Общи политически приказки

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Re: Pokémon – General thread

Мнение от The Wolf »

Не съм очаквал, че Андрей ще е толкова прост да заложи два пъти на политическите мъртъвци от ВМРО, но... :D

В никакъв случай не подкрепяйте тези продажници и родоотстъпници и ги оставете да отекат в канала точно като предшествениците им в политически план "Гергьовден" и "Новото време". Когато се изложат и заедно на изборите след това всеки път ще събират около 1% и това буквално ще им е краят.

А защо да не гласувате за тях? Защото ВМРО са готови да работят, по-точно да се нагъзят на всеки за да са във властта. Защото обиждат другите партии, че работят с ДПС, а всъщност четири години управляваха с мнимата подкрепа на същата партия, че даже на моменти и с явната им подкрепа. Освен това Каракачан свинята е възможно най-големия продажник и малоумник и ако беше влязъл в парламента щеше да подкрепи даже БСП, за да се намърда на министерско място. Вижте какво е измъдрил в последните дни "милеещият" за родината и кряскащ, че няма пари в хазната "патриот".

https://offnews.bg/razsledvane/niamalo- ... 51243.html
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Императора написа:
The Wolf написа:Не съм очаквал, че Андрей ще е толкова прост да заложи два пъти на политическите мъртъвци от ВМРО, но... :D
Не че нещо, но аз без проблем ги виждам да минат 4-те процента на ре-изборите.
Това не значи че ги подкрепям. Просто така виждам нещата.
Е, вие с Андрю и преди предвиждахте, че тези специмени влизат, ама греда ударихте в представите си :D Та и сега май-май пак ще е така.

Защо смятате, че ВМРО-ОВЦИТЕ мръдкаха и пръдкаха толкова срещу неограничения брой изборни секции в чужбина? Турция? Тц, не познахте - знаят, че избирателната активност в чужбина е висока и повечето гласове отиват за Възраждане, Дабг. и партията на Трифонов. Много хора не можаха да гласуват на миналите избори. При избирателна активност от 60-65% дори Бойката ще е под заплаха, какво остава за патриотарските смешковци. Валерката и КОД са мъртво тегло и без това, сега и Каракачан ще стане такова :D
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Ебати неадекватните глупости дето сте ги писали честно, не очаквах да сте толкова зле. Първо ако Москов е бил лош министър, то вашия вожд и учител Христо Бойкикиев какъв е? А? Потомствен комуняга, фурнаджйска лопата, пинокио готов на всичко за да набара властта.

Отново ще кажа. Аз съдя за действията. И съм напълно доволен от представянето на ВМРО, през полседните 4 години и в частност на министър Каракачанов и работата която той свърши като военен министър. Напълно съм доволен от позициите, които ВМРО защитаваше, като част от коалицията през последните 4 години, напълно съм доволен от работата на двамата евро депутати които ВМРО има в евро-парламетна. Не може да се каже същото за Радан Кънев.

А що се отнася до влизане в парламента, само ще ви светна, че изброените формации на последните избори имаха 11% т.е. повече от джендърското ДБ. Грешката им беше, че се явиха поотделно. Грешка, която за щастие ще имат шанса да поправят. :rockon:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Liberty написа:напълно съм доволен от работата на двамата евро депутати които ВМРО има в евро-парлаМЕТНА.

А що се отнася до влизане в парламента, само ще ви светна, че изброените формации на последните избори имаха 11% т.е. повече от джендърското ДБ. Грешката им беше, че се явиха поотделно. Грешка, която за щастие ще имат шанса да поправят. :rockon:
Да, даже в парлаМЕТНА, както се изрази, ВМРО се "метнаха"...

Сега сериозно, къде са имали 11% ВМРО, НФСБ и КОД на последните избори? С тая математика няма да те вземат даже в Герб, Андрюха. ВМРО имаха 3,6%, КОД 0,8%, а Валерко трупягата имаше 0,2% стотни над двата процента купени от Марешки :lol: Тия общо не ги виждам как ще минат бариерата, но се радвам, че пак си доволен.

Когато кажеш нещо, то обикновено става обратното. Спомням си, когато каза, че е много добра идея партията на Каракачанов да се яви сама на изборите, защото повече хора щяли да гласуват за тях без компрометираните Сидеров и Симеонов. Греда удари тогава и пак смени мнението, ама май за две месеца и двете греди ще ги треснеш, а след това знаеш какво я чака партията ти любима :oops:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Андрюшка е освободил логореята гледам, с абсолютно никва мисловна стойност. Браво младеж, имаш лайна в главата. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

"Джендърското" ДБ, пахаха, ебати дебила жалък. Заради селяндури като теб, които се изразяват по такъв начин, мястото ѝ на България е плътно в дълбините на Анадола, защото такива изразни средства и назадничави убеждения нямат място в съвременния свят, още по-малко пък в цивилизования такъв.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Аз още помня времето, когато някои хора от форума съвсем насериозно се превъзнасяха по Атака - още дори нямах регистрация тогава.

Днес интересно как се чувстват по въпроса.

Същото и с Андрей - или след някакви години ще осъзнае, че просто е бил кардинално прост и ще му се ще увлечението му по фейк "патриотизма" да не се бе случвало, или ще double down-не в кретенската си политическа визия и ще се превърне в поредният малоумен чичак, който на чист инат го играе глупендер, само за да не излезе, че не е прав за нещо.

Залагам на второто.

А иначе изразните му средства са повече от показателни за това какво и откъде чете, подобно на толкова много галфони в България, от които мисли, че е по-умен :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Почти съм убеден, че избирателите на това новото Възраждане са бивши гласоподаватели на Атака, чиито избиратели са били разочаровани преди.

Даже говорят почти едни и същи неща.

Иначе, ако трябва да съм честен, допадат ми една-две от точките на Възраждане ама като цяло са ми прекалено крайни, че да гласувам за тях.
тежки нокаути
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

VALEN7INVS написа:"Джендърското" ДБ, пахаха, ебати дебила жалък. Заради селяндури като теб, които се изразяват по такъв начин, мястото ѝ на България е плътно в дълбините на Анадола, защото такива изразни средства и назадничави убеждения нямат място в съвременния свят, още по-малко пък в цивилизования такъв.
The "умно-красивост" is strong in this one :D

Но сериозно, предполагам, че на Полша, Чехия и Унгария мястото им също е в Анадола. Защото те също като нас са прекарали 2 поколения в наложения им от СССР СОЦ. и сега просто не искат да приемат СОЦ 2.0 с който си правят експерименти нашите западни приятели. Не мисля, че тази концепция е толкова сложна за схващане, особено от такъв ерудиран и напредничав човек като теб :D
Маце Борко написа:Аз още помня времето, когато някои хора от форума съвсем насериозно се превъзнасяха по Атака - още дори нямах регистрация тогава.

Днес интересно как се чувстват по въпроса.
Да, доста е показателно и леко си вкарваш авто-гол с този аргумент. Защото аз никога не съм бил привърженик на АТАКА винаги съм ги смятал за абсолютни мизерници и във времето когато бяха най-на мода водех ожесточени спорове с тогавашните им привърженици (най-вече един). За времето в което живеехме аз заемах правилата позиция и гласувах за правилните (или минимално погрешните хора) тогава. Не ме е срам от позициите които съм защитавал тогава, нито от хората за които съм гласувал (срам ме е от Радан Кънев, но не заради ТОГАВАШНИТЕ му прояви, а заради по-скорошните), което едва ли е вярно за въпросния потребител, който наскоро разбрах че е обърнал палачинката и сега е застъпник на крайно-лявата "либерална" идеология. Доста тъжно. И тогава и сега аз заемах правилната позиция, както предполагам скоро сами ще се убедите.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Liberty написа:
VALEN7INVS написа:"Джендърското" ДБ, пахаха, ебати дебила жалък. Заради селяндури като теб, които се изразяват по такъв начин, мястото ѝ на България е плътно в дълбините на Анадола, защото такива изразни средства и назадничави убеждения нямат място в съвременния свят, още по-малко пък в цивилизования такъв.
The "умно-красивост" is strong in this one :D

Но сериозно, предполагам, че на Полша, Чехия и Унгария мястото им също е в Анадола. Защото те също като нас са прекарали 2 поколения в наложения им от СССР СОЦ. и сега просто не искат да приемат СОЦ 2.0 с който си правят експерименти нашите западни приятели. Не мисля, че тази концепция е толкова сложна за схващане, особено от такъв ерудиран и напредничав човек като теб :D
Олеле майко, когато Полша и Унгария са ни примера за подражание :lol:
Маце Борко написа:А иначе изразните му средства са повече от показателни за това какво и откъде чете, подобно на толкова много галфони в България, от които мисли, че е по-умен :lol:
Ами именно, те наистина си ги захранват с ебати лесно познаваемите ключови думи и опорни точки, които почвам да си мисля че от доста време насам вече им генерират с deep learning алгоритъм някъде в Москва. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз гласувах за ДБ ама не мога да разбера защо държава, която иска да минава за развита е нужно да приема крайно левите идеологии. Все пак, нищо крайно не е хубаво, нито лявото, нито дясното.

И категорично не съм против лгбт обществата, даже бих казал, че тотално не ме интересуват, честно казано.

Но съм против ей такива работи:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X55JPbAMc9g[/youtube]

Вижте само лайк/дислайк ратиото. :lol:
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

The Arrow написа:Аз гласувах за ДБ ама не мога да разбера защо държава, която иска да минава за развита е нужно да приема крайно левите идеологии. Все пак, нищо крайно не е хубаво, нито лявото, нито дясното.

И категорично не съм против лгбт обществата, даже бих казал, че тотално не ме интересуват, честно казано.

Но съм против ей такива работи:

Мисля си, че е хубаво да се запознаеш малко по-обстойно с какво съставляват far left идеологиите по начало. Мисля си и че не знам каква връзка намери между ДБ и някакво I&D клипче на ЦРУ, ама това е друга тема. :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Разбира се, че не намирам връзка между ДБ и това клипче. Просто е пример за тези реторики, които не ме кефят.

Тая в клипа казва, че не била checkbox ticking excercise или нещо такова ама реално е точно такава.
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Никъде в програмата на ДБ не видях far-left политики, нито пък по време на краткото правителство не видях да се загатват някакви такива неща. Какъв е проблема?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

denik написа:Никъде в програмата на ДБ не видях far-left политики, нито пък по време на краткото правителство не видях да се загатват някакви такива неща. Какъв е проблема?
И аз не видях far-left неща в програмата им, а я четох обстойно.

Просто по-нагоре стана дума за това, че много хора свързват ДБ с джендърството и не знам какво друго.
тежки нокаути
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

The Arrow написа: Но съм против ей такива работи:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X55JPbAMc9g[/youtube]

Това ти отношение по въпроса произтича единствено и само от това, че нямаш представа какво е да бъдеш дискриминиран едновременно на расова и полова основа, и същевременно с това да работиш в системата, която трябва да гарантира правата и сигурността на същото това общество, което те дискриминира хем защото си от хиспаник произход, хем защото си жена. Та сега си отговори защо аджеба like/dislike съотношението е такова във вопиющо поляризираното расистко общество в САЩ - мен ако питаш това само още повече потвърждава думите ѝ. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

VALEN7INVS написа:
Маце Борко написа:А иначе изразните му средства са повече от показателни за това какво и откъде чете, подобно на толкова много галфони в България, от които мисли, че е по-умен :lol:
Ами именно, те наистина си ги захранват с ебати лесно познаваемите ключови думи и опорни точки, които почвам да си мисля че от доста време насам вече им генерират с deep learning алгоритъм някъде в Москва. :lol:
Това +100.

В крайна сметка подобна реторика опроставя проблеми, води до разделение и създава враждебно отношение към запада, спъвайки интеграцията както на България, така и на на другите бивши соц страни.

Затова и му приплъзвам идеята на Андрей от някакво време, че се е превърнал в неволен съюзник на най-омразния му Путин :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Императора написа:
VALEN7INVS написа: Това ти отношение по въпроса произтича единствено и само от това, че нямаш представа какво е да бъдеш дискриминиран едновременно на расова и полова основа
А ти имаш ли?
Имам, разбира се. Не ми е нужно да я изпитвам на гърба си, за да виждам на практика отвратителното отношението към чернокожите жени от африкански произход на по-нископлатените работни места тук, и смятай щом това е толкова очевидно във фундаментално хармонична и толерантна държава като Холандия за какво безумие става въпрос в САЩ. Аз тия неща не ги говоря с гъза си. :roll:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

На моя етаж съседите ми са семейство чернокожи африканци (не знам от коя държава са) - супер свежи и готини хора, когато се засичаме във входа си лафим, ходят си на работа, не са на помощи и т.н. Обаче винаги ми е правило впечатление другите съседи как ги гледат "неодобрително", как не искат да се качват в асансьора с тях (и не е заради Ковид, щото се качват с други хора) и т.н. И ми става супер тъпо някво - представи си тия хора как се чувстват по улицата, в градския транспорт, в магазина...

Разбирам, че чернокожите си остават сравнителна рядкост в България (за разлика от западна Европа) и тук местните по-скоро не го правят с лоши помисли, а от дискомфорт и страх от различното (поведение насаждано през десетилетията, особено в по-възрастните)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз пък си мисля, че в България сме станали по-толерантни към чернокожите. В смисъл, ходят си спокойно по улиците, никой не ги ебава или нещо друго. Даже съм гледал влогове на чернокожи, които са дошли за туризъм в София и околностите и се кефят супер много на обстановката и са ебати пичовете.

А за тази от ЦРУ, аз все си мисля, че националната сигурност(от всички естества) трябва да е поверена на хора с квалификация и изключително силна психика, без значение от произхода им.

Иначе, имам известен опит като студент в чужбина, по-точно Англия, какво е да си чужд и не знам какво друго. В крайна сметка, не мисля че масовия англичанин е много по-добре от средния българин, в каквото и да е отношение.

Наскоро бяха излезли едни новини, че в бордовете на Форчън 500, мисля че беше, щяло да има квота еди къв си процент да са от малцинствата тоест чернокожи,лгбт и всякакви други. Същата работа с холивуд. Сори, ама не го намирам за нормално.

И напоследък често чета /r/politics и си викам "какви са тия хора бе" ама се сещам, че съм бял, стрейт, мъж от средната класа, със сериозни финансови амбиции и от източна европа и се сещам, че няма как да знам какво имат в предвид хората, които пишат там.

И един виц дето видях в класически българин групата: отиде в Лондон, без да знае грам английски, каже: "whats my nigga?", арестуват го, обвинят го за расизъм :lol:
тежки нокаути
Публикувай отговор