Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Май 2020 20:50
Мое да не си усетил в таксито на климатичето, ама вчера беше 35 градуса МОР И СМЪРТ, между 12 и 4 не можеше да се диша, духаше ветър дето го духа преди градушки и пукотевици, носеше се и гаден прах, аз виждах въздуха ЖЪЛТ над централните квартали.
Днеска също беше по-празно, но и много може да са се изнесли за уикенда.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Май 2020 21:17
Императора написа: The Arrow написа: На Витошка си гъмжи. от днес ли ти е наблюдението? Да, тоест спрямо деня на поста. Живея на близо и имам редовни наблюдения.  Иначе тоя гъст прах е бил заради 5джи мрежите, да знаете.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Май 2020 10:58
не знам, я изпуках от жъгъ
спайдуших се кат стари ташаци
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Май 2020 14:22
трети пореден ден съм спътъхнат
термометърът в стаята сочи 30, което означава че навън е повече
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2020 13:12
а термометъро в дупето колко сочи 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2020 13:18
Вчера за пръв път от края на февруари ми светна лампата за малко бензин в колата. За сметка на това ми изгоря касетофона като пъхнах флашка форматирана в NTFS формат в него. Изкара 2 години и ми струваше 70 лева, не е зле за тия пари.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2020 15:47
От два дена съм обърнал климатиците на студено, ебем ти и мора и пЕсъка, деба.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2020 15:59
Gen.Toast написа: Вчера за пръв път от края на февруари ми светна лампата за малко бензин в колата.
Зареждай смело - аз такива цени на горивата не съм виждал от когато бях 12 клас преди 11 години.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2020 17:10
denik написа: Gen.Toast написа: Вчера за пръв път от края на февруари ми светна лампата за малко бензин в колата.
Зареждай смело - аз такива цени на горивата не съм виждал от когато бях 12 клас преди 11 години. Април като зареждах за последно на марешки беше 67ст. газЪ 
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2020 23:29
И аз преди време напълних резервоара догоре по случай цената на дизела. Преди време беше 2,33лв/л, а като напълних догоре беше 1.85лв/л Баси, в тия тъпи времена какви дреболии ни радват 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2020 23:49
Хич не са дреболии - откакто махнаха кпп-тата досега навъртях с кеф сума ти му километри В тоя си вид мерките срещу пандемията още повече ме устройват - хем можеш да пътуваш, хем нафтата евтина, хем за фирмите с офиси има такива невъзможни изисквания че шефчетата предпочитат да не ги отварят вместо да ги скъсат после от глоби. И като един виден форумец ще изтъкна че вече се случва това което предрекох - work from home практиката става все по-честа в глобален мащаб, защото закостенелите мениджъри осъзнаха че това положение не само че не смъква продуктивността, ами и даже пести пари. Утре ще пообиколя града да видя дали има работещи фитнеси с малко хора и ако намеря, ебем ти и вируса честно 
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 09:39
Gipo написа: И аз преди време напълних резервоара догоре по случай цената на дизела. Преди време беше 2,33лв/л, а като напълних догоре беше 1.85лв/л Баси, в тия тъпи времена какви дреболии ни радват  В Стара Загора дизела е 1.35лв/ л.
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 09:54
vanmx написа: ами и даже пести пари. Да, баси. Ток и вода, най-малкото. Аз не виждам що дават зор да ни връщат ( и нас, и на разни приятели фирмите ) При положение, че ние НЯМАМЕ отварящи се прозорци и сме гъз до гъз със западноевропейци дето нямат понятие от хигиенни навици, лягат си с обувките и не си мият ръцете след сране, кво остава да се пазят от вируса. Кат се замисля, те тия и там в офиса да са, от вода им пестят, щот и казанче не пускат.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 10:41
Много ме дразни да седя толкова дълго време на централна климатична система без прозорци, добре че не съм бил в чак толкова големи офиси.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 11:34
vanmx написа: закостенелите мениджъри осъзнаха че това положение не само че не смъква продуктивността, ами и даже пести пари.
Именно. Това, което чувам от предната ми работа е, че някои точно закостенели мениджъри са решили, че може да се карат work from home дни и занапред (когато нещата се нормализират). А аз докато бях там, и дума не можеше да става дори да си го помислиш. Императора написа: denik написа: Зареждай смело - аз такива цени на горивата не съм виждал от когато бях 12 клас преди 11 години. Ти кво каза? Точно тогава имаше брутален пик в цените на бензина. Ми не съм ги следял нещата, ама в 12 клас зареждах на 1.90-2.00лв/л и то в Русе (където би трябвало да е по-евтино, отколкото в София). Останало ми е като някакъв психологически бенчмарк тази цена
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 20:17
Днеска си напълних колата със скъп бензин за 70 кинта Трябваше да си взема празните туби и да ги напълня и тях с бензин.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 21:03
франсета и холандци най-вече ма те холандците ни тука са най-долната им утайка - повечето са избягали и не могат да се върнат, щот са или криминални, или просто няма никой да ги вземе на работа
тука са царе - със заплата 3к за нейтив, не правят НИЩО, плащат им квартирата и сметките, и им е евтино всичко - от курвите, през наркотиците, до храната и джънка дет ядат по цял ден на бюрото докат некой от нас ако - боже опази - си тури кафето без шибано капаче - ще го мъмрят
тоя грухтозавър дъвче поничка от дънкин на 2 метра от мене и си лиже пръстите докат говори с клиент и всичко е окей
мама им деба изгнила
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 22:06
^това ни описва островните маймуни (англичани) в офиса, няма да намериш по-големи екскременти от тях За по-малко и по-некачествена работа взимат 2 пъти повече пари от българчетата, които просто напуснаха след като единият орангутан се би по гърдите че получава 3 бона без дори да успее да се логне на работният компютър цял месец, тоя го хванаха да пласира наркотици в Боливия две седмици след като го уволниха. Неговият огледален образ крадеше храната на хората от офиса и мениджмънта знаеше че е съден за злоупотреба с и кражба на лични данни, но въпреки това беше нает и имах нещастието да съм му QA. Имаше един който смърдеше на смърт и алкохол който през ден губеше съзнание и викаха линейка за него. Ще ми се да са само тия, но нямам такъв късмет, има още поне 7 такива героя които просто са извадени с клизма от кучият гъз.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2020 23:52
Аз имам френски колеги и всичките като са идвали на гости у софийския офис са ми изглеждали като доста изнежени и спретнати педалчета, дето се паникьосват ако имат прашинка на обувките си и трескаво започват да ги четкат 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Май 2020 11:02
Как ги назначават такива индивиди in the first place?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|