Песъка

Нещата от живота
covid2012
В момента играе: fallout irl

Re: Песъка

Мнение от covid2012 »

Императора написа:
covid2012 написа:Ok boomer
не се вписваш... :)
ok coomer
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Сетих се за

Image

:D :D :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

covid2012 написа:Ok boomer

:roll:
Аз съм си чичо. Оня ден съседката, която беше с някакви малки деца, вероятно внучки, им каза, че съм чичото, който живее до тях. Остаряването е неизбежен процес, няма срамно в това. Има срамно в това да си тъп.
Аватар
krriiissss
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

Мнение от krriiissss »

ПЯСЪК ФОСТАТА!!!
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
vanmx

Мнение от vanmx »

Der Meister написа: Аз съм си чичо. Оня ден съседката, която беше с някакви малки деца, вероятно внучки, им каза, че съм чичото, който живее до тях. Остаряването е неизбежен процес, няма срамно в това. Има срамно в това да си тъп.
Беше казал някъде че си '90 набор, къв чичо може да си ? Аз щях да се обидя на такава съседка :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Der Meister написа: Аз съм си чичо. Оня ден съседката, която беше с някакви малки деца, вероятно внучки, им каза, че съм чичото, който живее до тях. Остаряването е неизбежен процес, няма срамно в това. Има срамно в това да си тъп.
Само веднъж ми се е случвало да ме наричат чичо. Бях на около 22г., играех баскет и някаква по-възрастна от мен патка каза на детето си "внимавай да не те удари чичото с топката" :lol: Според мен е доста малоумно да наречеш някого, който видимо няма 45+г. чичо. Поне винаги ми е била такава логиката де.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

vanmx написа:
Беше казал някъде че си '90 набор, къв чичо може да си ? Аз щях да се обидя на такава съседка :D
+1 вече съм на 30 и спокойно мога да кажа, че толкова добре не съм изглеждал никога. Даже в периода 22-25 много повече приличах на чичка от колкото сега :lol:
covid2012 написа:пълен резил е да си млад човек и да говориш като старшината от бай тошево време,
самата истина!
тежки нокаути
covid2012

Мнение от covid2012 »

пълен резил е да си млад човек и да говориш като старшината от бай тошево време, пък кой каквото ще да говори, няма нищо общо с външния вид

Тита била отблъскваща, графитите ги правели ''някви хлапаци дето искат да ядат шамари''...

не е срамно, или тъпо, или квото там искаш да го наречеш, не се стягай

точно обратното - поразчупи се, дишай
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Arrow написа: +1 вече съм на 30 и спокойно мога да кажа, че толкова добре не съм изглеждал никога. Даже в периода 22-25 много повече приличах на чичка от колкото сега :lol:
Така е. В един момент човек трябва да спре да разчита на гена и на случайността и да започне да се грижи за себе си.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
covid2012

Мнение от covid2012 »

Императора написа: Вече си изказах мнението за Тита - бих я захапал за трътката, и бих ѝ дал да сондира стените на ануса ми. Но само за без пари. Така че - ОК е.
Ти кво искаш от нас? Да сме ВЛЮБЕНИ в нея ли? :lol:
ама ти къде видя теб някой нещо да те пита? седни си
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Gipo написа:
The Arrow написа: +1 вече съм на 30 и спокойно мога да кажа, че толкова добре не съм изглеждал никога. Даже в периода 22-25 много повече приличах на чичка от колкото сега :lol:
Така е. В един момент човек трябва да спре да разчита на гена и на случайността и да започне да се грижи за себе си.
аз дори не съм разчитал на гена си, просто в студентските ми години в чужбини прекалявах с джънк фууда и другите подобни.
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

The Arrow написа: аз дори не съм разчитал на гена си, просто в студентските ми години в чужбини прекалявах с джънк фууда и другите подобни.
Аз едно време прекалявах със сладкото и недоспиването. Иначе винаги е имало качествена храна и спорт в живота ми. Сега съм си машина :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Gipo написа:
The Arrow написа: аз дори не съм разчитал на гена си, просто в студентските ми години в чужбини прекалявах с джънк фууда и другите подобни.
Аз едно време прекалявах със сладкото и недоспиването. Иначе винаги е имало качествена храна и спорт в живота ми. Сега съм си машина :D
аз и сега ям сладко сравнително често, но съм поспрял последното време.
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

vanmx написа:
Мен още в осми клас едно дете ме нарече чичо... Може би заради високия ми ръст.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Gipo написа:
Само веднъж ми се е случвало да ме наричат чичо. Бях на около 22г., играех баскет и някаква по-възрастна от мен патка каза на детето си "внимавай да не те удари чичото с топката" :lol: Според мен е доста малоумно да наречеш някого, който видимо няма 45+г. чичо. Поне винаги ми е била такава логиката де.
A как да ме нарече, батко ли? Не върви и това малко.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

covid2012 написа:пълен резил е да си млад човек и да говориш като старшината от бай тошево време, пък кой каквото ще да говори, няма нищо общо с външния вид

Тита била отблъскваща, графитите ги правели ''някви хлапаци дето искат да ядат шамари''...

не е срамно, или тъпо, или квото там искаш да го наречеш, не се стягай

точно обратното - поразчупи се, дишай
ahahahahhahahahah

Нямам идея коя е тита. Това, че ти си някакъв ниско интелигентен чалгар, който смята за нещо нормално драскането по стените на половин София, не ме прави чичо! Поне по отношение на характер!

Графитите са изкуство, надпис "Песъка е ухо" на нерегламентирано за това място, не е.

Ако си под 20, може би е имаш някакъв резон да ме имаш за чичо. За мен е незряло е да се впечатляваш от такива жени и да не осъждаш хулигански прояви в центъра на европейска столица. Ценител съм на естествената женска красота без грим и фотошоп. Харесвам пищните женски форми, а не анорексични гримирани фотомодели, които като ги погаля по бузата, ще имам чувството, че ще им се отчупи парче грим от кожата. Такива като тита или цица или квато е там няма да ебеш, така че те съветвам да започнеш да виждаш красотата в истинските неща.

Време е да си направиш трети акаунт, че и с този се изложи достатъчно вече.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Der Meister написа: A как да ме нарече, батко ли? Не върви и това малко.
Ами да, много по-нормално е да каже "баткото" вместо "чичкото". Щото реално аз съм по-скоро батко, отколкото чичко... де да знам, звучи ми логично :lol:

Иначе и аз не знам коя е Тита. Чувал съм я като име, но така или иначе няма значение щом е някаква чалгарка.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx

Мнение от vanmx »

Тия кенефни драсканици с черен спрей по стените са пълен булшит - грозно и безмислено нещо и все съм се чудил що за хора ги правят тия лайнярщини и това още от преди времето да стана чичак :D . Вкарват някаква гадна наркоманска атмосфера в и без това гадните сиви панелни гета (на който и да е български град :D ), на която въпросните пубери се кефят. Нямам друго обяснение що го правят. Може пък по този начин тия типове да си комуникират помежду си, нека тоя новия никнейм каже, явно и той е от това комюнити.

А за тая Тита чух за първи път май миналата година от един колега наркоман, който ми беше колега за доста кратко време :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

недей че ше те обявят за чичак :lol:
covid2012

Мнение от covid2012 »

ми аз не твърдя, че ме кефи :D просто не се правя, че не знам коя е

а ако наистина не знаеш коя е, кво да ти кажа - закостенел чичак си си

и чак се счита за високо интелигентен, че живее откъснат от заобикалящия го свят :D

и графитите били изкуство, мале мале... направил си си домашното ''как да се държим в обществото'', ама бая отдавна си го правил

чичко
Публикувай отговор