Едни списания търся...

Нещата от живота
The Arrow

Re: Едни списания търся...

Мнение от The Arrow »

Бе и на мен ми мина тази мисъл да ти кажа :lol: няколко дена след като темата приключи, тоя се появява :D
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

kingcrimson написа:Някак си по навик скочихте на Волтажа, а на този новия работата не му е никак чиста. Оплаква се от качеството на плакатите, но иска да купува още от тях. Едва ли не ги купува с благотворителна цел, но минимално завишение на цената го изкарва извън нерви. Най-голямо впечтление ми направи използването на думата изнудване, което предполага, че за него са наистина ценни, обратно на всичко, което твърди. Отделно, че агресира при предложението за възстановяване на първоначалните условия. Пълна шизофрения :arrow:
Аз не виждам нищо некоректно при човека. Навил се е на една, не се навива на по-висока. Негова воля. Останалото, което казваш е дървена философия :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

denik написа:Аз продължавам да си мисля, че kingcrimson е алт акаунт на Волтажния :D
Особено днеска след като той (Волтажния) по-рано си извади и един друг стар алт акаунт (този на ЦРУ :ДДД)
Не мисля, че kingcrimson е Волтажа. А ЦРУ със сигурност не е Волтажа, защото знам кой е ама няма да ви кажа :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Да са живи и здрави, и дано всичко което правят да им доставя удоволствие :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

В момента съм си на село и проверих от любопитство и това са броевете, с които разполагам тука:
https://imgur.com/a/xrTQGBI

В София имам още, но са купени на един път, тези са ми от оригиналната колекция.

Дори бях забравил, че си пазя толкова стари броеве като този от 2004 примерно
тежки нокаути
Аватар
krriiissss
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

Мнение от krriiissss »

The Arrow написа:В момента съм си на село и проверих от любопитство и това са броевете, с които разполагам тука:

В София имам още, но са купени на един път, тези са ми от оригиналната колекция.

Продаваш ли ги?
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
The Arrow

Мнение от The Arrow »

krriiissss написа:
The Arrow написа:В момента съм си на село и проверих от любопитство и това са броевете, с които разполагам тука:

Продаваш ли ги?
не, показвам ги просто.
тежки нокаути
ADelev
В момента играе: Total war

Мнение от ADelev »

Някой може ли да напише един пост с информация за всички списания за игри, издавани в България - период на издаване, преименуване и друга подобна информация. Сенк ю
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Това е обсъждано някъде, ама вече не помня къде. "Игромания" ставаше "Master Games" или нещо подобно. :roll:
¯\_(ツ)_/ ¯
vanmx

Мнение от vanmx »

Авторът на тая тема е човекът който има тази информация. Подвизаваше се тук като nvision89 - Това е Дидо Каролев, напоследък нещо се покри ама предполагам, че все може човек да се свърже някак си с него чрез някакъв мейл, фейкбук и т.н
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

През фейсбук мисля, че е най-лесно.
¯\_(ツ)_/ ¯
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

https://www.facebook.com/didogamerbg/

Архивът от началото на темата е изчерпателен откъм излизали в Бг гейм списания. Линк към още броеве на Gamers' Workshop.

Аз за PC Club мога да кажа - беше ребрандиран на GamePlay и така излизаше няколко години. Реално тук промяната беше само името, всичко друго си остана същото.

След това списанието умря в тази форма си форма и започна нов живот след като друго издателство го купи. Тогава от GamePlay остана всъщност само името - смениха екипа, дизайна, концепцията, хартията, дори самото лого изглеждаше различно, въпреки че продължиха номерацията.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Маце Борко написа:След това списанието умря в тази форма си форма и започна нов живот след като друго издателство го купи. Тогава от GamePlay остана всъщност само името - смениха екипа, дизайна, концепцията, хартията, дори самото лого изглеждаше различно, въпреки че продължиха номерацията.
Брой 75, март 2007-ма, C&C 3: Tiberium Wars на корицата. Мисля, че просъществува три години, защото последния брой, който си купих беше със StarCraft 2: Wings of Liberty, ама статията беше отврат.
¯\_(ツ)_/ ¯
Публикувай отговор