Гери Никол - Готина и Луда

Нещата от живота
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Гери Никол - Готина и Луда

Мнение от denik »

Уикенда шофирах извънградско и нещо реших да слушам Хоризонт. Бяха прочели една международна новина в абсолютно дословен превод от сайта на ББС (откъдето всъщност по-рано я бях видял). 1 към 1
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз сега обърнах малко внимание на коментарите отдолу и тези ме изкефиха:
тя е доста грозна без грим. Разбирам го човека. Все пак я е виждал след баня...
Нормално. Аз бих зарязал Гери, но бих задържал Никол. Иначе е егати шизофренията...

Поплющял си е човека и ще си ходи. Никой не е толкова халтав на горния етаж, че да прави сериозни връзки или семейство с високооборотни бръмчалки.

Аре представете си жена ви да са я плющяли по два пъти на вечер двеста дни годишно, предимно различни хора. За пет години са я минали няколко роти... после ще си говорим за вярност, семейни ценности и уважение... хахаха. Аре бегай.
:lol: :lol: :lol:

Независимо какъв е Дани Илиев и какви са слуховете за него, добре я е разкарал :D (ако е вярно това де)
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Веднъж по някаква уличка мернах супер селски изглеждаща и лекинко пухкава пача. От ония, които биха носили всеки парцал/найлон, ако някой им каже, че е модерно. Пълна гротеска. После един приятел, който работи в телевизията каза, че това е Гери Никол.
Външен вид наживо - тотално пренебрежим и даже стряскащ предвид дрехите и селяшкото излъчване.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx

Мнение от vanmx »

Е, то остава и Гери-Никол ли искаш да ти дава пари. :D
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Gipo написа:Веднъж по някаква уличка мернах супер селски изглеждаща и лекинко пухкава пача. От ония, които биха носили всеки парцал/найлон, ако някой им каже, че е модерно. Пълна гротеска. После един приятел, който работи в телевизията каза, че това е Гери Никол.
Външен вид наживо - тотално пренебрежим и даже стряскащ предвид дрехите и селяшкото излъчване.
Ето тук съм съгласен с Гипчо!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

vanmx написа:Е, то остава и Гери-Никол ли искаш да ти дава пари. :D
Той май имаше предвид обратното :D
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Liberty написа:
Gipo написа:Веднъж по някаква уличка мернах супер селски изглеждаща и лекинко пухкава пача. От ония, които биха носили всеки парцал/найлон, ако някой им каже, че е модерно. Пълна гротеска. После един приятел, който работи в телевизията каза, че това е Гери Никол.
Очаквам да дойде covid2012, да ви каже, че сте чичовци щом не харесвате това супер яко "пиче" :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Der Meister написа:
Liberty написа:
Очаквам да дойде covid2012, да ви каже, че сте чичовци щом не харесвате това супер яко "пиче" :D
То не мисля, че някой реално я харесва освен тийновете :lol:
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Императора написа:
The Arrow написа: То не мисля, че някой реално я харесва освен тийновете :lol:
ти луд ли си ве, знаеш ли на колко чичаци е любимка... :roll:
e, зависи в какъв аспект :lol:
тежки нокаути
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Аз съм Meister, не Maister :wink: Мерси за поздрава, но не ми харесва. Предпочитам Чичо на Ревю :)
The Arrow

Мнение от The Arrow »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8S8bHhXjqVw[/youtube]

Малко от ретро хитовете :rockon:
тежки нокаути
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

Der Meister написа:Аз съм Meister, не Maister :wink: Мерси за поздрава, но не ми харесва. Предпочитам Чичо на Ревю :)
ти си чичка и постовете ти лъхат на мотосъбор в дълбоката провинция
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

covid2012 написа:
Der Meister написа:Аз съм Meister, не Maister :wink: Мерси за поздрава, но не ми харесва. Предпочитам Чичо на Ревю :)
ти си чичка и от постовете ти лъха на мотосъбор из провинцията
Никога не съм ходил на мотосъбор, не харесвам мотори. Слушам достатъчно модерна музика ;)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Една от причините, поради които тия модерни чалгарки ме дразнят толкова е, че почнаха да ги пускат и по не чалга радиата. Някой се изхитри да нарече поджанр на чалгата - бг r&b. Ако си седяха по някаквите там радиа за подчовеци, нямаше да ми пречат. Беше достатъчно дразнещо като започнаха с румънския поп, ама след това доубиха нещата с крисковци, герита и не знам си какви други.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Маркетингов трик - продаваш чалга, като не чалга, защото чалгата има лошо реноме. Така освен идиотите, които слушат чалга, прилапваш и идотите, които харесват чалга, но са твърде комплексарани от този факт и ги е срам да го демонстрират. Впрочем, за мен всяко бг радио е чалга радио освен Тангра Мега Рок, има ли смисъл да се слуша друго? :D Ох, сега пак ще ме обявят за чичо :(
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Der Meister написа:Маркетингов трик - продаваш чалга, като не чалга, защото чалгата има лошо реноме. Така освен идиотите, които слушат чалга, прилапваш и идотите, които харесват чалга, но са твърде комплексарани от този факт и ги е срам да го демонстрират. Впрочем, за мен всяко бг радио е чалга радио освен Тангра Мега Рок, има ли смисъл да се слуша друго? :D Ох, сега пак ще ме обявят за чичо :(
Вярно е това за чалгарите уж не чалгари :D.
Аз в колата съм основно на няколкото рок радиа, нова и такива с диско. А, имаше и някакво, което пуска музика от филми и игри. Ограничих ги другите заради рнб-чалгата и румънските напъни. Извън града сме твърдо на музика от телефона/мп3 плеъра.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx

Мнение от vanmx »

covid2012 написа:ти си чичка и постовете ти лъхат на мотосъбор в дълбоката провинция
И какво лошо има в мотосъбор в дълбоката провинция ? :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Der Meister написа: Впрочем, за мен всяко бг радио е чалга радио освен Тангра Мега Рок, има ли смисъл да се слуша друго? :D Ох, сега пак ще ме обявят за чичо :(
Радио 1, мисля че беше, доста става има яки ретро хитове. Също си пускам и радио нова,ама едва ли ще те изкефи ако не си фен на хауса и техното като мене.
Императора написа:беее, не че нещо, но как па точно Гери Никол ще е чалга? :?
бе мани, комплексарски изказвания :D за мен тая музика е редно да се нарича просто поп или модерна музика, нищо общо с чалгата.

За мотосъборите, много ме нерви летата като фучат напред назад, правят си паради, "пази моториста", а те самите себе си не пазят и всякакви други такива. Една от малкото причини поради които не харесвам лятото. :D
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Тъкмо днес стана въпрос с едни приятели дали Гери Никол е чалга. Аз разграничавам олд скуул чалгата с мазните кючеци от новата такава. Гери Никол ми прилича на новата чалга. Не знам може и да бъркам не слушам такава музика, но не правя разлика.

Радио Нова съм го слушал няколко пъти и е доста добро, всъщност!
Публикувай отговор