Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Яну 2021 23:56
covid2012 написа: Der Meister написа: ... Нямам против гейове, уважвам им правата и бих се борил за тях AAAAHHAAHHHA DER MAISTER CONFIRMED FOR THE BIG GAY!!!!!! seriozno, kvo 6e se bori6 za nekvi pedali be bate q se stegni Не съм "Maister", а "Meister". Да си хомофоб още ли модерно? Атака, победа! Атака, победа!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 00:07
Ковид лайнара, ако смяташ, че да подкрепяш гейовете и да не си хомофоб си противоречи с това да си против парада, то ти си от тези: Маце Борко написа: Голямото предизвикателство на нашето време пред индивида явно ще бъде да не се поддава на крайностите. За съжаление, в моя балон, както очевидно и по целия свят, непрекъснато се увеличават разделението и силните емоции - и то до такава степен, че просто ме уморява и даже не ми се влиза в спор, когато някой каже нещо глупаво. А преди нямах търпение да някой да каже нещо глупаво (според моите разбирания), за да почна чаршафите с обяснения - както се е случвало тук неведнъж. В момента не можеш да си с либерални възгледи И едновременно с това да смяташ, че съвременният прогресивизъм е прекалено агресивен и на моменти не по-малко плашещ от това, срещу което се бори. Не можеш да си ЗА гей браковете, да защитаваш правата им И едновременно с това да ти е писнало от педерастка пропаганда и in your face отношението. Не можеш да НЕ дискриминираш чернокожите и просто да гледаш на тях като на хора като всички други - трябва да ги третираш като специални и да минаваш обучения за това на работа. Не можеш да смяташ, че около коронавируса се вдигна малко повече от нужната истерия като последица от глобализацията на света и съответно не се предприеха най-добрите дългосрочни мерки, И едновременно с това да го приемаш като сериозната заплаха, която е и да не се правиш на интересен на касиерката в магазина с носенето на маски или каквото и да било друго, което ти коства минимум шибани усилия. И зад твърдите убеждения на всеки като източници са посочени "приятел на приятел ми каза", "ти не го ли гледа онова видео, където Х обяснява каква е цялата работа и как ни манипулират с нея" (където Х е някакъв сопол с мнение, базирано на никакви факти, но за сметка на това популярен, защото удовлетворява confirmation bias-a на аудиторията си), "пише го навсякъде в интернет" (където навсякъде в интернет е някакъв кропнат шот от туиит на тотално неизвестен профил, разпространяван по всички мийм канали) и т.н. Впрочем, това, което Ерик пусна, е взимайки предвид всички локдауни, носенета на маски и т.н. И малко не мога да разбера аргумента, че лъснало как коронавирусът не бил опасен. Ми не сме го оставили да стане наистина опасен бе, момчета - нали това е целта на всички тия мъки. Наистина ми се ще колективната мисъл първо да търси и да чете и едва тогава да си формира мнението, а не както е сега - точно обратното.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 00:09
Хората в малките градове са малоумни, защото хептен не получават качествено образование. Демек стигаме до темата за нужда от реформа в образователната система.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 00:09
denik написа: Хората в малките градове са малоумни, защото хептен не получават качествено образование. Демек стигаме до темата за нужда от реформа в образователната система. И това, да, но най-вече, защото умните са се изнесли от там!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 00:30
И допълнение към отговора на поста на ковид лайнара. Моите убеждения са либертариански. Напълно нормално е да искам право на гей бракове и осиновяване на деца от педали и в същото време да съм против левичарските и културно-марксистки им искания. Познавам педали, които са против прайда. Лапай педалски пишки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 09:59
te tiq obratni deto sa protiv praida i prosto si se klecat skri6om na nikogo ne pre4at, vyob6te ne sa obekt na razgovora ma da we, ti si znae6, hodi da se bori6, basi maistera
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 11:34
Der Meister написа: осиновяване на деца от педали Значи, определем ся като сравнително умерен либерал, толерантен съм, ама това го смятам за тотално грешно. Най-малкото защото би било вредно за децата особено в едно такова не-особено толерантно общество като в България. На запад би работило това, ама тука не, за добро или лошо.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 14:22
Той е либертариенец! Не разбрахте ли!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 14:49
Изтрит коментар
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 15:04
rofl toq si prai novi akaunti da se podkrepq sam lmaooooo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 16:48
Изтрит коментар
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 16:57
Der Meister написа: denik написа: Хората в малките градове са малоумни, защото хептен не получават качествено образование. Демек стигаме до темата за нужда от реформа в образователната система. И това, да, но най-вече, защото умните са се изнесли от там! Нищо лично мочмета, ама говорите смехории
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 17:53
Аз мисля, че образованието е крайно улеснено в днешно време и учат някакви тотално изопачени неща.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 18:15
Майстера говори смехории както обикновено, но Дидо е абсолютно прав, че има нужда от реформа в образователната ни ''система''. Няма да споделям подробности, ама за малко да стана учител миналата година, и съм сигурен, че няма дори нужда да ви уверявам колко е плачевно положението.
От другата страна на образователната система, нали. Пък от тази на самите ученици и във връзка с това кой откъде е и колко е по-тъп от другите - ами то се забелязва огромна разлика от училище до училище даже само, от населено място до друго ли няма да има.
Не, че в моята свръхгигаелитна гимназия нямаше олигофрени, но поне с тези олигофрени ходехме по олимпиади и печелехме и подигравахме курвите от фризьорското как не могат да вържат едно смислено изречение на български, пък на олимпиада по чужди езици тръгнали, без да преувеличавам ни най-малко, а като съм излизал преди години с компанията на едни бивши съученици, дето се преместиха в спортното, ами, какво да ви кажа - тяхното ниво си е някакво животинско направо, разговорите са от сорта на: - Ае... Ъъъ... Хъ. - ... Лайна ... - ХАХА ЛАЙНА - Хъъъъъ аз ше ви еба майките на вас - ХАХА! Ъъъ... *пуска лига*
Тва в дупката София. Като отидеш в Хасково примерно или Ямбол или Видин или друга наистина пословична дупка, еле па у некое замиращо, префрашкано с мангали село, не ми се мисли.
Но такава реформа няма как да се случи в близките 50 години поне (пък то след това България сигурно няма и да има както сме я подкарали), понеже сме безизходно подчинени на едни 250 прасета ненаядени и моралът ни като нация напълно разбираемо е в локвата, и по-възрастното население е тежко изкуфяло, и дори сред по-младите дъртаци се срещат такива, които ме убеждават, че няма корупция в България, понеже като си гласуват гореупоменатите прасета заплатата да им е 9-10 бона, това било законно и съвсем в реда на нещата. Моралът е ЯКО подкопан, народът се състои от малодушни глупаци и безполезни курви-готованки, и трябва да си ЛУД, че да станеш даскал на малоумната им челяд.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 19:02
Изтрит коментар
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 19:34
То разликата не е от училище до училище, ами от клас до клас. Като имаш 20+ пубертета на едно място е достатъчно само 2 олигофренчета да има сред тях, които да минат за авторитет сред връстниците си и пример за подражание и цялата атмосфера се преебава. За реформа на образованието и аз съм съгласен. Смятам че всичко трябва да е частно и на пазарен принцип и незадължително, разните институции като БАН и МОН да се закрият Или по реалистичното е субсидиите за образование да се дават и на частните учебни заведения да има поне малки условия на конкуренция. Такива радикални мерки в началото биха довели до проблеми, но в дългосрочен план нещата ще потръгнат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 20:26
Изтрит коментар
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 21:17
Много добри конкретни примери. Бих добавил и преди профилиране да се въведат часове по професионална ориентация, по възможност с хора от сферата, които да споделят актуални неща.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 21:21
Ама къв е тоя onlytesting или квото е там?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Яну 2021 21:36
Изтрит коментар
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|