Това и Universe са най-добрите StarGate сериали...ако игнорираш мелодраматичните сюжетни линии естествено. Sci-fi линиите са доста гледаеми.The Arrow написа:Не е от новите сериали, ама гледам Старгейт Атлантис тия дни и ми я яко кеф. Естествено, по-скучните епизоди ги пропускам ама на тия с предимно космическите сюжети ми е мега кеф.
Сериали 2021/2022
Re: Сериали 2021/2022
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.

Съгласен съм. И все още ме е яд, че канселираха Universe точно когато започна да става як.AlShu написа:Това и Universe са най-добрите StarGate сериали...ако игнорираш мелодраматичните сюжетни линии естествено. Sci-fi линиите са доста гледаеми.The Arrow написа:Не е от новите сериали, ама гледам Старгейт Атлантис тия дни и ми я яко кеф. Естествено, по-скучните епизоди ги пропускам ама на тия с предимно космическите сюжети ми е мега кеф.
тежки нокаути

Изгледах първи сезон на Dirk Gently's Holistic Detective Academy. Ааааадски забавна кретения 
. Тия дни почваме втори сезон.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Мене мега много ме беше накефил! Жалко, че е само 2 сезонаGipo написа:Изгледах първи сезон на Dirk Gently's Holistic Detective Academy. Ааааадски забавна кретения. Тия дни почваме втори сезон.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- 
				Gen.Toast
 - В момента играе: PTSD simulator

Не знам дали това се води като сериал, ама започнах да гледам The Grand Tour и се наливам от кеф.
Има ли някакво друго предаване с подобна химия между водещите?

Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!

PISO MOJADO, DIRTBAG!
Top Gear сезоните от 2003 до 2014Gen.Toast написа:Не знам дали това се води като сериал, ама започнах да гледам The Grand Tour и се наливам от кеф.
Джереми Кларксън е великан и ми е идол

Споменах тъпите BBC и случайно се намеси The Grand Tour, който съществува именно заради тъпите BBC 
 Иначе щеше да си е все така Top Gear и нямаше да е по амазон.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Outlander
Ебати бруталната абсолютна изродщина, изобщо не подозирах в какво се въвличаме. Изключително натоварваща психически история, облечена в одеждите на свежа историческа драма в страхотен сетинг. <3

Ебати бруталната абсолютна изродщина, изобщо не подозирах в какво се въвличаме. Изключително натоварваща психически история, облечена в одеждите на свежа историческа драма в страхотен сетинг. <3
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Това е сериалът с най-много най-брутално жестоки и емоционални изнасилвания, които съм гледал. Честно, на много пъти се изпонатоварихИмператора написа:VALEN7INVS написа:Outlander
Ебати бруталната абсолютна изродщина, изобщо не подозирах в какво се въвличаме. Изключително натоварваща психически история, облечена в одеждите на свежа историческа драма в страхотен сетинг. <3Хм...An English combat nurse from 1945 is mysteriously swept back in time to 1743.
Ако ми кажеш че присъства ГРАТУИТЪС ебане и насилие, тип Game of Thrones, веднага го почвам!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Втори сезон на Dirk Gently's Holistic Detective Agency беше значително по-слаб от първия, но в никакъв случай не е заслужавал канселиране от BBC. Доста тъпо.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Аз не успях до го довърша този сезон.Gipo написа:Втори сезон на Dirk Gently's Holistic Detective Agency беше значително по-слаб от първия
Имай предвид, че за BBC America става дума...апропо, напоследък пък другото си го намразиха самите англичани.Gipo написа:но в никакъв случай не е заслужавал канселиране от BBC. Доста тъпо.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people

Като гледам как BBC Wales опропастиха Doctor Who в последните години, направо ми се ще всичко да бъде правено от BBC America

'The Last Of Us' Series Casts 'Game Of Thrones' Breakout Bella Ramsey As Ellie
https://9gag.com/gag/apNLXg5
edit: И Педро Паскал като главната мъжка роля

https://9gag.com/gag/apNLXg5
edit: И Педро Паскал като главната мъжка роля

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Само може да ти покаже колко е тегав сериала, честно казаноИмператора написа:Князе, чета сега, и само от четенето съм направо... ПРЕВЪЗБУДЕН !!!VALEN7INVS написа: Това е сериалът с най-много най-брутално жестоки и емоционални изнасилвания, които съм гледал. Честно, на много пъти се изпонатоварих![]()
ааааа !!!![]()
![]()
![]()
как може този сериал да е останал толкова недооценен и минал под радара???
Game of Thrones наистина засенчи всички алтернативи...![]()
![]()
оф, наистина трябва да намеря време да го гледам, но все пак не съм особено ентусиазиран за това че има и изнасилвания над... мъже и момчета...
Такава е била реалността, и честно казано изнасилването на младежа беше просто.. не знам, нямам думи, беше много, много гадно - а тъкмо си мислех че ще подминем тази част и очаквах да завършим епизода с малко по-добър тон
Но така де, можеш да си сигурен че все пак жестоките изнасилвания на жени в сериала са много повече, то си е характерно за епохата
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Апфф
изгледах последните 2 серии на сезон 5 на The Expanse и се разбих.
как искам да напраят филм или сериал по Homeworld, да еба...

изгледах последните 2 серии на сезон 5 на The Expanse и се разбих.
как искам да напраят филм или сериал по Homeworld, да еба...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Ае нз, както писах и в темата, тоя сезон ми беше мааалко по-слаб от установения висок стандарт на този сериал. Жалко, че остава само още един...

Тва за мен е season 4 - щото там си беше low cost човешка драма, по-точно колонисти vs guards на едно място си го мерят , екипажа на Росинанте и Холден го играят арбитър (и кой бил виновен за еди си ко, не знам си кви измислици) цял сезон в low cost декори и протакват действието и не се обръща почти внимание на извънземният nature на постройките или пък да се изследват (активно).denik написа:Ае нз, както писах и в темата, тоя сезон ми беше мааалко по-слаб от установения висок стандарт на този сериал. Жалко, че остава само още един...
въпреки, че и той имаше добри моменти и накрая пак имаше развитие.
То и в сезон 5 ги имаше тез раоти, но според бая повече неща се случиха от сухия (като цяло) сезон 4.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Еми, виж го до края и се върни към спойлера по-долу, ама 

Spoiler for за края на сезона: