Общи политически приказки
Re: Pokémon – General thread
Жителите им са изключително глупави, необразовани и с техни си проблеми. Тоест свръх лесно манипулируеми и бързо забравящи. Политиката им се развива като сценарий от кеча. На политиците им дърпат конците банки, оръжейни производители и фармацевтични компании.
Защо изобщо се занимавате с този политически кеч?
Защо изобщо се занимавате с този политически кеч?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Защото от този политически кеч зависи целия свят, включително и България.
тежки нокаути
Някой знае ли защо точно по времето на комунизма в България е нямало банани и портокали?
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Щото се продавали срещу валута която комунистите нямали, това било така за всички държави от варшавският пакт.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Да, напълно сериозен. Иначе има логика това, че са нямали договор, ама какво им е пречело с някоя африканска държава да сключат договор, все едно са гадните западни и капиталистически държави?Императора написа:Това сериозен въпрос ли е?The Arrow написа:Някой знае ли защо точно по времето на комунизма в България е нямало банани и портокали?
Ами, защото е нямало договор със страна производител или вносител, от която да се внасят.
ВТФ ?
Това не го знаех, мерси.Gen.Toast написа:Щото се продавали срещу валута която комунистите нямали, това било така за всички държави от варшавският пакт.
тежки нокаути
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
МТ-ЛБ за Банани и портокали

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Gen.Toast
Еквадор бил основният снабдител на целият свят за банани, а те не приемали пращания в разните му комунистически валути, тия продукти се набавяли основно от южна Америка или тропическа Африка, където единствените комунистически сътрудници са Куба и Ангола.
И двете държави да работят на пълен капацитет, пак ще има недостиг на банани и портокали в коминтерна.
И двете държави да работят на пълен капацитет, пак ще има недостиг на банани и портокали в коминтерна.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cesSRfXqS1Q[/youtube]
Просто съм шокиран. Интересно ми е какво мислят демократите, гласували за тоя и дали въобще знаят за това
Иначе, по актуалнтите теми, фен съм на Америка и не съм фен на Путин, ама трябва да много да внимават с такива остри изказвания. И ми изглежда много лицемерно цялото това нещо.
Просто съм шокиран. Интересно ми е какво мислят демократите, гласували за тоя и дали въобще знаят за това
Иначе, по актуалнтите теми, фен съм на Америка и не съм фен на Путин, ама трябва да много да внимават с такива остри изказвания. И ми изглежда много лицемерно цялото това нещо.
тежки нокаути
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Човекът прави седмични видеа по два часа
Накратко, това е някаква националистична секта, начело с този старшина, които вярват, че много скоро иде края на света заради сатанистите-педофили илюминати. Купили са един парцел земя някъде към Шумен и се гласят там да правят колония за нечипирани българи, която да защитават с оръжие, когато световната система колабира и хората започнат да се изтребват един друг. Можеш да се запишеш в организацията им, имат "секретни" бюлетини и ако си техен член, ще имаш пас за колонията им.
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Накратко, това е някаква националистична секта, начело с този старшина, които вярват, че много скоро иде края на света заради сатанистите-педофили илюминати. Купили са един парцел земя някъде към Шумен и се гласят там да правят колония за нечипирани българи, която да защитават с оръжие, когато световната система колабира и хората започнат да се изтребват един друг. Можеш да се запишеш в организацията им, имат "секретни" бюлетини и ако си техен член, ще имаш пас за колонията им.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
https://dnes.dir.bg/politika/ruskiyat-v ... te-v-sasht
Не съм фен на руснаците, ама Лавров е прав.
Между другото, гледал съм записи на първите демократични митинги още от декември 1989 и там единия от говорещите каза нещо като "Единствената забранена книга ще бъде списъка на забранените книги".
А тя каква взе да става напоследък...
Не съм фен на руснаците, ама Лавров е прав.
Между другото, гледал съм записи на първите демократични митинги още от декември 1989 и там единия от говорещите каза нещо като "Единствената забранена книга ще бъде списъка на забранените книги".
А тя каква взе да става напоследък...
тежки нокаути
-
Gen.Toast
Гьобелс би позеленял от яд като види съвременната пропагандна машина на американците.
Омраза на масова основа, маскирана като благото на "малцинствата".
Омраза на масова основа, маскирана като благото на "малцинствата".
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
То не точно на американските ами на демократската им партия и тези които ги финансират.
Само се надявам ДБ да не вземат да докарат тази крайност тука защото смятам да гласувам за тях в неделя.
Само се надявам ДБ да не вземат да докарат тази крайност тука защото смятам да гласувам за тях в неделя.
тежки нокаути
доста сте тъпи всичките
-
Gen.Toast
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YpOqrQOje2E[/youtube]
Нямам търпение за краха на *мериканската империя, идните 10 години ако продължат като последните 2, няма да има връщане назад.
Нямам търпение за краха на *мериканската империя, идните 10 години ако продължат като последните 2, няма да има връщане назад.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!The Arrow написа:То не точно на американските ами на демократската им партия и тези които ги финансират.
Моля те недей!
Те не само, че ще ги докарат, то това им е основното предназначение! По-добре за ДПС гласувай, отколкото за тея съвременни болшевики.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Представям си как някаква леля е станала известна в интернет пространството с това, че обича да ака в чиния, после да полива с пикня и да си хапва. След това тази леля тръгва да изказва мнение за хранене, вкусни манджи и тн...
Та така и Liberty с неговото ако в чинийка (гроб(бсп) и вмро)
Та така и Liberty с неговото ако в чинийка (гроб(бсп) и вмро)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Мда, по-добре да гласуваме за агент Сава и агент Иван, налиLiberty написа:ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!The Arrow написа:То не точно на американските ами на демократската им партия и тези които ги финансират.
Моля те недей!
Те не само, че ще ги докарат, то това им е основното предназначение! По-добре за ДПС гласувай, отколкото за тея съвременни болшевики.
И аз не мога да си обясня политическите настроения на Андрей относно българската политика напоследък 
тежки нокаути