Ами аз се определям като демократ с консервативни традиционни възгледи, но ще гласувам за ДБ и гласувам за тях, да. Не е задължително да си фен на демокрацията и да подкрепяш гей парадите примерно. Които, като цяло, не ми пречат защото се провеждат веднъж годишноDer Meister написа:"Консерватор", който ще гласува за ДБThe Arrow написа:https://www.vesti.bg/sviat/policiiata-v-briuksel-razvali-gej-orgiia-na-evrodeputati-i-diplomati-6118360?fbclid=IwAR2gc5nbmRstDA2J54EzwiEZ_CVv5vEByq-wES0VUZ5qtsMHLGFv-Hvq5UM
Заради такива като тоя ни е лошото име на нормалните консерватори. А и Джамбазки същоНормални консерватори, комунисти и фашисти няма!
Хомофобите до голяма степен са си латентни гейове, има научни изследвания по въпроса.
Мен ме притеснява, че заради Ковид се нарушават конституционни права... Частната собственост е неприкосновена!
И стига с тия глупости за хомофобите, не виждам нищо ненормално в това да изказваш мнението, че те дразни крайно лявата лгбт пропаганда и това, че вече се въвеждат някакви квотни политики. За пример, виж другия линк, който бях дал. Общо взето, става въпрос за квоти за директорски бордове на големите компании, в които има изисквания да има минимум брой представители на лгбт обществото.
Ти, примерно, за твоята фирма би ли предпочел да наемеш квалифициран човек за дадена позиция или някой представител на лгбт обществото без значение дали има или няма квалификация?
За мен лично това тотално не е нормално. Нека да има такива хора, нямам против тях, ама хайде да не излизат по-напред в обществото и кариерата си само защото са такива ами на базата на квалификации, опит, репутация и т.н., които изглежда все по-малко ще се ценят.