Вика ми: "Сега има много работа, при вас как е?".
Викам му: "И при нас има много работа".
Той: "Дано така се задържи поне половин година да живнем малко".
Аз: "Ако не ни затворят есента, би трябвало..."
Той: "Чак да ни затворят... Те комунистите не вярват много в корона вируса".

Разбрахте ли бе! Дори Based сервисджия знае, че в момента ни управляват комунистите. :D :D :D
Ghost reporting!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Liberty написа:Прибирам се от автосервиза. Бях за обслужване. С шефа на сервиза си говорим. Вика ми: "Сега има много работа, при вас как е?".
Викам му: "И при нас има много работа".
Той: "Дано така се задържи поне половин година да живнем малко".
Аз: "Ако не ни затворят есента, би трябвало..."
Той: "Чак да ни затворят... Те комунистите не вярват много в корона вируса".

Разбрахте ли бе! Дори Based сервисджия знае, че в момента ни управляват комунистите. :D :D :D
Човек, мерките паднаха при любимите ти Бойко и ВМРО. :Д

Ти и лятото ли искаш да ни държат затворени? И се надяваш, недай си Боже, есента да има нова вълна и да ни затворят пак?

Иначе, мерките нали не важаха за сервизите(освен в началото), какво затваряне при тях?

И под комунисти, аз разбирам някакви такива като Киро Брейка, примерно. :D
тежки нокаути
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Не ти говоря за мерките. Просто отбелязвам, че дори пича от сервиза ЗНАЕ че в момента ни управляват комунистите и вероятно ще продължат да ни управляват и по-натам. А тук някои пичове не стоплят.

Иначе нормално мерките паднаха с падането на случаите и идването на топлото време, (това се случи и миналата година), но след това есента като се увеличиха ни затвориха (два пъти). И сервизите не ги затварят, ама като никой друг не работи нали знаеш, че ремонтите по колата стават последен приоритет.
Ghost reporting!
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Комунистите кога не са били на власт в последните години? Или Бойчето и Каракачан дебелий са от правилните комунисти - герои?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

На мен ми писна да повтарям колко малоумен е Андрей, в крайна сметка всички освен него сме наясно с това. Автомонтьора му е еталон за адекватна оценка на политическата сцена, а тумбак войвода за политически лидер. Става ми жал, честно. Истината е, Андрюшка, че ако не цепеше малоумията си с тая гнусна непоколебима самоувереност, можеше и да не ядеш лайна по всяка тема. :roll:

И не, служебното правителство не е комунистическо, в никакъв случай повече от гербаджийската помия последните 10 години. И знаеш, че тук повечето гласуваме за ДБ, та обвинения в симпатии към комунисти са подходящи само за твоето ниво, ма никъде повече.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Публикувай отговор