Автор |
Съобщение |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2020 20:21
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2020 21:02
kingcrimson написа: Друг път, като се смееш, внимавай да не разсипваш от устата си спермата ми, която грижовно съм събирал за теб.  нежна целувка с език да последва някоя от свирките които въртиш е не само абсурден блян на твоето шизосъзнание, но и единствения начин събраната от теб сперма да се озове където и да другаде освен в собстеното ти гърло.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2020 21:07
15 човека му казват че е дебил он продължава да си изписва извратените сексуални фантазии... лекувай се момче!
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Апр 2020 15:59
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Апр 2020 16:24
The Chameleon написа: Ти си пълен дебил, продължавай да живееш смешния си живот на червей.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Апр 2020 16:25
phr34k написа: The Chameleon написа: Ти си пълен дебил, продължавай да живееш смешния си живот на червей.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Апр 2020 18:37
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Апр 2020 20:27
The Arrow написа: phr34k написа: The Chameleon написа: Ти си пълен дебил, продължавай да живееш смешния си живот на червей.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2020 23:37
sq se 4uvstvam guzen, prosti mi crimson 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Апр 2020 00:06
Sup phr34k ?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Апр 2020 18:56
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Апр 2020 19:35
Не мисля, че във форума има място за втори толкова тъп индивид. Кримсънче, разберете се с волтажа единия от вас да се махне. Ако не се разберете, махнете се и двамата, за да няма сърдити 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 11:00
Имаш предвид, че и на него си му искал пари, не си ги върнал и след това той ти го е посочил това като факт, че не ставаш за нищо ли? 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 12:11
ema razkaji de, ebasi turskata drama, kak 6e svyr6i na nikyde 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 14:39
Омегата абсолютно нищо не ми е разказвал, не знам имам ли го във фб дори  В прав текст тук във форума ти беше написал да спреш да искаш пари от хората, което знам, че правиш, защото и от мен си искал. Просто ми стана смешно как Омегата се бил изложил лично пред тебе, понеже ти си някаква свята инстанция на неизлагацията, нали Толкова си болен вече, че нямаш способността да разбереш следното - никой за абсолютно нищо не ти е длъжен и приятелството е нещо, в което и двете страни взимат и дават. Наруши ли се балансът, край. Нещо много силно ми подсказва, че ти си без приятели не защото не можеш да намериш свестни хора, а защото ти самият не си такъв и не можеш да даваш толкова, колкото би искал да взимаш. Освен това тия писаници пред форума какво са ти направили други форумници са много ниско ниво на поведение. Но най-гнусното е, че ОК, аре - решил си да плюеш по някого. Обаче тия недомлъвки и недоизказани неща, са пyтка левъл вече. Или даваш контекста и оставяш всеки за себе си да си прецени или просто мълчиш, защото няма нищо по-немъжко от това да наплюеш човек по тоя начин. Значи аз трябва да вярвам на твоята преценка, че Омегата е лайненце, а? Души кура и мирясай малко, че с другия тюфлек, дето се правеше на интересен тука сте се разсмърдели така тежко с проблемите си и психическите отклонения, че не се диша вече, смотаняци такива.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 17:15
Еми явно вземаш пари "назаем" и не ги връщаш, българска работа 
|
|
|
|
 |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 17:21
vanmx написа: Еми явно вземаш пари "назаем" и не ги връщаш, българска работа  И то не какви да е. Ами сто (цифром: 100) лева. Които за наш Сашко Паралийски явно са, цитирам: Императора написа: тия стотинки К'во повече да кажем за наглостта и безочието на въпросния индивид. "известно време след въпросния разговор" Гарантирам че не е било ден, два, седмица, месец дори. Гарантирам че си се правил на ударен с месеци, ако не и с година/и докато накрая не му е писнало на човека. И е в правото си. Защото дори стотинки да са, ти му ги дължиш. Длъжен си му. Защото не си се замислил че за теб в тази ситуация може да са " стотинки".... Но на него може да му трябват спешно и тези "стотинки " може да са решаващият фактор между това дали ще плати някоя сметка днес или ще яде. Разбира се че не си се замислил, защото си егоистичен, нарцистичен гъз и с всеки следващ свой пост затвърждаваш това. Българска работа indeed - най-вече от тебе. Имах някакво съмнение че го правиш просто за тролежа, за да гледаш сеир и да видиш как хората ти се връзват. Не, просто както писах в Дуум темата - ти си си такъв. Жалко, злобно човече. 
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
 |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 17:26
Императора написа: vanmx написа: Еми явно вземаш пари "назаем" и не ги връщаш, българска работа  Samoth написа: Но на него може да му трябват спешно и тези "стотинки " може да са решаващият фактор между това дали ще плати някоя сметка днес или ще яде. Еми явно не можете да четете внимателно и правилно. българска работа. Явно не можеш да осъзнаваш написаното от другия след като го прочетеш. Имаш ли някакъв довод че въпросния човек не му трябват тези 100 лева сега, на момента, спешно ? "в момента имам някакви пари - не ми е проблем да помогна" В момента в който ти ги е дал, не е имал проблем да помогне. В следващ момент, може да е имал проблем. И да е разчитал на теб да му ги върнеш. Както си длъжен да направиш.
|
|
|
|
 |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 17:33
Deflection at its finest. Ясно ни е че няма какво да кажеш, спокойно. Отивай обратно в ъгъла и нагъвай лепило, няма да те съдим, загубеняк. 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2020 18:56
Само ще ти напомня какво беше написал -> Цитат: Не съм чувал тези легенди. Те сигурно затова са и легенди -- защото хем никой не ги е чувал, хем нямат нищо общо с реалността.  Жалкарче малко, нали не били реалност, бе, кво скимтиш сега, псе такова.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|