Израел VS Палестина 2021

Подфорум за политически дебати.
Аватар
Excess

Израел VS Палестина 2021

Мнение от Excess »

Какво още бе
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: !!! BATTLE STATIONS !!!

Мнение от The Grim Reaper »

Нямаше да отговоря в тая тема за да има само негови постове и да се изтрие като най-после го разкарат от тука. Оня ден спореше че всъщност не се кефел на такива извращения, ся крещи "още" гледайки умиращи хора. Нивото на безнадежност няма и да се опитвам да го опиша, само се чудя защо Сам не е свършил работата вече.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Баннат е, довечера ще търкам. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

:punk: :punk: :punk: :59: :59: :59: :bye: :bye: :bye: :rockon: :rockon: :rockon:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Ах, светъл ден! Направо ми иде да си сипя от рано. Евала :!: :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

:punk: :punk: :punk: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Тръмп го махнаха по-бързо от ФБ и Туитър, отколкото ние един трол от един полу-умрял форум :D (това не е заяждане с теб Сам, просто ми направи впечатление)

Good riddance :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

denik написа:Тръмп го махнаха по-бързо от ФБ и Туитър, отколкото ние един трол от един полу-умрял форум :D (това не е заяждане с теб Сам, просто ми направи впечатление)

Good riddance :D
Това е опасен прецедент, не виждам какво му е якото, без значение какво мислиш ти лич о за Тръмп.
тежки нокаути
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Опасен прецедент? Смяташ ли, че е удачно по национална телевизия да излъчват в бистър HD формат екзекуции от Ислямска държава или Чечня? А да се излъчват предавания промотиращи открито ислямистка, фашистка, расистка или квато там друга екстремистка идеология се сетиш? Айде сега си представи, че олигарх-президент на една от топ държавите на света хаква или по-скоро хайджаква ефира на най-голямата телевизия на света - Фейсбук, телевизия с близо 4 милиарда абоната - и я използва за да бълва неистини, ксенофобска/расистка/ислямистка/хомофобска пропаганда, с едничката цел да настрои обществените настроения на огромната аудитория дадена му от съответната държавна позиция. Значи погазването на истината е ценност, която трябва да съхраним на всяка цена, а вземането на мерки срещу измамници е опасен прецедент, така ли да разбирам? :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GlCFPo6YYbU[/youtube]

:D

imperatora e martav
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

VALEN7INVS написа:Опасен прецедент? Смяташ ли, че е удачно по национална телевизия да излъчват в бистър HD формат екзекуции от Ислямска държава или Чечня? А да се излъчват предавания промотиращи открито ислямистка, фашистка, расистка или квато там друга екстремистка идеология се сетиш? Айде сега си представи, че олигарх-президент на една от топ държавите на света хаква или по-скоро хайджаква ефира на най-голямата телевизия на света - Фейсбук, телевизия с близо 4 милиарда абоната - и я използва за да бълва неистини, ксенофобска/расистка/ислямистка/хомофобска пропаганда, с едничката цел да настрои обществените настроения на огромната аудитория дадена му от съответната държавна позиция. Значи погазването на истината е ценност, която трябва да съхраним на всяка цена, а вземането на мерки срещу измамници е опасен прецедент, така ли да разбирам? :D
Моля те скрий се. Ти си безнадежден случай :D
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Когато Пантов реши да ти пише след чистката:

Image
¯\_(ツ)_/ ¯
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Тъжна работа.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Arrow

Мнение от The Arrow »

VALEN7INVS написа:Опасен прецедент? Смяташ ли, че е удачно по национална телевизия да излъчват в бистър HD формат екзекуции от Ислямска държава или Чечня? А да се излъчват предавания промотиращи открито ислямистка, фашистка, расистка или квато там друга екстремистка идеология се сетиш? Айде сега си представи, че олигарх-президент на една от топ държавите на света хаква или по-скоро хайджаква ефира на най-голямата телевизия на света - Фейсбук, телевизия с близо 4 милиарда абоната - и я използва за да бълва неистини, ксенофобска/расистка/ислямистка/хомофобска пропаганда, с едничката цел да настрои обществените настроения на огромната аудитория дадена му от съответната държавна позиция. Значи погазването на истината е ценност, която трябва да съхраним на всяка цена, а вземането на мерки срещу измамници е опасен прецедент, така ли да разбирам? :D
То и Бойко Борисов говори глупости и лъжи през профила си ама има подкрепа на европейска и международна сцена.
тежки нокаути
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Liberty написа:
Моля те скрий се. Ти си безнадежден случай :D
Така ли да направя, Бътхед? А ти що не вземеш да си покажеш комплексарските възгледи във Фейсбук или Ютуб бе, нали си на правилната страна на историята и истината? Аре върти си пойовете, че ако света узнае какъв радикализиран олигофрен всъщност си не знам кой ще трябва да се крие :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Маце Борко написа:Тъжна работа.
dosta :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

VALEN7INVS написа: Така ли да направя, Бътхед? А ти що не вземеш да си покажеш комплексарските възгледи във Фейсбук или Ютуб бе, нали си на правилната страна на историята и истината? Аре върти си пойовете, че ако света узнае какъв радикализиран олигофрен всъщност си не знам кой ще трябва да се крие :D
"Радикализиран" за изказване на съвсем смислени и умерени мнения :lol: Осъзнаваш ли колко дълбоко в лайната си затънал? Интересно какво е мненията ти да съвпадат изцяло с пропагандата на международните корпорации? Със сигурност те мислят за ТВОЯ най-добър интерес на първо място, не за собствения си. :lol:
Ghost reporting!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Liberty написа:радикализирани лайна
Само да спомена, че когато волтажа го няма се оказваш ти най-големия дебил у форума. :oops:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Liberty написа:
VALEN7INVS написа: Така ли да направя, Бътхед? А ти що не вземеш да си покажеш комплексарските възгледи във Фейсбук или Ютуб бе, нали си на правилната страна на историята и истината? Аре върти си пойовете, че ако света узнае какъв радикализиран олигофрен всъщност си не знам кой ще трябва да се крие :D
"Радикализиран" за изказване на съвсем смислени и умерени мнения :lol: Осъзнаваш ли колко дълбоко в лайната си затънал? Интересно какво е мненията ти да съвпадат изцяло с пропагандата на международните корпорации? Със сигурност те мислят за ТВОЯ най-добър интерес на първо място, не за собствения си. :lol:
:lol:

Да, брат, аз съм затънал в лайната. Нека се приспя ронейки крокодилски сълзи на леглото ми от кинти, жална ми майка. :lol:

А ти, с цялата си параноидна шизофрения и екстра голяма глава, върви пресушавай блатото ползвайки услугите на същите тези корпорации. :lol:
The Grim Reaper написа:
Liberty написа:радикализирани лайна
Само да спомена, че когато волтажа го няма се оказваш ти най-големия дебил у форума. :oops:
Все някой трябва да поеме щафетата. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

The Grim Reaper написа:Само да спомена, че когато волтажа го няма се оказваш ти най-големия дебил у форума. :oops:
Ми освен да ме изтриете и мене брат не знам. Въпроса ми към Валентин и за теб се отнася.
VALEN7INVS написа:А ти що не вземеш да си покажеш комплексарските възгледи във Фейсбук или Ютуб бе, нали си на правилната страна на историята
Аз съм на правилната страна на историята, ти си на правилната страна на политическия рекет и цензура. Който разбрал разбрал.
Ghost reporting!
Публикувай отговор