Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 20:33
The Grim Reaper написа: Ае спрете се с тоя Байдън ве, аутисти, само тва ви е в устата, ше кажете че живеете в САЩ. Тука тъпанара гласува за ВМРО, ма за некви лаптопи бълнува. Заеби и покемона. Искам да се замислиш, че аз не съм те обиждал през цялото време.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 20:39
AcTivE написа: Да пораздвижим форума с малко екстърнали с една темичка "Компаньонки в София и страната"? Откакто затвориха ебанебг, ескортбг и датата, тази ниша си търси ново убежище Баси, а аз знаех само гепиме като палтформа за компаньонки от едно време
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 20:40
Serious Sam написа: В датата имаха цял раздел за тая работа бе... Няма дата от около два месеца
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 20:43
Liberty написа: The Grim Reaper написа: Ае спрете се с тоя Байдън ве, аутисти, само тва ви е в устата, ше кажете че живеете в САЩ. Тука тъпанара гласува за ВМРО, ма за некви лаптопи бълнува. Заеби и покемона. Искам да се замислиш, че аз не съм те обиждал през цялото време. Ама те са изключително много толерантни и прогресивни бе, защо така им говориш
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 20:52
Ей педалчета, що не се съберете да си навъртите по един кавал за слабоумни? Това звучи ли като израз на някой толерантен и прогресивен, или пак проектираме противоположно мнение върху други? Иначе сте свободни да ме обиждате, споко, в пцм баш да ми играеш картата за превъзходство заради умерен език е отвъд сякъв разум, ама от дебилен покемон - толко. Ароу, за теб държа да споделя разочарованието си обаче. Оттам нататък си еби пичката. Аре.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 21:06
The Grim Reaper написа: Ей педалчета, що не се съберете да си навъртите по един кавал за слабоумни? Казваш го сякаш е нещо лошо. Доста хомофобско от твоя страна не смяташ ли?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 21:21
Liberty написа: The Grim Reaper написа: Ей педалчета, що не се съберете да си навъртите по един кавал за слабоумни? Казваш го сякаш е нещо лошо. Доста хомофобско от твоя страна не смяташ ли? E ти да не си въобразяваш че малоумието ти и вярата ти в конспирации могат да бъдат обяснени със сексуалната ти ориентация бе
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 21:33
Ся за хомофобия говори, как да му обясниш, че не го наричаш тъп щот е педал, а го наричаш педал щот е тъп...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 21:34
Вярата ми в конспирации
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 21:40
Аз не държа да имам еднакви възгледи с хората, с които общувам, независимо дали офлайн или онлайн ама все тая...
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 21:45
Ето защо политическите теми трябва да са в някаква тема кенеф, защото става адско сране и мирише
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 22:45
Liberty написа: Просто го давам като пример. Не ми се захваща темата за изборите на САЩ отново. Ако имаш дясно-консервативни убеждения ти няма как да не чуваш и ляво-либералните аргументи защото те са буквално навсякъде около теб. Ако си с ляво-либерални убеждения може спокойно да си игнорант по отношение на другата страна. А ако убежденията ми спадат към либералния консервативизъм или класическия либерализъм, до какъв поток от информация имам достъп и къде ми е ехо чеймбъра, по колко точки ме превъзхождат дясно-консервативните и по-просветен ли съм от ляво-либералните
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 22:56
Маце Борко написа: Liberty написа: Просто го давам като пример. Не ми се захваща темата за изборите на САЩ отново. Ако имаш дясно-консервативни убеждения ти няма как да не чуваш и ляво-либералните аргументи защото те са буквално навсякъде около теб. Ако си с ляво-либерални убеждения може спокойно да си игнорант по отношение на другата страна. А ако убежденията ми спадат към либералния консерватизъм или класическия либерализъм, до какъв поток от информация имам достъп и къде ми е ехо чеймбъра, по колко точки ме превъзхождат дясно-консервативните и по-просветен ли съм от ляво-либералните И аз това се питах.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 23:13
Мочмета, в нашето киберпънк бъдеще няма място за нюансиране, всички сме в една от двете крайности на фалшивата дилема на тукашните ни псевдомнозинствени "опоненти". Не се правете че не сте ултралиберали.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 18 Май 2021 23:27
Маце Борко написа: Като класически либерал си определено по-просветен от ляво-либералите и част от възгледите ти влизат с разрез с доминиращия мейнстрийм. Например по въпросите за кенсъл-културата и свободата на словото, намесата на държавата в икономиката и т.н. По други обаче като емиграция, религия и някои социални въпроси е възможно позициите ти по-скоро да съвпадат с "либералния консенсус", без да осъзнаваш колко изопачено (тенденциозно) са поставени въпросите. Практически колкото по-консервативни са ти възгледите (а аз дори не считам собствените си за особено консервативни) толкова по-трудно ти е да се припознаеш в популярната култура. Тъй като тази култура обаче е навсякъде около теб, то ти няма как да не си запознат с нея. Т.е. ти не я харесваш точно защото я познаваш много добре. Обратното обаче не е така. Ако се вписваш в доминиращата култура, то ти спокойно може да възприемаш света изцяло от нейната перспектива, включително и познавайки "враговете" на тази култура само от начина по който тя ти ги представя.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 19 Май 2021 08:42
Май-май отиваме към политически подфорум. The Grim Reaper написа: Мочмета, в нашето киберпънк бъдеще няма място за нюансиране, всички сме в една от двете крайности на фалшивата дилема на тукашните ни псевдомнозинствени "опоненти". Не се правете че не сте ултралиберали. Ерик е... ...прав
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 19 Май 2021 12:01
Serious Sam написа: Май-май отиваме към политически подфорум. Да, моля!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: !!! BATTLE STATIONS !!! Публикувано на: 19 Май 2021 14:41
Не, моля. И без това смислените теми в Общия са твърде малко.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|