Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 25 Окт 2020 22:54
Gipo написа: The Arrow написа: И Бойко е хванал вируса. Дано се оправи.
Разликата между царя(примерно) и тиквата е, че царя дойде, окраде и си замина. тиквата иска и да е диктатор, по подобие на кумира си бай тошо. Ми не, дано да пукне Това ми е ясно, но не смятам да падам на ниво да го кълна. Това същата работа когато Тръмп хвана вируса, тогава все едно демократите свършиха от кеф, а някои от тях дори публично му пожелаваха да умре. И това са хора, които имат претенции да са по-добри, в смисъл като хора по-добри. Иначе, и аз се надявам да има някакви последици за тиквата, но по правовия ред.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 25 Окт 2020 23:07
Ами аз бих му набил шут в шкембето, ама охраната му ще ме очисти. Остава ми да го кълна във форума Години наред се засичахме с него покрай футбола, който играех. Те играеха на съседното малко игрище. Там се мяркаха тиквата, софиянски, любо пенев... и всякакви други кисели старчета. Беше адски забавно, защото тиквата винаги играеше гьоме, въртеше се в кръг и противниковите вратари все лягаха в другата посока
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 25 Окт 2020 23:46
Gipo написа: Ами аз бих му набил шут в шкембето, ама охраната му ще ме очисти. Остава ми да го кълна във форума Години наред се засичахме с него покрай футбола, който играех. Те играеха на съседното малко игрище. Там се мяркаха тиквата, софиянски, любо пенев... и всякакви други кисели старчета. Беше адски забавно, защото тиквата винаги играеше гьоме, въртеше се в кръг и противниковите вратари все лягаха в другата посока Аз съм гледал клипчета дето му свирят дузпа, спасяват му я, той мрънка, пак му свирят и вратаря се мята в другата страна. За мое съжаление, това май беше мач с ЦСКА когато бяха в ниските групи освен ако не го е правил многократно тоя номер.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Окт 2020 00:11
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Окт 2020 12:44
Все пак по-добре от БСП, така че да ни е жив и здрав Бойчето, да управлява още дълго <3
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Окт 2020 12:55
Gipo написа: Грам не се интересувам от тенис та не знам кой е тоя Бекер, ама това е мега жалко Liberty написа: Все пак по-добре от БСП, така че да ни е жив и здрав Бойчето, да управлява още дълго <3 Стига троли
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Окт 2020 15:29
The Arrow написа: Gipo написа: The Arrow написа: И Бойко е хванал вируса. Дано се оправи.
Разликата между царя(примерно) и тиквата е, че царя дойде, окраде и си замина. тиквата иска и да е диктатор, по подобие на кумира си бай тошо. Ми не, дано да пукне Това ми е ясно, но не смятам да падам на ниво да го кълна. Това същата работа когато Тръмп хвана вируса, тогава все едно демократите свършиха от кеф, а някои от тях дори публично му пожелаваха да умре. И това са хора, които имат претенции да са по-добри, в смисъл като хора по-добри. Иначе, и аз се надявам да има някакви последици за тиквата, но по правовия ред. сравни бб с тръмп ли е маняк
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Окт 2020 15:36
Liberty написа: Все пак по-добре от БСП, така че да ни е жив и здрав Бойчето, да управлява още дълго <3 Implying, че не работят всички заедно. Доста brainlet take.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Окт 2020 23:24
The Arrow написа: Грам не се интересувам от тенис та не знам кой е тоя Бекер, ама това е мега жалко Просто е един от великите тенисисти и бивш номер 1 в света. Ама тиквата понеже е развил синдром на "бай тошов пенис в гърлото", не можа да преглътне загубата в демонстративен мач
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Окт 2020 01:07
Поредната опорка на " Дневник" и другите умно-красиви клакьори около ДБ е че видите ли, правителството е виновно за това, че здравната ни система ще рухне под напора на COVID-19. Докато елементарната истина е, че у нас 50% от хората си мислят, че вируса е конспирация и 99% не спазват никакви мерки. Какво очаквате тогава? Че здравната ни система е ограничена откъм средства и персонал не е някаква новина. Но, за всеки, който може да помни няколко месеца назад е ясно, че дори най-добрите здравни системи в света не могат да издържат, ако пандемията се изпусне от контрол. А при нас точно това се получава.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Окт 2020 01:25
Аз вече си мисля, че има някаква конспирация, но и че вируса си е реален и се маскирам когато влизам в закрити публични пространства. Виж, да нося маска когато съм навън, както беше в началото, ще ми е прекалено.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Окт 2020 02:40
Който някой ден, достатъчно далеч в бъдещето, че да вАжи, възкреси тая тема с "Абе, помните ли коронавируса?" печели
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Окт 2020 11:43
Императора написа: ^ печели... какво? The Arrow написа: Аз вече си мисля, че има някаква конспирация, но и че вируса си е реален и се маскирам когато влизам в закрити публични пространства. Виж, да нося маска когато съм навън, както беше в началото, ще ми е прекалено. аз пък вече мисля че ти вече толкова много пъти смени мнението си, и като цяло омеша разказа си за какво: мислиш правиш ще правиш си чул видял и т.н. относно ковид-19, че е по-добре да make-неш up your mind вече. Ами винаги горе-долу това ми е било мнението от началото на цирка до сега. Никога не съм отричал съществуването на вируса, нито съм правил коментари против мерките и т.н.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Окт 2020 21:39
Мнения за Мангъров?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Окт 2020 11:51
The Arrow написа: Мнения за Мангъров? Отдели 20 минути и виж: https://btvnovinite.bg/predavania/120-m ... usa-1.htmlМоето мнение е, че заслужава затвор
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Окт 2020 12:46
denik написа: The Arrow написа: Мнения за Мангъров? Отдели 20 минути и виж: https://btvnovinite.bg/predavania/120-m ... usa-1.htmlМоето мнение е, че заслужава затвор Е то според мен щаба и медиите също заслужават някакви санкции с тия психози от началото на цирка особено в началото дето говориха за трупове по улиците, чували, камиони и не знам какво друго. То и аз яко се бях психясал в началото особено когато това беше още предимно в Китай и региона и като четях по медиите и редит едва ли не го изкарваха по същия начин. Сега просто се маскирам като вляза в някой магазин или мол и смятам да продължа да го правя още известно време, но силно се надявам да приключи най-късно до края на следващата година иначе ще е супер зле положението. Иначе според мен Мангъра може и да прав за някои неща, но очевидно си гони собствена агенда. Интересното е,че е вирусолог, а в щаба нямат един вирусолог поне последно когато ги следях подробно. Има и едни други антимаскъри примерно Пасков и Възраждане. Ама тия са ясни, че гонят политически цели и се опитват да привклекат бившите поддръжници на Атака. И за мерките, според мен трябва да се намери някакъв баланс между реално адекватни мерки и опазване на населението, а не от едната крайност в другата.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Окт 2020 14:12
За Мангъров ще вляза с двеста малко по маниера на Волтажа, обаче първия и последен път, когато го чух да говори нещо по телевизията беше това: https://www.dnevnik.bg/video/btv/2020/05/21/4069417_predozirane_vij_kakvo_mangurov_ako_biah_jena_-_shtiah/Мазното задоволство, с което се похвали, че премиерът го "разбрал" и щял да му пусне изключително ми напомни на една много долна прослойка хора от неговото поколение, формирана по соц време, всеки сблъсък с която ме кара да им пожелая по-бързичко да се свършва бройката им, за да не дишат въздуха на децата ми. Без извинения. Жадни за внимание, жадни за одобрението на висшестоящия на всяка цена. Кабинетни плъхове, продажници и егоцентрици с нулево покритие. Друга такава амеба е например Георги Близнашки, ако се сещате за тая фурнаджийска лопата пробита. Сериала на HBO Чернобил, за който го е гледал, е пълен точно с тоя тип проформа "разбирачи" и "специалисти", които в тъпотията си са коствали на човечеството животи, загубата на които не биха могли да изкупят и с двеста доживотни присъди.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Окт 2020 14:23
Всъщност Мангъров не търси одобрението на властта, как да го търси при положение, че повечето от нещата, които приказва са контра на официалните тези, мерки и т.н? Иначе ме изкефи това: Цитат: много долна прослойка хора от неговото поколение, формирана по соц време, всеки сблъсък с която ме кара да им пожелая по-бързичко да се свършва бройката им, за да не дишат въздуха на децата ми. Без извинения. В youtube има един тотален комуняга дето възхвалява комунизма и набира все повече и повече последователи (макар и да говори две-три умни приказки, останалото му е соц пропаганда). Сигурен съм, че ще му се изкефиш Потърси Киро Брейка и гледай за какво става дума
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 30 Окт 2020 12:16
The Arrow написа: В youtube има един тотален комуняга дето възхвалява комунизма и набира все повече и повече последователи (макар и да говори две-три умни приказки, останалото му е соц пропаганда). Сигурен съм, че ще му се изкефиш Потърси Киро Брейка и гледай за какво става дума Ужас. Аз също съм попадал на още един-двама подобни, които имат високо production value, говорят политически глупости, но хората им се радват - имат яко гледания и събскрайбъри. Имаше един такъв малоумник, който ми обясняваше за Байдън и Тръмп, беше поканил дори бивш комуняга анализатор - мега тенденциозен епизод в полза на Тръмп, а хората отдолу в стотици коментари го възхваляват. Но е направено готинко с меме шрифтове, цветничко, приятничко - много лесно да зариби голяма аудитория. Дори няма да ви го линкна, щото не заслужава майка му да еба
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|