Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Най-вероятно и аз ще се ваксинирам, ама доста по-натам. Майка ми вече е цялостно ваксинирана, та се надявам всичко да е наред.
тежки нокаути
От друга страна, аз пък съм доволен, че никой от обкръжението ми дори не се замисля за ваксиниране на този етап 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
да ама не всички сме интелектуалци като Дидко :ДGipo написа:От друга страна, аз пък съм доволен, че никой от обкръжението ми дори не се замисля за ваксиниране на този етап
тежки нокаути
Как пък сега стигнахме до това 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
+1 сме в групата на чипосаните, който не се ваксинира да му го набият квадратен
Гипчо има нужда от по-добро обкръжение. DMS Гипчо.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Ваксинираните, радвам се че нямате контрол над собственият си живот.
Сигурно мислите че флуора във водата е нещо полезно и птиците са истински![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Сигурно мислите че флуора във водата е нещо полезно и птиците са истински
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
predstaate li si da ste nekva utaika kade nqma tyrpenie da se nabode i da izleze da govori v nqkoi probit bar s drugite nabodeni utaiki kak sa se naboli i mmmm da mn interesno koga 6te otidem na svatba ili v exe otnovo
da se zatrie6 ot konformizam, ever the new low
da se zatrie6 ot konformizam, ever the new low
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Накратко, игнорирайки останалото ти малоумие, казваш че да се ваксинираш = да се затриеш?
Момчета, как се докарахте дотук? Родителите ви са жертвали огромна част от живота си за да ви образоват, а вие базирате мнението си изцяло на каквото ви се ще да е вярно в интернет.
Момчета, как се докарахте дотук? Родителите ви са жертвали огромна част от живота си за да ви образоват, а вие базирате мнението си изцяло на каквото ви се ще да е вярно в интернет.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
"Ако твърде дълго се взираш в ПЦМ, ПЦМ ще се взре в теб."
Почвам да се притеснявам, че ще развия аутизъм.
Тук вече няма дори десетина що-годе нормални човека.
Почвам да се притеснявам, че ще развия аутизъм.
Тук вече няма дори десетина що-годе нормални човека.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Предвид вопиющото малоумие, което като цяло е обзело мнозинството от хората в китната ни държавица, десет човека си е направо щедро за забравено от бога място като РСМ. Изобщо не съм изненадан, че някакъв голям процент от хората тук са захранени с дезинформация - все пак те за хорца като вас я разработват в КремълМаце Борко написа:Тук вече няма дори десетина що-годе нормални човека.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Нали и без това не са задължителни на този етап ваксините, нека всеки да действа както си е преценил.
тежки нокаути
Благодаря, но ще си остана с обкръжението от хора, които мама ги е учила да не ядат лайна от улицата и предпочитат да изчакат, за да хапнат качественоThe Grim Reaper написа:+1 сме в групата на чипосаните, който не се ваксинира да му го набият квадратен![]()
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Уви, презюмирайки все пак някви нива на разум, отказа от ваксинация под влияние на недосотверна информация в интернет всъщност е точно еквивалента на яденето на лайна от улицата. Повече, консумацията на фъшкии също е доброволно действие, та позоваването на свободата сам да прецениш че може пък да искаш да набиваш говна от тротоара не те прави по-малко лайнояд. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Какъв е смисълът да пишеш на кирилица, ако не владееш ни пунктуация, ни граматика, ни лексика, ни нищо или, с други думи, си неграмотен?
Да се затриеш не винаги означава да се утрепеш. Мисълта ми беше, че да нямаш търпение да се ваксинираш, за да излезеш и да обсъждаш по барове в коя 'фаза' си се боцнал, коя ваксина са ти сложили и т.н., е да се затриеш във всенародната безличност. Вероятно и аз ще си сложа една ваксина по някое време, но не ми е най-първата мисъл на дневен ред, а ако ти е - ами не казвам нищо, освен, че нямаш собственa мисъл в главата.
kon da va razpori
Да се затриеш не винаги означава да се утрепеш. Мисълта ми беше, че да нямаш търпение да се ваксинираш, за да излезеш и да обсъждаш по барове в коя 'фаза' си се боцнал, коя ваксина са ти сложили и т.н., е да се затриеш във всенародната безличност. Вероятно и аз ще си сложа една ваксина по някое време, но не ми е най-първата мисъл на дневен ред, а ако ти е - ами не казвам нищо, освен, че нямаш собственa мисъл в главата.
kon da va razpori
Моята информация идва директно от хора, които се занимават и практикуват тази наука. Без посредници и не посредством интернет. Как се стигна до там, че половината ми познати да са в такава или цялостно медицинска област, нямам идея. Дори не бях се замислял преди тоя цирк.
Иначе хапвай ако, аз нямам проблем
Ама престани да предлагаш и на другите от него, че вече сте на едно ниво с веганите. 5 секунди не издържате, преди да се почне с "АЗ СЕ ВАКСИНИРАХ!". Ма яж си лайната и не ме занимавай 
Иначе хапвай ако, аз нямам проблем
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
https://birdsarentreal.com/Императора написа: Има конспиративна теория свързана с автентичността на птиците?
Човек научава нещо ново всеки ден!!!
Я да я чуем!!!
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Не бе, не те питаме що не пишеш на кирилица, толко си можеш, не е кат да си единствения малоумен наоколо. 
Кат бях на 13 и аз исках да съм специален, даже може и да съм говорил за всенародната безличност. Точността на предположението ти що някои могат да бързат да се ваксинират и то е там некъде по адекватност. Това ми е мисълта в главата, и също не е само собствена.
Едит: А па Гипчо познава ЛЕКАРИ! Споко мой, останалите сме на село с козите, не сме срещали хора на науката. Класически слаб аргумент, сори.
Кат бях на 13 и аз исках да съм специален, даже може и да съм говорил за всенародната безличност. Точността на предположението ти що някои могат да бързат да се ваксинират и то е там некъде по адекватност. Това ми е мисълта в главата, и също не е само собствена.
Едит: А па Гипчо познава ЛЕКАРИ! Споко мой, останалите сме на село с козите, не сме срещали хора на науката. Класически слаб аргумент, сори.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Не само лекари, хора, които разработват ваксини и знаят какъв тип ваксина до какъв резултат би могъл да доведе
.
Така, имаме наличните ваксини, които ще обобщим като Ваксина Л (от лайно).
Разликата между един човек, ваксиниран с Ваксина Л и такъв, който не е ваксиниран с нея е следната: - 1. Ваксинираният би трябвало да изкара по-леко вирусът в сравнение с неваксиниран човек; 2. Ваксинираният е точно толкова подлежащ на заразяване, колкото и неваксиниран; 3. Ваксинираният е точно толкова потенциален преносител, колкото и неваксиниран. Поради тази причина, ваксинираните също трябва да носят маски и да предпазват себе си и другите.
От тук следва, че Ваксина Л трябва да бъде приоритетна за рисковите групи, за които по-тежко боледуване може да е фатално. От тук следва и това, че вие "харчите" ваксините на потенциално много по-нуждаещите се.
Продължавам. Ваксина Л не е решение, защото не се справя с вирусът. При излизане на следваща ваксина, която се справя с този вирус, вие ще трябва пак да се ваксинирате.
Решението би било във Ваксина Б, което идва от Бавната за разработка ваксина/и, която е много по-сложна. Функцията на Б е да модифицира организма така, че да стане убиец за вируса. Да, буквално ние ще сме стерилизатор за този вирус. Такива ваксини има и се ползват за други неща. Ваксина/и тип Б срещу корона са в разработка и реално това е нещото, на което аз разчитам. Ваксини Л също модифицират организма, та ако това ви плаши при Б, но вече са ви боднали с Л - късно е да се притеснявате
.
Изобщо няма да споменавам колко медицински принципи са потъпкани при изработката на Л. Не случайно документите/договорите са заключени, което е прецедент.
В общи линии, трябва да се надяваме циркът да приключи скоро, защото в противен случай и ваксинираните с Л, и не ваксинираните, ще трябва да се ваксинират с друго.
Така, имаме наличните ваксини, които ще обобщим като Ваксина Л (от лайно).
Разликата между един човек, ваксиниран с Ваксина Л и такъв, който не е ваксиниран с нея е следната: - 1. Ваксинираният би трябвало да изкара по-леко вирусът в сравнение с неваксиниран човек; 2. Ваксинираният е точно толкова подлежащ на заразяване, колкото и неваксиниран; 3. Ваксинираният е точно толкова потенциален преносител, колкото и неваксиниран. Поради тази причина, ваксинираните също трябва да носят маски и да предпазват себе си и другите.
От тук следва, че Ваксина Л трябва да бъде приоритетна за рисковите групи, за които по-тежко боледуване може да е фатално. От тук следва и това, че вие "харчите" ваксините на потенциално много по-нуждаещите се.
Продължавам. Ваксина Л не е решение, защото не се справя с вирусът. При излизане на следваща ваксина, която се справя с този вирус, вие ще трябва пак да се ваксинирате.
Решението би било във Ваксина Б, което идва от Бавната за разработка ваксина/и, която е много по-сложна. Функцията на Б е да модифицира организма така, че да стане убиец за вируса. Да, буквално ние ще сме стерилизатор за този вирус. Такива ваксини има и се ползват за други неща. Ваксина/и тип Б срещу корона са в разработка и реално това е нещото, на което аз разчитам. Ваксини Л също модифицират организма, та ако това ви плаши при Б, но вече са ви боднали с Л - късно е да се притеснявате
Изобщо няма да споменавам колко медицински принципи са потъпкани при изработката на Л. Не случайно документите/договорите са заключени, което е прецедент.
В общи линии, трябва да се надяваме циркът да приключи скоро, защото в противен случай и ваксинираните с Л, и не ваксинираните, ще трябва да се ваксинират с друго.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Добре де, нали ако ваксините са ефективни не би трябвало ваксинираните да се притесняват, че около тях има неваксинирани, поне на тоя етап?
Аз съм по-скоро на мнението на ковид-а, не казвам че няма да се ваксинирам, но не ми е от приоритетните неща, а и тъкмо когато реша да се ваксинирам ще има повече информация вече.
Между другото вече минаха няколко седмици от копона на вилата дето бяхме 12 човека и това беше едно от най-големите ми събирания последно време и май няма никой ковидясал, което е добре, но и е малко странно.
Аз съм по-скоро на мнението на ковид-а, не казвам че няма да се ваксинирам, но не ми е от приоритетните неща, а и тъкмо когато реша да се ваксинирам ще има повече информация вече.
Между другото вече минаха няколко седмици от копона на вилата дето бяхме 12 човека и това беше едно от най-големите ми събирания последно време и май няма никой ковидясал, което е добре, но и е малко странно.
тежки нокаути