Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Project Diablo 2 Публикувано на: 10 Ное 2020 10:15
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 10 Ное 2020 23:10
Project Diablo 2 lan party, като в добрите стари времена! И без това идва локдаун
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 11 Ное 2020 17:39
Вчера минах на найтмер, наблюденията ми са : мода е доста по-ванила, от колкото очаквах не знам това дали ми се ядва толкова, обикновено търся нещо по-така от друга страна, не съм играл Д2 от мноого време, и все пак ми е свежарка сега като трудност не ми се струва да е много по-хардкор, има някои мобове/босове които са буустнати, кат например Lister the TORMENTOR
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 11 Ное 2020 22:20
дуда на wind нещата - торнада, туистъри и т.н.
от съмъните не мога без онова дето яде трупове за мана за момента, щот иначе тряя чъг-вам потки като побеснял
и oak sage за хелт бууст
ма тва ще го респеквам щот едва ли ще пърформва много добре на HELL
кат се замисля, май е доста стабилен за сега, щот изобщо не съм се занимавал да му търся и слагам нищо ми левълвам с квото пада под ръка и няма засечки просто някои босове по-бавно се топят
и май не се сещам друг път да съм играл такъв билд, затва леко се чудя още кво праа
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 12 Ное 2020 00:02
после що цъкам сингъл плеър с малкото време, с което разполагам, ако ми ролбекнат или стане неква белА и затрият герои, ще е уейст пък то е ясно, че цъкам(е) за носталгия, няма да се впусна в некви бесни фарм сесии и убери бтв - вчера слушах некъв стрийм, тия надъханите нърдове правили за първи път убери и според това щели да ги пачнат да се нагласи трудността им и думите на тоя беха - смазахме ги, сега сенпай ще ги направи наистина трудни и ето ПоЕ синдрома - прави се трудността на базата на стриймъри и то хора като MrLlamaC или къвто беше, дето мисля че не е играл друго освен Д2 през последните 20 години
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 12 Ное 2020 09:45
Да бе, така е. Но мода изглежда доста по-мейнстрийм от хардкор клъстърфъците като median, примерно. Май доста народ се очаква да се впусне. Ако се заформим тайфа, може да спретнем некое олд скуул парти. КОЙ ВЗЕ КОЛАНЧЕТО ??
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 12 Ное 2020 12:28
оп, падна ми SoJ иначе тва е реална случка, мисля че и ти беше там и единия от вас двамата го взе, другия побесня но не помня кой кой тва беше същото тва лан парти дето кикнахме Рико щот се появи с vampire gaze още на нормал, примерно, или нещо такова и после някой цъфна с пълен Sigon
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 12 Ное 2020 15:12
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 12 Ное 2020 15:28
питаха в реддит за plugY, и аз се бях зачудил, не знам сигурно има тема по въпроса иначе ръннах Андариел щот бях доста скъсан в един момент, пък гледам, че са буустнали дропа от босовете май поне при мен винаги дропят зеленко и кафевичко А и нали тя беше с голям дроп чанс за Сож , поне едно време пускахме ботовете на нея Избрах тоя билд щото не съм го правил никога. Още не съм гледал гайд за него и какво точно наистина тряя правя. Ма може би щото мачка и не съм стигнал до затруднения, че да гледам гайд. В момента наистина hurricane-а изрива всичко. Ще видим на hell edit : иначе съм 47 лвл някъде, найтмер 3-ти акт
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 13 Ное 2020 10:23
кво ще рече тва people maliciously attacking the servers ... нямам много време им следя дискорда и реддита тия дни, дай ъпдейт после кво се случва дали притесненията ми за тоя ransomware ще се появят отново edit : снощи падна и един spirit shroud акт 5 е breeze ... с wind druid , badumtss липсва ми от median възможността да соквам и правя рунически думи на неща кат колани, боти, ръкавици edit 2 : на хелл сме, ядва се - само са кофти елитките с 2 имунитета баш срещу мойте елементи
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 14 Ное 2020 10:32
ем, кофти екипа е малък, сигурно правят квото могат, ама толкоз им е възможността но така е с тези амбициозни проекти ... кат се сетя тия с Wolcen как 1 месец не можаха да оправят сървъра иначе под ''ние'' - друида, мърка, вълците, духчета, червеи и тн Скоро ще респекна и ще видя каква е метата за wind. Че имам бухнати по 1-2 точки във вълците от нормал още. А Corpsefire ми беше имюн то физ и колд, чаках мърка да го бие сума време
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 15 Ное 2020 10:27
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 28 Ное 2020 02:00
Blood Raven да не е фикснат на Нормал поне?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 14 Дек 2020 03:31
shub niggurat написа: КОЙ ВЗЕ КОЛАНЧЕТО ?? na4i da vi osveja pametta, VOLTAJNIQ VZE KOLAN4ETO, a az se iznervih ne me ebe6e za poredniq typ unikat, vyprosa be6e 4e bqh pomolil kato dropne item da se spomene kakvo e or smth; samo 4e kato pitah kakvo/6to dropi i vsi4ki myl4aha i se praveha na udareni za seir ta tova be6e poslednata ni igra s voltajniq i posle pass-a na igrite ni be6e kolan4e or some shit
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 14 Дек 2020 08:41
The Chameleon написа: i posle pass-a na igrite ni be6e kolan4e or some shit Аз помня, че дълго време pass-a ни беше "riko"
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 14 Дек 2020 08:42
Я, Волтажа минал Хамелеона по постове
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 14 Дек 2020 16:22
Аз помня, че един път играхме с теб, точно когато беше историята с колана.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 16 Дек 2020 12:23
az vlad jones firz omegata valio kamelot rollvame hardcore hamachi maratonec, na Hell A3 sme 2-3
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 23 Дек 2020 03:03
The Chameleon написа: az vlad jones firz omegata valio kamelot rollvame hardcore hamachi maratonec, na Hell A3 sme 2-3 Hamachi
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Project Diablo 2 Публикувано на: 23 Дек 2020 21:25
ало, headoff ли е пак ви е паднал сървъра
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|