И типичният софийски въздух характерен за този период на годината.Императора написа:Ебати обаче времето как изведнъж го обърна от почти-лятно до тежко-зимно само за 2 дни, а?
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
тежки нокаути
Разглеждах ковид събредита и попаднах на следното:
Аз лично не съм родител още ама съм потресен просто.My two-year-old got addicted to Netflix. It was scary.
тежки нокаути
не беше заглавие а част от поста на някакви дето явно си описваха лайфстайла последните месеци 
тежки нокаути
Може би малко са преувеличили, но кое дете не е израстнало с детски?The Arrow написа:Разглеждах ковид събредита и попаднах на следното:
Аз лично не съм родител още ама съм потресен просто.My two-year-old got addicted to Netflix. It was scary.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Най-хубавата част от денонощието, когато е най-приятно да се поства във форума, е от сутринта до след обед, докато Волтажния все още го няма да сере из темите 
Психиатърът ми смята, че съм параноик. Вярно, не ми го е казвал, но аз си знам!
тежки нокаути
Тва мислих да го пусна в политическата тема, ама там се коментират други неща в момента. Вижте колко избирателно двете медии са си подбрали заглавията. И двете заглавия са верни и не са фейк нюс, но по доста интересен начин насочват общественото внимание 

Спокойно можеше да го постнеш там според мен 
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Търся си да прахосам коледният бонус за нов лаптоп и имам малко по-специфични изисквания.
Фен съм на "око да пипне, ръка да види", къде мога да отида в София за такива работи?
Вече съм отписал Технополис и Техномаркет, чувам смесени отзиви за Ардес.
Фен съм на "око да пипне, ръка да види", къде мога да отида в София за такива работи?
Вече съм отписал Технополис и Техномаркет, чувам смесени отзиви за Ардес.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аз си набелязвам лаптоп в нета и отивам в техномагазините, само за да го усетя на място. Обикновено повечето модели ги има там. И като си харесам, се връщам и си го поръчвам от нета.
Иначе повечето магазини вече нямат шоуруми. Аз съм голям фен на Жар Компютри jarcomputers.com, ама и те имат само няколко изложени модела във физическия си магазин
Иначе повечето магазини вече нямат шоуруми. Аз съм голям фен на Жар Компютри jarcomputers.com, ама и те имат само няколко изложени модела във физическия си магазин
Аз от магазина на Андро си взех готина настолна конфигурация, май и лаптопи имат.
тежки нокаути
Мислех, че сме геймърски форум поне малко. Какви са тия лаптопи, сега ще кажете, че си бръснете краката и ръцете

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мочмета, кат си бръснете краката, как го правите? От коляното към глезена или от коляното нагоре към п*тката?
(Сетих се за тая простотия, иначе и аз съм лаптопер
)
(Сетих се за тая простотия, иначе и аз съм лаптопер
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ох, мани, на мен ми е голяма драма, че се опарих. За мен най-големият скам се нарича "геймърски лаптоп". Уж милиони рам, уж мега процесори, уж видео карти дето уж имат пърформанс като настолни и на края никой не се сеща (аз в случая), че тия технологии изискват мощна въздушна струя. Пък то в това малкото пространство ква въздушна струя, заеби. Бях решил да експериментирам с такова чудо (и то висок клас), но при редовна профилактика и т.н., продължава да държи 90-100С при най-тежките игри, в резултат от което сече мощно и дропва фпс като луд и тряя да го ъндърклоквам, за да си свали температурата и да мога да играя нормалноGipo написа:Мислех, че сме геймърски форум поне малко. Какви са тия лаптопи, сега ще кажете, че си бръснете краката и ръцете![]()
Тъй че да, ако ще е лаптоп - само за работа/ютуб
@Ерик, успоредно на вените
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Бръсна си ръцете, ама само по дланите
Отказал съм се от всичко Gaymeng
Отказал съм се от всичко Gaymeng
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Може ли днеска от запек сутринта да го ударя цял ден на разстойство след тва бе, майка му да еба. Толко пъти си измих гъза, че ми писна на... гъза (??). Замислям се да ходя насран вече или да се пренеса да спя под душа, ебал съм го.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
When it rains, it poursМаце Борко написа:Може ли днеска от запек сутринта да го ударя цял ден на разстойство след тва бе, майка му да еба. Толко пъти си измих гъза, че ми писна на... гъза (??). Замислям се да ходя насран вече или да се пренеса да спя под душа, ебал съм го.
Да го еба, днес към 5 и нещо се засилихме с колата да търсим един магазин в покрайнините на София, ебало си мъглите, ебало си нещото, до такава степен нищо не се виждаше,че на едно кръгово пропуснах изхода и се оказах на пътя за Своге, да му еба майката. Около десет минути пълзене по някакъв междуградски път и се появи изхода обратно за София.
Взимам си бележка да не пътувам на далечни разстояния с колата след 5 следобед през зимата.
А, и забравих да спомена как на една стена до Руската Църква видях надпис "имам кистолет, пръжте се естествено"
Взимам си бележка да не пътувам на далечни разстояния с колата след 5 следобед през зимата.
А, и забравих да спомена как на една стена до Руската Църква видях надпис "имам кистолет, пръжте се естествено"
тежки нокаути
Хъх? По спомен, беше изчезнало. Да не би да са го написали пак?
Ами не знам, често минавам от там и не го бях виждал до сега или поне не съм обръщал внимание.denik написа:Хъх? По спомен, беше изчезнало. Да не би да са го написали пак?
Ами търсим си нов диван от доста време и там има такива неща, не е беше за нещо шано.Императора написа:А защо е трябвало да ходите ТОЧНО до тоя магазин?
тежки нокаути