Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 04 Ное 2020 10:46
мерси ще проам това с класическото меню иначе нормално да не пускат пиратки и да искат да няма вариант да влезеш с такава ма от години дисковете ми с д2 са някъде изпод епохите на времето - я мазе, я при наще в някой кашон, барбар с дълго изгубените ми 10 тона списания пц мания и кво ли не бих си я взел наново - ама ме е яд на чифутите просто д2 + лод тряяше да струва 5 еврака комплект вече, тия искат 20 евро аз за 20 евро си взимам игри за PS4 излезнали миналата година кат има некоя промоция ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 04 Ное 2020 13:18
shub niggurat написа: мерси ще проам това с класическото меню иначе нормално да не пускат пиратки и да искат да няма вариант да влезеш с такава ма от години дисковете ми с д2 са някъде изпод епохите на времето - я мазе, я при наще в някой кашон, барбар с дълго изгубените ми 10 тона списания пц мания и кво ли не бих си я взел наново - ама ме е яд на чифутите просто д2 + лод тряяше да струва 5 еврака комплект вече, тия искат 20 евро аз за 20 евро си взимам игри за PS4 излезнали миналата година кат има некоя промоция ... Абсолютно същото положение - мислех да си ги вземам преди някво време и бях втрещен че им търсят 20 евро... ебати кощунството, даже не са я правили те тая игра. Да пуснат ремастър и малко повече бих дал, но тва е гавра с труп, аз дори не съм убеден че бих пуснал игра с такава резолюция към днешна дата...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 04 Ное 2020 13:56
До колкото разбирам - утре излиза не-бетата, демек - ся нарочно бухат всички да са онлайн за да стрес тестнат сървъра, който май е слаба ракия.
Уж като излезе официално, ще има сингъл опция.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 05 Ное 2020 09:21
Ето ти от сайта им : https://www.projectdiablo2.com/RulesЦитат: Project Diablo 2 is a free mod and still requires that you purchase a legitimate copy of Diablo 2 from Blizzard in order to play. Anyone found using an illegal copy of the game will be Permanently Banned from the server както и https://projectdiablo2.miraheze.org/wiki/FAQ#Will_PD2_be_free_to_play.3FЦитат: Yes, PD2 is a free mod, however you will need a purchased copy of Lord of Destruction from Battle.net Но пак казвам, това не ме бърка щото няма да влизам в сървъра им/б.нет Бих цъкал сингъл. Просто не ти дават такава опция все още. Пуснах класическото меню с инструкциите от онзи твоя линк ( които бтв са малко грешни, добре че схванах кво имат предвид и го нагласих path-a както трябва ), и ми зарежда играта - но нямам друид и асасинка щот е ... класическото д2 меню явно И играта е доста choppy и разкривена и инвентара се пресича с моделите и някво втф. Но да - това е бетата - 2 дена. Много хора в реддит питат същото. Все пак това е мод, не е ААА овърхайпнато заглавие с 1 милион души онлайн. Утре започва ''сезона'' и ладър-а. От днес лаунчва ''официално'' мода. Надявам се и сингъл плеър опцията да дойде Въпреки, че 5 минути игра и хвърлих очилата и почнах си масажирам слепоочията - too old for this shit. Заболяха ме очите и главата адски бързо и резко. Не знам дали съм способен да играя нещо такова вече edit : докато пиша това и влезнах и гледам - има single player, има ЛоД нещата, всичко е точно на пръв поглед
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 07 Ное 2020 16:40
а, не знам - както казах - играя го сингъл именно заради това - не искам прогреса/героя ми да зависи от стабилността на сървърите им а и вземат наистина да ме баннат, ба ли ги как и дали могат да го следят - само да съм си изгубил времето накрая аз съм дуда - за сега на елементал, ще видим после кво умирах 2 пъти - от блъд рейван и андариел, не съм оставял рейвън за по-късно и не е невъзможна ... просто удря мн по-силно от нормалното като хелт май е същото кат ванилата вчера не играх защото имаха проблем с пикселите ? в смисъл, някъв ъпдейт и даваше грешка за някъв рендър и играта беше адски крива; целия им реддит ревеше днес как е ?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 07 Ное 2020 22:10
поредния ъпдейт тригърва антивирусните на хората и кат гледам, преобладават мненията че за момента не е много сейф да се играе
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 08 Ное 2020 09:56
А антивирусната ти пропищя ли за dll-a ? Още не е ясно дали е false positive, щото по думите на комюнитито няма официално обръщение от девовете, а по-скоро триели постове на хората, които питат Поне така беше вчера. Аз си направих бекъп на героя и изтрих всичко за сега, докато не оправят някак да не се флагва постоянно или не се изкажат официално по темата. Може да е параноя, но това locky точно е коварно и до колкото разбирам - може да блокира системата тотално.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 08 Ное 2020 11:17
То решението ясно, аз така съм праел за други неща. Въпроса е - сигурни ли сме, че е сейф
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 08 Ное 2020 15:30
Нз, да не е направено вече някои афикси да ролват на по-висок лвл или специални бази ? И аз съм с лайняни итеми, нищо не пада - но мода не е като ''ония'' дето ти валят уникати Откъм итеми нещата са доста ванила ... А за гърменето на компа - нема ти гръмне. Тия червеи се ''активират'' след години, или когато там решат - с блокаж на системата и изнудване за пари. Поне като такова го регистрира антивирусната. Много често става така с краковете и тн, играя си винаги да ги пускам да минават, но един път наистина съм се парил - от замунда, от релийс на RELOADED. Така че, веднъж с халеевата комета, нещо минава и не е фейк нюз
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 09 Ное 2020 15:39
бе знам ли ги рових се тогава, четох им форумите или каквото беше за времето - официално някви пичове казаха изчакайте с тоя релийс, щот май има беля иначе в 99.999% от случаите whitelist-вам тия неща тук просто ме съмнява, защото става от нищото след някъв пач, при положение че няколко дни ( и месеци затворена бета и тн от преди това ) не е имало нищо подобно не е изключено самите дев-ове да са изтървали нещо/да са хакнати от своя страна гледам стриймърите са чил с това, никой не е пропищял ВСЕ ПАК ... бих изчакал да видя ще се фиксне ли това от тяхна страна и може да попръцкам на median XL в това време
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 10 Ное 2020 10:13
Тия дни само това правя - следя редита за новости по въпроса. Масово под тая си форма, проблема се появява сега.
Ениуей, тествах пак - щот видях, че някой е написал как от 9ти няма проблем с длл-а. При мен за сега не пищи. Ще поиграем, ще видим.
Снощи сгънах 3ти и 4ти акт на екс и сега ще пофармя малко Shenk и rectifier-a, че гиъра ми е пълен ташак.
Ще направя нова тема направо, че тука осрахме.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 28 Ное 2020 11:34
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 28 Ное 2020 22:21
Преди няколко седмици, един от любимите ми стриймъри беше на aRPG/Hack&Slash spree и поигра и Last Epoch. Играта визуално не е шедьовър, но всичко останало ми допадна доста.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 09 Мар 2023 11:51
bump на тая тема ( в която излиза че си говоря сам, щото май Пантов е писал доста ) След бая чЕкане, най-накрая пускат open multi. Днеска. https://forum.lastepoch.com/t/the-convergence-update-beta-0-9-patch-notes/51975Освен тва, един тон промени по скилове, visuals, performance, механики и т.н. Хвърлете око на играта, яко я имате вече, със сигурност е с една крачка по-напред към тва да бъде третото най-играно арпг през следващите години, заедно с Д4 и ПоЕ/2. И пичовете намериха най-елегантния начин да се справят с трейда и евентуалния проблем с ботове и глупости, а не като педалите от jew$$ard направо да осакатят целия трейд в Д4. И може би тука ще е момента малко да ви измоля, колкото и да ми е кринджи, да ударите едно рамо с обреченото ми начинание да постриймвам от време на време. Дайде един фолоу, в най-лошия случай - click and forget. https://www.twitch.tv/nekropanzerАко цъкнете и на тубата, още по-евала. Довечера ще разцъкам играта с аверите, та - който иска - може да джойнне. Само без расизъм
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 09 Мар 2023 23:49
По едно време пуснах играта, за да пробвам да се логна. Показа ми 12к и нещо в опашакта, след малко като погледнах бях станал някак си 17к, след 1 час бях 20к На тез не само играта им е вдъхновена от Диабло, ами и релийса е вдъхновен от близардските
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Last Epoch Публикувано на: 19 Мар 2023 14:40
Дабъл пост, ама... Още има тук таме проблеми с мултито като да показва човек, който е он като офлайн. Понякога дадено лоби е бъгнато и картите ви зареждат по-бавно. Ама се вижда светлината в тунела и мисля, че тази игра ще е топ избор за всеки, който иска класическо арпг (а не д4). Като стигнеш до новите зони, а не тези, които са правени преди години, играта по нищо не отстъпва на диабло 4, да кажем. Тотално са счупили монолит босовете, доста по-отвратителни са от преди. Правят много демидж, а в същото време ефектите на някои бос скилове са почти незабележими и в един момент просто заучаваш движението на боса, вместо да гледаш говната по земята. На този етап съм с бийстмастър и се моля на rng-то да ми пусне катеричата каска, за да избухне тотално билда. Въртях и суках доста билда, пробвах различни версии. Изпробвах и сингъл пет билд с мечката, която прави брутален дпс на всичко, което я удря. Проблемът е, че в група билда е неизползваем, защото за мобовете има много повече таргети и мечката съответно не прави демидж. Пробвах и контролер съпорта. Не е идеален, но от време на време го ползвам, за да си почива амортизирания ми от толкова арпг и ммота показалец Дори като изглезе д4, не виждам проблем да играя LE успоредно. Както играх grim dawn през всичките тези години.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|